İ.K.V BİTMİŞTİR TÜM DOSTLARA VEDA.
- saintmistral
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İ.K.V BİTMİŞTİR TÜM DOSTLARA VEDA.
Ali Sana Yemin Ederimki ben bugn Trigger çarına geçmedim bile VAllahi Billahi.
ULAN ALLAH KORKUN YOK EMEK HIRSIZI ÇARLARI SİLMİŞSİN LAN SONRA MSN NİNDE ŞİİFREYİ DEĞİŞTİRMİSİN #@!? BANA YALAN OKUMA ŞİMDİ
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
Eren yazık COK yazık gercekten dün sende oyuna gırdın görnland üslü tora tora ceket aldım ya lan ne yalan atıyorsun buqünde oyundaydın Nyksxsaint carında muratada sormustum senden alıcaktm o ceketı bılmıorm şifreyi deiştrmiş carına gıremıorm dedi budamı yalan okadar arkdasınnı carını kandırıyorsun . Nyksxsaint carına pm attımda hıc bır cewap alamadım .. Cewap wer hadi Dün oyuna gırdın Cyberxsaint carına senden ceket aldm 19m a bunudamı unuttun yalan atıyorsun .. hiç beklemzdım senden ama arkdaslık bu kadar olur hele ki okan ve murattan
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
Alim dön oyuna yükle oyuununu qeri gelbi oyunda qüzelce konusaLım qercekten cok üzüLdm :S
- saintmistral
- İskele Babası
Ali ben bugun 18,00 den önce oyuna bile girmedm tüm gün bankadaydım.İnanmayan varsa dekontu tarayıcıdan taratırım ve resim eklerm.Snow sana ceketi sattm evet ama Cyberxsaint o hesapta deil baska hesaba aktardım 1 hafta oldu ... Herşeyi benden bilmeyin simdide e-mail çıktı.Yer yarılsa benden bilceniz...
Küfürlü içerik silindi .
Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
- saintmistral
- İskele Babası
İyice SAllamaya basladınız elinizde ne kant var ne bişi ben Bugn ikv ye bile girmedim diyorum size yemin ediyorum kant gösteriyorum varsa yoksa eren diyonuz.Sen bence yakın arkadas die bildiğin adamlara güvenme biz senin gibi ne bi loncaya nede bir iteme adam satarız.Sen bilyorsn ne istersen yaptm elmden geldği kadarya yardım ettim.Dediğim gibi çalıcak olsam hem sana karatter verm hem hesabımın adını ver şifresini vermem hem msn mi vermem hemde oturdum yeri söylemem sana ve sanada o kadar kp kasmam bi kaç item bile sana yaptıklarımı karşılamaz bu iş böyle olmucak eğer inanmıyosanız reelde görüşelm ve sorunu halledelm.
ADAMI SÖVÜP YASAKLIOSUN EMEK HIRSIZI #@!?
Lan ali şerefsizi benm ağzımı açtırma lan.....Bugün bende Trigger Çarına Pm attım Nyksx ön adlı çarı silmen için......fakat benide yasakladı bu ne demek lan pekii...Daha soNra Çarlarını bizim çaldığımızı kanıtla_????Ve daha sonra ereniin ve okanın netleri ttnet borcundan dolayı kapatılacağı için öncesinde ttnet oyun üyeliği kitlendi....Ve Ayrıca Byböceq ....Napabilcen lan Cyberxsaint -Affairs-Reynard karşındayız elinden geleni ardına koma ...
bu iki kişi dışındakilerden özür dilerim burda gereksiz kişilere gereksiz ve terbiyesiz cevaplar werdiğim için...
Ve ayrıca Bugüne kdr ne küfür ne hırsızlık çarım bir kez olsun banlanmadı....sadece İTEMİM ÇALINDIĞI İÇİN KÜFReTTİM..ÇAr SUSTuruldu bunun dışında Vukaatımda yok...
Ayrıca Xulubayx(Selo) Sen Tanırsın beni kardeşimm.....
Affairs-Xaffairs-Nyksxaffairs
Küfürlü içerik silindi .
bu iki kişi dışındakilerden özür dilerim burda gereksiz kişilere gereksiz ve terbiyesiz cevaplar werdiğim için...
Ve ayrıca Bugüne kdr ne küfür ne hırsızlık çarım bir kez olsun banlanmadı....sadece İTEMİM ÇALINDIĞI İÇİN KÜFReTTİM..ÇAr SUSTuruldu bunun dışında Vukaatımda yok...
Ayrıca Xulubayx(Selo) Sen Tanırsın beni kardeşimm.....
Affairs-Xaffairs-Nyksxaffairs
Küfürlü içerik silindi .
- saintmistral
- İskele Babası
Sana oyuna girmedm diyorum sen niye yasaklıyosun diyosun ya daha ne diyim ben ya ulan gittikce batıyonuz ..