eh yeter artık diyorum?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: eh yeter artık diyorum?

Mesaj gönderen IISehrazatII »

eRaGorn yazdı:Kutup 15 ile Depar Tuttuğum oluyor ...
Gerçektenmi ? ..... BU adama bi madalya, plaket flan bişey bulun :D
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
sessizol
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sessizol »

burdan büyücülere bir tavsiye vermek istiyorum savaşçı ile vs yapıcaksanız bilge cevriye item giyin yada cevriyeli item giyin adama ne kadar krtik atarsanız 2 inci depar durdurma yemenizi engeller ayrıca büyü bozma 15 yapın zihin tutulmasından şikayet edenler yüzde 25 bozma ihtimalini denersiniz o zaman :lol: başka diyecek bir sözüm yok hadi iyi geceler müslüm babadan sevgi ve saygıyla
Kullanıcı avatarı
Savasci
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Savasci »

Hatalı düşünüyorsunuz.Arkadaşlar sadece büyücü karekteri oynayan yok oyunda.Sizler gibi büyücü seven var,sevmiyen var.Savaşçı oynayan bir karekter 15 puan durdurma yapıyorsa zaten onun hakkını alabilmelidir.Sizler şöyle düşünüyorsunuz;
Büyücü karekteri ölmesin,büyücüye vurulmasın.Büyücüye durdurma zihin tutmasın.Büyücü kaçabilsin.
Ee peki madem savaşçı oynayan ve oynamaktan zevk alan kişi napsın ?
Savaşçı zihin atıp sizi kesicekki oyundan zevk alabilsin.Şöyle düşünün.Savaşçıdan kaçabiliyorsunuz ve suan dediklerinizin hepsi olsun.Savaşçı oynamaz oyunu.Ne bu hep kesilen taraf olur ?
Zaten El Tutulmasında kutup açıyorsunuz deparda zihin atıyorsunuz.2 defa kullanma süremiz geliyor,ama inanın çoğu vs de 2 defa kullanamıyoruz.Şimdi dediklerinizin hepsi olsa savaşçı oynayan kalmaz.Savaşçının mantığını yok ettiniz forumda.
TEBRİKLER !

Sizler Grup Bölgelerine gelince Kralsınız değil mi ? Büyücü girer GB lere değil mi ? Savaşçıya Miğrat Sığınak almazsınız.Savaşçıdan üstün olmak istiyorsunuz.YANLIŞ ! Arkadaşlar oyunu oynamanın bir adabı var.Büyücü olmuşsan bunları kabullenirsin.Savaşçı olursan depar la kaçarsın hızlı dalarsın vs. vs. Şifacı da destek olursun vs lik olursun.Ama siz zaten bunları biliyorsunuz değil mi ? Ozaman burada laf yapmanında amacı yok diye düşünüyorum.
Bir kadın var solumda,soluğumda...

Kahraman Tazeoğlu
Kullanıcı avatarı
LeSTaT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen LeSTaT »

Savasci yazdı: Hatalı düşünüyorsunuz.Arkadaşlar sadece büyücü karekteri oynayan yok oyunda.Sizler gibi büyücü seven var,sevmiyen var.Savaşçı oynayan bir karekter 15 puan durdurma yapıyorsa zaten onun hakkını alabilmelidir.Sizler şöyle düşünüyorsunuz;
Büyücü karekteri ölmesin,büyücüye vurulmasın.Büyücüye durdurma zihin tutmasın.Büyücü kaçabilsin.
Ee peki madem savaşçı oynayan ve oynamaktan zevk alan kişi napsın ?
Savaşçı zihin atıp sizi kesicekki oyundan zevk alabilsin.Şöyle düşünün.Savaşçıdan kaçabiliyorsunuz ve suan dediklerinizin hepsi olsun.Savaşçı oynamaz oyunu.Ne bu hep kesilen taraf olur ?
Zaten El Tutulmasında kutup açıyorsunuz deparda zihin atıyorsunuz.2 defa kullanma süremiz geliyor,ama inanın çoğu vs de 2 defa kullanamıyoruz.Şimdi dediklerinizin hepsi olsa savaşçı oynayan kalmaz.Savaşçının mantığını yok ettiniz forumda.
TEBRİKLER !

Sizler Grup Bölgelerine gelince Kralsınız değil mi ? Büyücü girer GB lere değil mi ? Savaşçıya Miğrat Sığınak almazsınız.Savaşçıdan üstün olmak istiyorsunuz.YANLIŞ ! Arkadaşlar oyunu oynamanın bir adabı var.Büyücü olmuşsan bunları kabullenirsin.Savaşçı olursan depar la kaçarsın hızlı dalarsın vs. vs. Şifacı da destek olursun vs lik olursun.Ama siz zaten bunları biliyorsunuz değil mi ? Ozaman burada laf yapmanında amacı yok diye düşünüyorum.
Laf yok.. adam sonuna kadar haklı. ve bunu bir büyücü olarak söylüyorum. tabi benimde bazen canımı sıkıyor 2 vuruşta gitmek ama sonuçta deparla koşarken zihin atmanın verdiği zevk kadar değil. Sonuna kadar seni savunuyorum kardeş ve sonuna kadarda haklısın,benim 3 karakterdende var. Ve oyun BU YÜZDEN GÜZEL çünkü şifacı olmassa bombaları almak zor oluyor, savascı olmazsa büyücüyü kesmek zor oluyor, büyücü olmazsa savaşcıdan kaçmak. Yani amaç BU! 3 karakterinde eşit olması. Kardeş kesinlikle haklısın ve itiraz edeninde hakkı olmadığını düşünüyorum

Saygılar,
Kendinize iyi bakın :mrgreen:
İnsan neyse o dur. Bir gün insan uzaylıya dönüşemez.

Teşkilatın, [Fakir ama Gururlu Genci Lestat (= ]

Ilxlestatxll [49]
damacana27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen damacana27 »

İYİ FORUMLAR HERKESE .BU KONU HAKKINDAKI TUM YORUMLARINIZI OKUYUP BENDE BIR YORUM YAPMAK ISDEDIM.EVET HERKES KENDINCE BAZI KONULARDA HAKLI OLABILIR. AMA TEK GERCEK OYUNDAKI GRAFIK YETERSIZLIĞINDEN KAYNAKLANAN BIR HATADAN DOLAYI BU SORUNLAR YASANIOR YANI SAVASCI BIRDEN BUYUNUN YANIONDA BITI VERMESI GIBI BASKADA BIR SORUN YOK BU OYUNDAKI TEK HATA BU ADAMA BAKIORM MENZIL DISINDADIR DIYE DURDURMA YANI ZIHIN SALDIRISI ATMIORM BIDE BAKMSIIM PERT OLMUSUM BU SAVASCIDAN KAYNAKLANAN YADA ZIHIN TUTMAISNDAN KAYNAKLANAN BISEY DEĞİL OYUN HATASINDAN IBARET DIR BU SUCU SAVASCIYA ATMAK DORU DEĞİLDIR.CUNKU NEDEDN DIYECEKSIN SAVASCININ ZIHIN TUTURMA YADA DURDURMA ATMA MESAFASINE GIRENE KADAR CANI 20 LERE INIIOR.ZIHIN TUTTU TUTTU TUTMADI SAVASCI MEFTAYI GUFTA OLUOR DAHA SOZE NE HACET WAR BUNUN ADI BULMUSDA BUNAMAKDAN BASKA BISEY DEĞİL HADI KOLAY GELSIN Xd:))
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

angelona yazdı:Nedense hiçbir savaşçıdan şikayetim yok...Kutubu 15 yapmayı dene ;) ...Yada sen bu oyunu bırak 8-)
Beyin bedava
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
LeSTaT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LeSTaT »

Ve son olarak bişey diyeceğim (evet yine ben =) )

Savaşcıları Grup bölgelerine almıyoruz falan filan yani savascılarında haksızlıkları var. o yüzden konunun gereksiz olduğunu düşünüyorum

Ilxlestatxll [49]
Kullanıcı avatarı
DeaTHRoLL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DeaTHRoLL »

Ya ne kadar SALAK bi oyuncusunuz ya ?

İlk önce Kutubu 15 yapmayı dene diyen mal arkadaşa diyorum zihin tuttugunda öyle bir yetenek kullanamıyorum.
Büyü bozmayı 15 yapıp zihin tutulmasını bozun diyen mal arkadaşa diyorum İstersen Tek büyü dolaşalım ?
Uzaktan deparlayan bi savaşçıya büyü atıyorum bi baktım yanıma belirmiş 1 normal vuruş 1 yetenekli vuruş yapıyor benim can bitiyor.Ben napiyim burda ??
Savaşçıları kim almıyor grup bölgelerine ? Nedense çoğu savaşçıda zırh var ama almıyorlar dimi bölgelere ?

Neyse İyi forumlar .
Bymystic [49]
Neferxtobias [49]
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

DeaTHRoLL yazdı:Ya ne kadar SALAK bi oyuncusunuz ya ?

İlk önce Kutubu 15 yapmayı dene diyen mal arkadaşa diyorum zihin tuttugunda öyle bir yetenek kullanamıyorum.
Büyü bozmayı 15 yapıp zihin tutulmasını bozun diyen mal arkadaşa diyorum İstersen Tek büyü dolaşalım ?
Uzaktan deparlayan bi savaşçıya büyü atıyorum bi baktım yanıma belirmiş 1 normal vuruş 1 yetenekli vuruş yapıyor benim can bitiyor.Ben napiyim burda ??
Savaşçıları kim almıyor grup bölgelerine ? Nedense çoğu savaşçıda zırh var ama almıyorlar dimi bölgelere ?

Neyse İyi forumlar .
Dağılın?
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
LeSTaT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LeSTaT »

DeaTHRoLL yazdı:Ya ne kadar SALAK bi oyuncusunuz ya ?

Neyse İyi forumlar .
Tek tek bak istersen çoğu savasşcı loncası sayesinde düşürüyor fakat bende savaşcıların yanındayım demedim. ben bu konunun gereksiz olduğunu düşündüm oyunda tüm karakterler eşittir.

Ilxlestatxll [49]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön