Savaşçılara yeni yetenek!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Savaşçılara yeni yetenek!

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Oyunun b.kunu çıkaranda yönetim düzeltecek olanda yönetim siz niye memleket kurtarmaya çalışıyorsunuz anlamdım
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Arasdagli »

kütük yaranla 10 bin çaktığımız zamanları hatırladım. hey gidi günler hey. oyunun iyice cılkı çıktı...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen KristalxTEAM »

kargasa yazdı:Önceden de savaşçılar ağlıyordu. ne grup bölgelerine girebiliyordu ki hala giremiyor öyle bi yetenek olsaydı keşke, nede ws de büyücüyü yenebiliyordu. ws ye başla büyücü tesla açsın. savaşçı deparlasın tesla yavaşlatacak tam yaklaştın dur bakalım yedin zihini.zihin geçti dikkat durdurma derken tak kutup.büyücü uzaklaşır tekrar. aaa bi bakmışsın savaşçı yerde büyüye ya vuramamış ya bir kere vurmuş.ŞİFACILAR BİLE SAVAŞÇIYI KESEMİYORUZ DİYE YIRTINIYORDU.BU MUYDU OYUNDAKİ DENGE SİSTEMİ Kİ BÜYÜCÜLER SİFACILAR BAS BAS BAĞRIYOR.SİZ GRUP BÖLGELERİNDE ÜSTÜNÜZÜ DİZERKEN SAVAŞÇILAR BÖLGELERİN YÜZÜNÜ GÖREMEDİ.keşke grup bölgelerine yarayacak bi hayvan gelseydi ama yok siz o zamanda bağırırdınız hakkımız yeniyor diye.savaşçılar gb ler geldiğinden beri bağırıyor sesimizi duyan yok.birazda siz bağırın bakalım sesiniz duyulur mu.

FAZLA SÖZE GEREK YOK !
Resim

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!

***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Resim
Kullanıcı avatarı
GORSOMAN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen GORSOMAN »

Süper olmuş , Tüm İKV Halkına hayırlı olsun ;)
Resim

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**

www.istanbuloyun.com
Kullanıcı avatarı
barneykster
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: BOZOK

Mesaj gönderen barneykster »

KristalxTEAM yazdı:
kargasa yazdı:Önceden de savaşçılar ağlıyordu. ne grup bölgelerine girebiliyordu ki hala giremiyor öyle bi yetenek olsaydı keşke, nede ws de büyücüyü yenebiliyordu. ws ye başla büyücü tesla açsın. savaşçı deparlasın tesla yavaşlatacak tam yaklaştın dur bakalım yedin zihini.zihin geçti dikkat durdurma derken tak kutup.büyücü uzaklaşır tekrar. aaa bi bakmışsın savaşçı yerde büyüye ya vuramamış ya bir kere vurmuş.ŞİFACILAR BİLE SAVAŞÇIYI KESEMİYORUZ DİYE YIRTINIYORDU.BU MUYDU OYUNDAKİ DENGE SİSTEMİ Kİ BÜYÜCÜLER SİFACILAR BAS BAS BAĞRIYOR.SİZ GRUP BÖLGELERİNDE ÜSTÜNÜZÜ DİZERKEN SAVAŞÇILAR BÖLGELERİN YÜZÜNÜ GÖREMEDİ.keşke grup bölgelerine yarayacak bi hayvan gelseydi ama yok siz o zamanda bağırırdınız hakkımız yeniyor diye.savaşçılar gb ler geldiğinden beri bağırıyor sesimizi duyan yok.birazda siz bağırın bakalım sesiniz duyulur mu.
Valla senin savaşçın nasıl bilmiyorum ama ben sadece yücelen dizili bi savaşçıyla önüme gelen tek büyüyü sorunsuzca kesebiliyorum.. Yani ben büyücü kesemiyorum diye ağlayan bi savaşçıyı ilk defa gördüm yazık senin haline :D ...Kimse boşuna ağlamasın sınıflar arası eşitlik 39 lvl den beri sağlanamamış durumda ya savaşçı ezik kaldı ıskalarıyla yada büyücü ezik kaldı az canıyla şimdi bide savaşçıya A Y I verdiler (sanki durumlar eşitlenecekmiş gibi :D )tam oldu.. Bakalım İKV nin bu tutarsızlığı nereye kadar devam edecek çok merak ediyorum ve sadece plus alarak oyunumu oynamaya devam ediyorum , sadece zevk almaya bakıyorum oyundan tabi geriye zevk alınacak bi oyun bırakırlarsa :D
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
Kullanıcı avatarı
Alize
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Estergon Ailesi

Mesaj gönderen Alize »

Gayet kullanışlı bir eklenti.. :)
Resim