EteRNaLLoVe ve xDeMoNLoRDx Çalınmıştır...
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
Re: EteRNaLLoVe ve xDeMoNLoRDx Çalınmıştır...
Yenisahralı sadece eski günlerde yaşanmış olan olaylarlan karalamaya çalışırsın sen
Abdullah soydu ubeyd soydu sharex hırsız diyorsunuz ama ya nedense ben ortada ne somut nede soyut kanıt görüyorum siz bizim oyundaki gücümüzü çekemiyen cocuklardan birisiniz ben bunu sizin çocukluğunuza veriyorum ve bu konuyu burda kapatıyorum.Çok konuşmayıda sevmem sende sukunetini koru derim eline birsey geçerse paylaş bende göreyim herkesde görsün senin 3-5 lafınlan adımın hırsıza çıkacagıda yok bu arada neden bu kadar istanbula gelmemi istiyorsun 3-5 kişi toplayıp üstümemi geleceksin
Ben senin için istanbula gelmeyi gerekli bulmuyorum biz elazığlıyız adamlığımız ile biliniriz sizin gibilere papuç bırakmayız bu sana son cevabımdır artık birşeylerlen karşıma çık sayın YENİSAHRALI palavra atmayı boşver 
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kendime güvenmesem niye yol paran ve istanbul sınırları içi yiyip içtiğin benden diyim ? Adam toplicak olsam 3-5 kişi çok az olur merak etme. Eğer bir ağırlığımız varsa arkamızdakilerden değil kendimin yaptığı bir namdır
1 kişiye 3-5 kişi dalana delikanlı demiyolar bizim burda erkeklikte demiyolar Gakkoş
Çocukluk diyosunda benim kadar akıl varmı acaba sende ?
Benim 3-5 lafım değil onlar Tılsım sunucusunda kendisini kanıtlamış ve ağırlığı olan kişilerin Yazısıdır
Başkalarının yazısı ile benim yazımı ayıramicak kadar engelin olduğunu bilmiyordum k.bakmayasın
Çocukluk diyosunda benim kadar akıl varmı acaba sende ?
Benim 3-5 lafım değil onlar Tılsım sunucusunda kendisini kanıtlamış ve ağırlığı olan kişilerin Yazısıdır
Başkalarının yazısı ile benim yazımı ayıramicak kadar engelin olduğunu bilmiyordum k.bakmayasın
yenisahralı mal olan çaldırır akıllı olan çalar sanane olm kim ne yaptıysa yapar. milletin derdi seni ne geriyo? hayır burda sharex ve karargafxparaziti savunuyo değilim ama sanane bu olaydan yırtık dondan cıkar gibi ota bka atlıyosunuz. nesiniz siz oyunun iç sorunlarına müdahele eden,ağır abi takılan,ezel - polat tiplemelerine özenen,oyuna as yazdığında en az 10 pm 10 genelden sa alan tayfa mı ? uzun lafı kısası bellenmiş tarlanın lafı olmaz . kesin sesinizi . kim ne çaldıysa çalmıştır ona buna hırsızsın otsun bksun demekten vazgeçin. herkesin bu oyunda kendini kaybettiğini bütün oyuncular bilir bkz. senin de forumu köşe bucak arayıp sharex dosyalarını cıkarmandan da bunları anlıyoruz. bırakın olm bu olay bitirici ayaklarını oyununuzu oynayın stresinizi atın . haydee 
-
- Meteor Kaşifi
Şimdide sen mi geldin ?
Kanıt istedi ordan arama yapıp onun ismini bulmak çok zor olmadı forumda eski konulardan konuşmalar bulmak oyuna kaptırmak oluyosa vay senin haline
Polat veya Ezel Dizi dünyasına fazla kaptırma benim dizi izlicek vaktim yok
arada sırada boş olursam izlerim ki Kurtlar vadisini flnda pek izlemem sadece öyle reklamlarını görüyorum 
Valla benim Ağır abi takıldığım yok Zamane bebeleri fazla hafif
Olay bitiricilik böyle olmaz merak etme. Hırsızın herkes tarafından bilinmesi ve başkalarının canının yanması (mecazi anlamda) eğer seni mutlu ediyosa bu kafayla devam et.
Bana yanlış gelen herşeyin karşısında dururum karşıma kimin çıktığı önemli değil sonuna kadar giderim
Kanıt istedi ordan arama yapıp onun ismini bulmak çok zor olmadı forumda eski konulardan konuşmalar bulmak oyuna kaptırmak oluyosa vay senin haline
Valla benim Ağır abi takıldığım yok Zamane bebeleri fazla hafif
Olay bitiricilik böyle olmaz merak etme. Hırsızın herkes tarafından bilinmesi ve başkalarının canının yanması (mecazi anlamda) eğer seni mutlu ediyosa bu kafayla devam et.
Bana yanlış gelen herşeyin karşısında dururum karşıma kimin çıktığı önemli değil sonuna kadar giderim
Kanki kendini savcılığa fazla alıştırmışsın
o ne kanki öss puanın falan mı yetmedi hukuk fakültesine burda mı çıkarıyosun hıncını
vah anam ne günlere kaldı İKV. Kanki sana bi şey diyim mi çok bildimlik edersen çok düşmüşlük yaşarsın onun bunun işine karışma gir charına oyununu oyna adam hırsızsa da kendine değilse de madem o adamlarda az akıllı olsun çaldırmasın . İKV her gün bangır bangır sarı uyaru yazısı geçiyo hesaplarını paylaşmayın diye eğer bi açıklık yakaladıysa zeki adam kullanır
buna sen bi şey diyemezsin herkes gözünün önüne baksın müfettiş gadget seniii
Kanki bak oyunla falan çok kafayı bozma sen tamam mı zaten kuşa taksak ters uçacak bi beynin var gibi duruyo kasma sen bıraaak relaxx 
-
- Meteor Kaşifi
Hukuk istemedim denizcilik istiyodum şu andada Denizcilik bölümünde okuyorum
Oyuna uzun zamandır girmiyorum yeniysen eğer tabi bilmessin ki görünüş yeni olduğun kanatinde. Sarı uyarılar çıkalı kaç ay oldu 2-3 ? ben 39 lvl zamanında tescilli hırsızdı bu kişi diyorum çizgi filmlere devam et sen anca kaldırır o kafa
Eh onada şükür etmek gerekir ters uçmakta bir marifettir ki sendeki beyini kuş bile kabul etmeyeceğine eminim 
Asımcım noldu sevgilin falan mı terk etti lo seni ne bu şiddet bu celalll
eveeet açıyoruz bakıyoruz bu konu yeni açılmış yani sarı uyarılardan sonra olanlar olmuş dimi dimi dimi. 39 lvl zamanında karargahxparazit karakterinden hırsızlık eden şahıs abdullah'tır yanii şimdiki kullanıcısıyla alakası yok dimi dimi dimi . efenim bakarsak beyaz önlüklü bahriyeli olacakmışsın olm gemide kadın uğursuzluktur napcaklar la seni orda
evet son bölüm anime çizgi film hopps hentai bi kültürdür çiçeeeem
hem son araştırmalara göre anime izlemek manga okumak zihni güçlendiriyo
yaniii asimcim gel sana bak bi hentai albümüm var sana hediye edeyim yalnızlığın gider hem
-
- Meteor Kaşifi
Kız arkadaşım terketmedi merak etme
Gemide bayan uğursuzluksa merak etme sokmam seni gemiye bir daha
Erkekliğimden şüpen varsa altıma beklerim 
Ben sana başka bişi hediye edim üstünde zıpladıkca beni hatırlarsın istersen
Gemide bayan uğursuzluksa merak etme sokmam seni gemiye bir daha
Ben sana başka bişi hediye edim üstünde zıpladıkca beni hatırlarsın istersen
-
- Meteor Kaşifi
Ben çarı bilirim içindeki umrumda değil Sherex olduğu sürece Tescilli hırsızdır oyunun eski oyuncularından istediğin kişiye sorabilirsin ki Tılsım sunucusunda kendini kanıtlamış kişilerin yazılarıda ortadadır.
Ama ben ısrarla anlamak istemiyorum benim kafam almıyo beyin hücrelerim yetersiz diyosan önerebiliceğim arkadaşlar mevcuttur malum bazıları gibi boş gezenin boş kalfası değiliz
Ama ben ısrarla anlamak istemiyorum benim kafam almıyo beyin hücrelerim yetersiz diyosan önerebiliceğim arkadaşlar mevcuttur malum bazıları gibi boş gezenin boş kalfası değiliz
asimcim kankicim sanane olm
sklmş gtn davası olmaz herkes akıllı olsun madem bu adam hırsız diyosun he tamam hırsız olsun gülüm seni mi kırcam
senin demenle peynir gemisi yürümez bahriyeli ve o ma'dud abilerimin demesiyle de bak adamın yine eşi dostu var yani sizi kimsenin şeyine taktığı yok neyin davasını yapıyonuz kankiii
hem ne dicem bak öyle böyle alet sende vardır para sende hatta en iyisi vardır ama dikkat et beyaz önlüğüne adamın şeysi bulaşmasın sonra Türkiye'den çıkarsın yola İsviçre'de verirsin mola
aman asimcim kankim dikkat