Bir Çok Arkadaşım Bu Soruya Cvp Arıyor Bu Yüzden Foruma Baş Vurdum
Şifacımdan Daha Üstün Şifacıyı Görmedim Üstünde 4 Parça Sunucuda Tek Efsun Vardı
Beraber Em e Girdigim Klan Arkadaşlarım Ve Lodoslar Hayret içerisinde Beni İzlerlerdi
Ama Foruma Baktığımda Kuklacının En ii Şifacıları Başta Doktorxdede Olmak Üzere Şifor Ve Leonarxşifacının Adı Geçiyordu Neden Türkxartser,Swepps Veya Ben Degilde Bu Üstü Tek İTem İbn-i sina Bile Olmayan Şifacılığa Henüz Yeni Başlamış Bu 3 Çharların Adları Geçti Bu Duruma Karşılık Şifacıma Girmemeye Karar Verdim Ancak Arz Klan Arkadaşlarımın Beni Sürekli Er Meydanına Davet Etmelerini Kramiyodum Tek Çarenin Lodos Olmak Olduğunu Düşündüm Ve Bu Düşüncemi Yerine Getirdim Şu An Şifacım Lodos.....!!!!! Ama Kalbim Hala ARz
ben kuklacının en ıyı sıfacısı oLdumu ıdda etmıorum benden cok ustun sıfacılar war ama ustum tek ıtem ıbnı sına olsa bıle belkı senden bıraz daha tecrubelıyımdır ))
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
Kardeş kusura bakma yaptığın çok terbiyesizce bi hareket .Öncelikle hatayı seni o sınıfa koymayanlarda deil kendinde aramalısın . tmm sağlam şifacısındır eyw lafım olmas ama şu şifacılığa yeni başlamış lafın beni çok kırdı . 3-3.5 senemi ben bu çara harcadım ve senin bu şekilde ki hitabına gerekirse en sert tepkimi koyarım.Ayrıca ii şifacı olduğumuzu biz iddia etmiyoruz hiç bi zaman elbeette bizden iilerde var veya vardır.Ama her şey itemle olmuo aga iilik de ii şifa basmayla deil sağlam dostlukla olur bence. neyse uzatmayayım saygılar.
Şifor , Doktorxdede ve Benxasyaşahini bu 3 şifanında aralarında fark yokrur bence hepside süper şifalar 3 ünüzde güzel benim için em olsun kp kasmak olsun bu 3 şifayı tercih ederim 3 üde cok güzeld şifalardr asya bu konuyu acman gerek yok kardeşim 3 ünüzde süpersiniz kuklacıda adamlıktada aynısınız ***Sevgilerimle***
Lostxdewrimci