İ.K.V BİTMİŞTİR TÜM DOSTLARA VEDA.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
jhony
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

İ.K.V BİTMİŞTİR TÜM DOSTLARA VEDA.

Mesaj gönderen jhony »

ARKDAŞLAR GENE Bİ HIRSIZLIK OLAYI ÇARIMI ÇALAN CYBERXSAİNT YANİ DOST KAZIĞI BU ADAMLA TANIŞTIKK İYİCE ARKDAŞ OLMUŞTUK ÜYELİK BİLGİ ŞİFRE VB BİLLGİLERİMİZİ PAYLAŞTIK ..SONRA TOPLANDIK NYSK LONCASINI KURDUKK
BERABER BEN ÇIKTIM LONCADAN SONRA AKRDAŞLARDAN TEPKİLER YAĞDI NEDEN ÇIKDIN NEDEN BÖLE GÖTLÜK YAPTIN DİYE. SONRA DURUMU ANLATINCA ONLARA ÇARLARININ ŞİFRELERİNİ DEĞİŞTİRMİŞİLER BANADA HİKAYE ANLATMAYA BAŞLADILAR ÇARLARININ KİTLENDİGİNİ SÖLEDİLER.. BEN SALAK GİBİ HALA ANLAYAMADIM BUNLARIN ÇALDIGINI VE BUGUN 12:12 CİVARLARINDA TRİGGER ADLI ÇARIMI GÖRDÜM OYUNDA HER PM ATTTIGIMDA YASAKLIYA EKLEDİ ŞEREFSİZLER 2 3 PARÇA İTEM İÇİN BÖLE ŞEREFSİZLİK YAPIYOSANA EREN ALLAH BELANI VERSİN... SANA TEK SÖZÜM YAZIKLAR OLSUNN.CYBERXKİLLER SANADA BURDAN TEŞŞEKÜRLER ÖNCEDEN LONCANA ALDIGIN İÇİN..

VE BURDAN TÜM DOSTLARA VEDA ... GAME OWER JHONY
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İ.K.V BİTMİŞTİR TÜM DOSTLARA VEDA.

Mesaj gönderen bbswinq »

Alim ben sana ne dedım o adamlardan hiç bi #@!? olmaz dıe bende qördüm oyunda pm addım cyberxjohny we triqqerde qesiordu yasakladı benı .. Bende bırsey dıyemedım affairs falan qıttı yanına böle böle die konustular qaliba ben oradan ayrıldım .. Oyuna gerı dön ali dostların yanında merak etme dizeriz item falan hiç kafana takma geL oyuna bak :S tekrar qeçmiş olsn o cyberxsaint (eren) şerefsizinden beklenirdi o haysıyetsız herıften :? :? :cry: Gel oyuna alim dizeris para bul önemlı degıl yeterki geL :S

Byböceq
Kullanıcı avatarı
ali07
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ali07 »

Geçmiş olsun Ali Reel hayatta başarılar...
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Geçmiş olsun Ali bu olayla hiç beklemediğimiz insanın ne olduqunu öğrendik reelde baaşrılar

ulubay
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

O eren denılen #@!? haysiyetsiz herıfı gördüm oyunda , böle böle dedim sanane lan dedi we yasakladı hiçde beklemezdım o kadar arkdassınız ali :S ne kadar şerefsizler warmısta bıızm haberımız yokmus üsteki yorumuma dediqim qibi dön oyna alim :S

Öğretmenler Yıllardır Çocuklara En Kazık Soruları Sordnuz, Cimri Notlar verdiniz, 44'ü 45 Yapmadınız.. I Want to play a game xD
Kullanıcı avatarı
jhony
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jhony »

Küfürlü içerik silindi .

Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Alim o Reynard Affairs Cyberxsaint oyunda yapacaklarımdan korksunlar takma kafana güncelleme acılsın oyuna gel hemen qeri alim konusalım nasıl oldu .. Allah ' belalarını wersın onların Hele bide OKAN VE MURATTAN !! COK YAZIK

Öğretmenler Yıllardır Çocuklara En Kazık Soruları Sordnuz, Cimri Notlar verdiniz, 44'ü 45 Yapmadınız.. I Want to play a game xD
Kullanıcı avatarı
jhony
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jhony »

Küfürlü içerik silindi .

Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
Kullanıcı avatarı
saintmistral
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen saintmistral »

Arakdaslar ben eren öncelikle olay tam olarak bildiğniniz gibi değil.Bundan 4 gün önce fln benm de itemlerim Xxzorbey adında biri çaldı item çalınması nedemek en iyi ben bilirim.Ali sana sözüm şu sen neden bizi sattını yazmadn neden nyks loncasındayken birden tkxx lere geçti hemde bize bir açıklama yapmadn biliyosun nyks yi kurmamızzı isteyenlerden biri de sendin madem bastan satıcaktın neden geldin daha 1 hafta dolmadan lonca satılmaz...Kitlenme konusuna gelrsek benm hesabım 4 gündür kapalı aşaya resim eklicem inanmayanlar ordan bakabilir.4 gündür ikv ye pek girmiyorum baska oyun oynuyorum Lineage 2 ve Karahan'ı. Ulubay "Geçmiş olsun Ali bu olayla hiç beklemediğimiz insanın ne olduqunu öğrendik reelde baaşrılar" demişsin ne demek oluyo bu senin benle herhangi bir sorunun mu var? Bu arada kitlenme konusunda biri iyi açılma yapsa iyi olur benmde karakterlerim soyulmuş olabilir... Yinede itemlerin çalınmıs geçmiş olsun ama dostluğun bu kdarmıs bende şüphelendin ya bişi demiyorum biliyosn sabahlara kadar senin için yaptıklarımı göz önnde bulundur. Ayrıca niyetim böyle olsaydı sana Trigger i vermezdim kimse oyunda tanıstığı bir kişiye 47 lwl karakter vermez.Senin dostlugun bu kadarmış yazıklar olsun...Daha inanmayan varsa her soruya cevapım var...
Resim
Kullanıcı avatarı
jhony
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jhony »

LAN ERENNN BUGUN TRİGGERİ OYUNDAYDIN LAN #@!? PM ATIOYRDUM SANA NEDEN YASAKLIORDUN LAN
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön