çemberlitaş gelince lwl artışı yaşanmıcak.ISTANBULFATIHI yazdı:Benim fikrim ;
29 Levellerde bulunan şaheserler ; Islık çalan , Anka , İnat Kıran
39 Levellerde bulunan şaheserler ; [Şaheser yok] Ancak , 39 level'e ait değişik tarzda silahlar bulunmaktadır.
49 Levellerde bulunan şaheserler ; Ecel getiren , Latif , Ejder Asa , Ashabı Kehf.
59 Levellerde bulunan şaheserler ; (Tahminim , Özel şaheserler gelmeyecek ve 49 levellerdeki şaheserlerimiz ile birlikte 59 levellere uygun çeşitli silahlar gelecek ).
Bu sözlerime mütakiben çemberlitaşta gelecek olan silahların üretmiş olduğumuz şaheserlerden daha zayıf olacağının düşüncesindeyim.
ISTANBULFATİHİ
Çemberlitaş ile [Ejder Asa] ..?
Re: Çemberlitaş ile [Ejder Asa] ..?
ah güzel eski ikv'li günler...
http://hotfile.com/dl/65835328/7155afd/ ... s.zip.html
bu program ila açılıyor
bu program ila açılıyor

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
irfanview kullanın bütün resim dosyalarını açabiliyor
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Baktım ama 1-2 madenden başka değişik bir şey görmedim uçurtma gibi bir şey vardı sanki
Silah olarak sadece dev arbelet farklı geldi bide makinalı silah gibi bir şey vardı
Silah olarak sadece dev arbelet farklı geldi bide makinalı silah gibi bir şey vardı
ucunda kristale benzeyen bir asada da vardı ve yeni iksir kutularıKaraXHayalet yazdı:Baktım ama 1-2 madenden başka değişik bir şey görmedim uçurtma gibi bir şey vardı sanki![]()

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Yeni şifacını asasını cellat satırı ve kafa koparanın gelişmiş halleride var gerçekten güzel :lol: hele şifacı silahında kablolar felanTokerx yazdı:ucunda kristale benzeyen bir asada da vardı ve yeni iksir kutularıKaraXHayalet yazdı:Baktım ama 1-2 madenden başka değişik bir şey görmedim uçurtma gibi bir şey vardı sanki![]()
Simgeleri bile gerçekten iştah kabartıyor
Tabancanın yanındaki Kafa Koparan'a benzeyen şey, Anka kuşunu andıran ve uçurtma gibi olan simgeler en çok beğendiklerim.
2009-2013
Arkadaşlar bu yüzden ban yiyebilirim ama datalardan size Gaffar Asa'nın şeklini gösteriyorum..
Foto sizi yanıltmasın bu benim güneş asamdı ben değiştirdim siz resmine bakın..
Şekil böyle olacak..
Çalışıyorum yakında hasarları da keşfedicem.Link olarak koyuyorum..
http://i54.tinypic.com/2la4r9i.jpg
Foto sizi yanıltmasın bu benim güneş asamdı ben değiştirdim siz resmine bakın..
Şekil böyle olacak..
Çalışıyorum yakında hasarları da keşfedicem.Link olarak koyuyorum..
http://i54.tinypic.com/2la4r9i.jpg
" Kara Kemik " materyalinin aynısı
Bence Gaffar Bey'in elindeki daha farklı bir şey olacak.
2009-2013
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
wsyegel yazdı:çemberlitaş gelince lwl artışı yaşanmıcak.ISTANBULFATIHI yazdı:Benim fikrim ;
29 Levellerde bulunan şaheserler ; Islık çalan , Anka , İnat Kıran
39 Levellerde bulunan şaheserler ; [Şaheser yok] Ancak , 39 level'e ait değişik tarzda silahlar bulunmaktadır.
49 Levellerde bulunan şaheserler ; Ecel getiren , Latif , Ejder Asa , Ashabı Kehf.
59 Levellerde bulunan şaheserler ; (Tahminim , Özel şaheserler gelmeyecek ve 49 levellerdeki şaheserlerimiz ile birlikte 59 levellere uygun çeşitli silahlar gelecek ).
Bu sözlerime mütakiben çemberlitaşta gelecek olan silahların üretmiş olduğumuz şaheserlerden daha zayıf olacağının düşüncesindeyim.
ISTANBULFATİHİ
Yaşanmayacağını biliyorum. Anlatmak istediğim 49 levellerdeki şaheserlerin Sadece ecel getiren , latif ejder asa , ashabı kehf ten olştuğu yeni bir şaheserin söz konusu olamayacağı
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ