Akçe işlemi Gerçekleştirilemiyor !!!
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Akçe işlemi Gerçekleştirilemiyor !!!
Akçe alamıyorum onca Tl boşuna gitti eğer bir sorun varsa burada bildirilsin bizede yazık...İşleminiz gerçekleştirilemiyor diyor ama tl ler gidiyor...
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Akçe işlemi Gerçekleştirilemiyor !!!
Merhaba
Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:
Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:
Koray YAR
eğer hattın türkcellse müşteri hizmetlerini arayıp bilgilerinin güncelmesini sağla ondan sonra işleme devam edebilirsin
4440532 0 dan direk müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin
4440532 0 dan direk müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin
AYnı skıntı bendede var iste yaaa .sss gelmiyo hala sifre boşuna tl veriyoruz.s
dediğim gibi müşteri hizmetlerini arayım direk 0 a basın müşteri hizmetlerine bağlanın ve mobil ödeme yapamadığınızı belirtin sizden güvenlik soruları cevaplarını aldıktan sonra mobil ödeme işmeli için bilgileriniz güncelleyecek ve bu işlemden sonra tekrar IKV2500 yada ne kadar akçe almak istiyorsanız 7979 a gönderin anında onay mesajı gelecek onayladıktan sonra kısa süre içinde ( 30 snye kadar) mobil ödeme işlemi başarı ile gerçekleşmiştir mesajı gelecek ve en fazla 1 dk içinde e-pin kısa mesaj olarak gelecektir. eğer mobil ödeme işlemi başarı ile gerçekleşmiştir mesajı almadıysanız müşteri hizmetlerini arayıp mobil ödeme limitinizi sorgulayın
kardeş şimdi yeni alcakdım 2500 herseyi yaptım işlem gerceklesti parayı aldı epini vermiyor yaa lanet olsun sizeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee paramızla rezil oluyoruz... !!!!
-
- İskele Babası
o parayla haca gidilir