Arkadaşlar savaşçı zaten büyücüye özellikle yüksek vuruyor.Bide ayısı geldi şimdi kanatma atıyo vesaire...Ohooo!
O zaman;
Tesla Gözcüye elektrikle ilgili bi etki gelsin kangal'ada bişi gelsin yani olmadı şmdi
Savaşçıya Yeni Gelen Yetenek Oyunu Bozdu <----
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Savaşçıya Yeni Gelen Yetenek Oyunu Bozdu <----
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Re: Savaşçıya Yeni Gelen Yetenek Oyunu Bozdu <----
kardeşim
savaşçı bozayıya puan vermek isterse dikkat veya durdurmadan kısıcak yine işler aynı olucak zaten 1 puandan fazla verilmez.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
benim savaşçımla diğer ayı deneme yapıoz
üstümde zırh sıfır ve ayı tek başına canımı 30 HP ye kadar indirdi
bu ayı fazla vuruo özellkle dikkat olursa iyice yandı ayının saldırı yaptıgı her ne olursa
üstümde zırh sıfır ve ayı tek başına canımı 30 HP ye kadar indirdi
bu ayı fazla vuruo özellkle dikkat olursa iyice yandı ayının saldırı yaptıgı her ne olursa
Yusuf
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kaç saniyede indirdi ?Aslanbambam yazdı:benim savaşçımla diğer ayı deneme yapıoz
üstümde zırh sıfır ve ayı tek başına canımı 30 HP ye kadar indirdi![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ayı 49 Lvl Buyucun Canını 30a Kadar Indırıyo Çok Dehset Vuruyo Savascıın Canını 3ER 3ER ındırıyo 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
ws olarak kapışmadık ayı çıkartılıp kendisi gidinceye kadr 1 tur içinde bunu yaptı boş boş otursam ayıyı 2 kere yollasa tek başına rahat savaşçıyı bile kesiomitmet yazdı:kaç saniyede indirdi ?Aslanbambam yazdı:benim savaşçımla diğer ayı deneme yapıoz
üstümde zırh sıfır ve ayı tek başına canımı 30 HP ye kadar indirdi![]()
Yusuf
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Oyun hiçbir zaman bozulmaz aksine güzel oldu . Bozulan teek birşey var o da ; Karakterler arası dengesizlik...
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
10 bin enerjisi olan bir karaktere 3 saniyede bir 600 kanatma hasarı veren ve bu kanatmanın 60 saniye boyunca etkisini devam ettiren bir yetenek gerçekten ironik bir durum teşkil ediyor. Bir hesaplayalım sadece kanatmasıyla bile öldürebilen bir yetenek kullanarak bile savaşçı bir büyücüyü elini kolunu sallayarak, başka hiçbir skil kullanmadan kesiyor. Çok gerçekçi ve mantıklı bir durum

KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
İKV Camiası'nda karakterler arası denge şu ana kadar bir şekilde korunuyordu.Ama bu yeteneğin gelmesiyle dengenin bozulduğunu,eşitliğin ortadan kalktığını düşünüyorum..
-
anektod2
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Malazgirt Loncası
Tabi bu senin söylediğin durum tamamen tecrübesiz büyücüler için olsa gerek diye düşünüyorum. Çünkü büyücünün zihin saldırısı, kutup rüzgarı ve tesla gibi yetenekleri varken savaşçının onun yanına yaklaşması zihin tutması haricinde (büyü bozmayı kullanmayan büyücüler bundan hep yakınır..) başka türlü vuramayarak, büyücüde buz yeteneği varsa ki temel yeteneklerden olduğunu farzediyorum her kritiğinde 1 sn durdurması yada yavaşlatmasınıda sayarsak savaşçının derdi siz büyücülerden çok daha fazla sayılabilir. Yanlış anlamayın benimde büyücüm var iyi bir seviyede ama her gelen yenilik elbette bir kesimin tepkisini toplamış ve bu işe kafa yormadan etraflıca düşünmeden yapılan yorumlar forum sayfalarının gerisine düşmüştür. En iyisi bugüne kadar sadece kısmi olarak silah güncellemesinde geri adım atmış olan (bazı silahlar yeraltındaki yaratıklara fazla vurabiliyorken bunun dışındaki bölgelerdeki yaratıklara vuramıyorduk.. *savaşçı olarak...) yönetim düzenli bir organizasyonla ancak geri adım atabilir bu konu hakkında iyileştirmeye gidebilir. Bu aşamada yönetimin geri adım atmasının söz konusu olduğunu zannetmiyorum (kaldı ki tesla gözcü ve sivas kangalına verilen ++ özelliklerin şuan için boz ayıya verilmediğine ve talep gelirse bununda aylık-haftalık olarak ++ özellik olarak Dükkandan yüklenebileceğini sanıyorum !!) ve bu oyunda oynayan herkesin en az 2 sınıfkarakteri olduğunu bunlardan birininde savaşçı olduğunu farzederek bu güncellemeden zevk almaya çalışmanızı öneriyorum.kfat4 yazdı:10 bin enerjisi olan bir karaktere 3 saniyede bir 600 kanatma hasarı veren ve bu kanatmanın 60 saniye boyunca etkisini devam ettiren bir yetenek gerçekten ironik bir durum teşkil ediyor. Bir hesaplayalım sadece kanatmasıyla bile öldürebilen bir yetenek kullanarak bile savaşçı bir büyücüyü elini kolunu sallayarak, başka hiçbir skil kullanmadan kesiyor. Çok gerçekçi ve mantıklı bir durum![]()
![]()
anektod
Bu Bir Oyun..