Çemberlitaş ile ejder asa'dan daha iyi bir ''Silah''ın geleceğini sanmıyorum.
Ancak Gelmeyen Bilge cevriye pantolon azat cevriye asa v.b silahların geleceğini düşünüyorum
Veya Mor olan Pantolon ceket ayakkabıların turuncu olanıda gelebilir.
Anlayacağın üret ejderi, sende kurtul bende.
Okadar maden benim çarda yatıyo
Yeni gelen bölgeyle yeni şahaser (SİLAHLAR) gelmeyecek sadece üstümüzedeki ceket pant gibi eşyalar şahaser seviyesine getirilecek bunu nerden biliyorum derseniz Kadim hidra gibi güçlü bir yaratığın pençelerinden yapılan bir sılahı kolay kolay bırakmak hiçte akıllıca olmaz mantığa sığmaz ve çemberlitaşla sadece büyücüler değil şifacı ve savaşçılarda daha teknolojik bir hale gelecek
Veya hadi tutmadımı tahmin yeni silah gelecekse mesela büyücü için reçetede mutlaka ejder asayı isteyecektir ben böyle tahmin ediyorum başka üretim yolu olamaz
Louster yazdı:Çemberlitaş ile ejder asa'dan daha iyi bir ''Silah''ın geleceğini sanmıyorum.
Ancak Gelmeyen Bilge cevriye pantolon azat cevriye asa v.b silahların geleceğini düşünüyorum
Veya Mor olan Pantolon ceket ayakkabıların turuncu olanıda gelebilir.
Anlayacağın üret ejderi, sende kurtul bende.
Okadar maden benim çarda yatıyo
Ben üretmenden yanayım.Çünkü yeni bir şaheser gelse bile Çemberlitaş'tan bişeyleri kesip (kadim hidra pençesi gibi) birşey düşürmek durumunda kalacağız.Böyle birşeyi kesmek içinde sağlam grup olması gerekir, sağlam gruba girip rahatça kesebilmen içinde üzerinde en üst düzey şeyleri giymek yararına olacaktır.