Bu üç çağrı yeteneği, beraberinde birçok tartışmayı getirdi. Hoşnut olmadığımız birçok durum oluştu. Bu konu başlığı altında, şu ana kadar var olan hoşnutsuzlukları hafifletmeye çalışacak önerilerde bulunmaya çalışacağım. Önerilerim size belki doğru belki yanlış gelecek. Eğer ki hoşunuza gitmeyen bir öneri yapmışsam, güzelce belirtirsiniz. BOZ AYI Sorunlar 1- Kanatmanın etki süresi fazla.
2- Kanatma çok fazla vuruyor.
3- Boz ayı ofansif savaşçıların grup bölgelerindeki etkinliğini arttırmadı (Bence en önemli sorun bu).
4- Boz ayı çıkarmak çok fazla kudrete mal oluyor. Çözüm önerileri 1- Boz ayının kanatma etkisi oyunculara karşı kullanıldığında 15 saniyeye düşürülebilir( büyücüler herhalde 15 sn de ayıyı indirir). Yaratıklara karşı yine 60 sn kalır.
2- 1. Şıktaki çözüm uygulanırsa hasar düşürmeye gerek yok.
3- Bence en önemli sorun bu. Ofansif savaşçılar grup bölgeleri için gereksiz görülüyorlar (ki öyle). Bunun en önemli sebebi savaşçıların kudretinin çok çabuk bitmesi, buna karşın az hasar vermesi. Çok fazla kudret harcayan savaşçılar aynı zamanda çok yavaş kudret dolduruyor. Bu durum grup bölgelerinde zaman kaybı yaratıyor ve savaşçılar bir anda gereksiz elemen konumuna düşebiliyorlar.
Bence bu noktada ayı devreye girmeli (şu anki hali yetersiz). Ayı kanatmasıyla savaşçının hasar açığını kapatabilir belki, ama kudret açığını kapatamaz. Bu nedenle şöyle bir özellik savaşçının hayatını kurtarabilir. Boz ayı yaratıklara karşı kullanıldığında, kanatma etkisi ekstradan yaratığın kudretini azaltan bir etki bırakır. Her üç saniyede bir yaratığın kaybettiği kudret savaşçıya eklenebilir. Böylece savaşçı yaratıklara karşı mücadele ettiği her vakit 3 saniyede bir kudret kazanır. Bu da savaşçıların grup bölgelerindeki kudret sorununu çözebilir. Not: Kanatmanın bu özelliği oyunculara karşı etkisizdir, ancak defansif bir savaşçının boz ayısı 15 saniyeliğine sadece kudret tüketir. Bunlara ek olarak boz ayı yaratılara saldırırken kanatma etkisi ayrıca yaratığın zırhını %40 azaltabilir(bu madde fiziksel hasar kullanan büyücülerin de işine gelir).
4- Gerçekten 24 kudret çok fazla. 10-15 arası makul bir değer olmalı bence boz ayıyı çıkarmak. KANGAL Sorunlar 1- Boz ayılı bir savaşçıya karşı mücadele etmek çok zorlaştı.
2- Kangalın diğer çağrı yaratıklarından elle tutulur bir farkı yok.
3- Hasarı az.
Çözüm önerileri 1- Benim aklıma en iyi çözüm şu gibi geldi. Mesela kangallar tıpkı sivri ada tazıları gibi hedef hareket etmiyorken dahi, hedefi sersemletebilmeli. Sersemleyen hedef hareket edebilir ancak yetenek kullanamaz. Ayrıca sersemletme hedefin kudretini de azaltır.
2- 1. Çözümdeki özellikler gayet elle tutulur.
3- Kangalların hasarı yaratıklara karşı 2 katına çıkarılabilir. TESLA GÖZCÜ Sorunlar 1- Çok kolay ölüyor.
2- Hasarı az
3- Hareket eden bir tesladan başka bir şey değil. Çözüm önerileri 1- Ayak altında dolaşan bir tesla gözcü gerçekten çok kolay ölüyor . Onları havada vızır vızır uçarken görmek gerçekten zor. Bi an teslanın kendine has o vızırtısını duysak bile, ‘’ A aaa, nerde bu tesla…’’ demeye kalmadan teslanın yerde ezilmiş bir sinek gibi hareketsiz kaldığını görüyorum çoğu zaman. Her neyse önerim şu: Tesla gözcü öldükten kısa bir süre sonra (yaklaşık 5sn.) kendi kendini onarır ve %100 canla tekrar canlanır. Bunu sadece bir kez yapabilir.
2- Büyücüler zaten yeterince vuruyor.
3- 1. Şıktaki özellik zaten fena değil. Buna ek olarak gözcünün saldırı menzili arttırılabilir. Normal teslanın menzilinin 1.5 katı kadar menzil fena olmazdı. ( adı üstünde gözcü bu menzili fazla olmalı.)
Arkadaşlar kusura bakmayın biraz uzun yazmış olabilirim ama başlamışken içimde ne varsa dökeyim istedim. Beğenenler destek verirse iyi olur. Beğenmeyenler beğenmedikleri noktaları belirtebilir.
gerçekten yazdığın her şey çok iyi olmuş.hata aradım yazdıklarını oyunda düşündüm ve gerçekten çok iyi olurdu bu şekilde.ek olarak bence savaşçının ayı ile kudret almasıde yetersiz olacaktır savaşçının kudretinin en azından grup bölgelerinde artacak şekilde ayarlanması gerekir. belki böyle birşey yapmak mümkündür.vede kangalın hasarı arttırılmalı sersemletmeyi yeterli görmedim.bunun dışında çok iyi yazmışsın yönetimin değerlendirmesi gereken bir konu.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Tesla küresi veya gözcüsünü adam kessin diye çıkarmıyorsunuz umarım? Onun görevi yavaşlatma diye düşünüyorum. Hem o çok vuracak hem sen kritikle savşçıya 3-4k gireceksin ne anlamı kaldı ki?
Onun dışında bugün deneme yaptım ayı sadece bana kanatma bıraktı sadece kanatmasıyla öldüm. Bunun saçma olduğunu düşünüyorum. Umarım düzene sokarlar.
beyler en önemli sorun bütün yardımcılar salakça hareket ediyor ( salakça dedim die uzaklaştırma atmayın argo değil bi terim ) bug lardan geçemio , yanına çağırıorum takılıp kalıyor. gelmio yanıma ayım. onun için deparı unuttum
KANGAL
Sorunlar
1- Boz ayılı bir savaşçıya karşı mücadele etmek çok zorlaştı.
2- Kangalın diğer çağrı yaratıklarından elle tutulur bir farkı yok.
3- Hasarı az.
1.)Kangallı bir şifa olarak bir savaşçı yani latifli yükseltmeli bir savaşçıyı kesemiyorum çünkü.Kangalımın canı çok az...
2.)Latif o kadar seri vuruyorki ben 1 vuruş vurana kadar kendisi 5 vuruş atıyor dikkat le beraberinde...
3.)Ve de zırhımın full olmasına rağmen ecelli bir savaşçı bana 4 bin latifli ise 2400 kritik vuruyor sizce savaşçı kaç vuruşta 1 kiritk atıyor ki bu kadar yüksek hasar veriyorlar.
4.)2-3 Kişi foruma konu açtı die savaşçılar güçsüz vb. şeyler dedi die ayı getirildi.Ben bir şifacı olarak asla bir ayılı bir savaşçıyla ws atmam çünkü daha 50 kudretim varken yeniliyorum.
5.)Savaşçılar zaten ayısız şifacıları kesebiliyordu(işi bilenler.)Daha ayı getirmenin manası ne.Galiba ikv sırf akçe alması için milletin yardımcı kadim hidra bile getirir bu yolda...
Eğer bu kadar oyuncuların görüşlerini düşünüyorsanız...Şifacıların kangalının canı yükseltilmeli ki savaşçılarla mücadelemizde kangalımıza 1 ağır 1 sert 1 de kendi vuruşunda ölmesin bu kadar diyeceğim.