Kritik zırh

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DawLish
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Kritik zırh

Mesaj gönderen DawLish »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
FaunTLeRoy yazdı:
eseslisemi yazdı:
SIRRI yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Ben bunu denedim eğer o ayakkabı varsa bir büyücü sana fizikseli kritik atmamak için dua eder.Çünkü kritik fiziksel ile normalinden daha az vuruyoro o ayakkabı varken.
Bu yorumuna çok güldüm kafanda var senın galıba yalnış bılgı verenı gordumde bu kadarını gormedım

Haha Bende Çok Guldm :D
sen zaten herşeye gülüyon
Spastik misin nesin

:)
:D :D
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

SIRRI yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Sanırım şunu yanlış anladın.Ayakkabı vuran kişide değil vurulan kişide olacak.Yani kritik zırhının etkisi fiziksel vuruşlarda kritiğin etkisini azaltmak bunu denedim söylüyorum her hangi bir yanlış bilgi yok burda şaklabanlık yapacağına dene ve gör.
Arkdaşım bak şimdi bak hakaret etmıcem duzgunce anlatıcam lutfen yalnış bılgı verıp başkalarını yanılma krtık zırhı 10.000 demek sana savaşçıdan gelecek krtık vuruşu 100 de 10 azaltır demektır buyucunun krtık vuruşunu hıçbır şekılde azaltmaz. HEM AZALTSA BILE FIZIKSEL NORMAL VURUŞ 2500 KEN (BUYU FIZIKSEL 1200+) KRTIK 4000 KEN BU VURUŞ BIR AYYAKABIYLA 2500 UN ALTINA DUŞERMI SENCE ??? AYRICA BUYUCUNUN HASARINI AZALTSA BILE ORADA YAZAN RAKAM %10 %90 DEGIL :)

Ben bu kanıya yüzdesel ifadelerle varmadım.Bu ayakkabıyı ilk düşürdüğümüzde denemek istedik ve fiziksel olan arkadaşlarımızla denedik.Ve benim kendi karakterimden izlenimim karşımdaki bana normal 3000 vururken konsantrasyon açtığındada 3000 hatta bazen 2800 vuruyordu ve sorduğumda bana konsantrasyondayken vurduklarının kritik olduğunu söyledi.Uzun süredir fiziksel kullanan arkadaşa rastlamadım şuan değişmiş olabilir ama denediğimizde sonuç buydu.
Kullanıcı avatarı
Kristalxsuveyda
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kristalxsuveyda »

Öncelikle Merhaba ,

Büyücülerin meteorit diye bir skili var bilindiği üzre. Bu yetenekye yazan kritik vurduğunda zırhını düşürür ve bir dahaki meteorit skiliniz kritik geldiğinde daha fazla hasar verirsiniz veyahut alırsınız .

Bu Cansiperhane efsunuda zırhını düştüğünde ya yiceğiniz hasarı en aza indirgemeye yarıyor yada zırhınızın düşmesini önmlüyor burasını bende daha çözemedim :)

Saçma diyenler olursada şöyle örnek verebilirim , Zırh hasarı , savunma kritiği emer bence buda kritik zırhının düşme ihtimalini veyahut düştüğünde yiceğiniz hasarı emmeye çalışıyor , karışık bir durum :)
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler

Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen wsyegel »

kritik vuruş hep aynı olmuo. mesela elektrikle ( 40 lwl büyüm var :D ) 5000 de vurabiliosun kritikle, 4000 de. arkadaşım eğer bunu denemeye kalktıysan 1 kerede olmaz. en az 10 kere denemen lazım.
ah güzel eski ikv'li günler...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön