Yanıt :
Merhaba,
İKV dünyasında, farklı yetenek kombinasyonları ve farklı eşyalar her sınıftan rakiplerin karşısında başarılı olmasını sağlamaktadır.
Belirli zaman aralıklarında yapılan OkO testlerinde eksik ve artı yönler not edilmektedir. Her şekilde düzenlenmiş karakterlerin, farklı çeşit düzenlenmiş karakterler karşısında dominant veya resesif olduğu kısımlar not edilmiş ve en yakın güncellemelerde düzenlenecektir.
İlgi ve alakanız için teşekkürler.
Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.
Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Talebiniz :
Efendim öncelikle yapılan yenilikler için teşekkürler yenilik herzaman iyidir insanları heyecanlandırır ancak; boz ayı yeniliğiyle dengeler değişti var olan bir düzen bozuldu ikvde 39 luklardan beri var olan bi döngü vardır 39luklarda şifacı sacaşçıyı savaşçı büyücüyü büyücüde şifacıyı keserdi 49 luklarda döngü değişti ama hala bi döngü vardı savaşçı şifacıyı şifacı büyücüyü büyücüde savaşçıyı kesiyordu oyunda herşeye rağmen bi denge vardı ama denge bozuldu boz ayıyla artık büyücünün savaşçı kesmesi imkansız e asitçi bi şifacıyıda kesmesi imkansızdı... bakın yeteneklere kullanıcıya tecrübeye ve iteme göre bu söylediklerim değişebilir ama eğer imkansız diyorsam işte ozaman sorun var demektir şöyle anlatayım; bi şifacı üzeri full asit ayakkabı ve asayı morundan üretmiş eldiven mor ceket ve pantıda hayyan cevo zırhı kolyesi ve yüzüğü oksidant şimdi bu şifacıyı(yetenekleri adam gibi dağılmışsa) bi büyücü sittin sene kesemez bunda tamamız ama artık üstü full ışık ve yücelen bide boz ayıya serte ağıra 15 vermiş savaşçıyıda sittin sene kesemiyoruz kessekte kanaması bizi öldürüyor bu ne şimdi dengeler alt üst oldu yani yenilik getirirken neden bunlarıda düşünmüyorsunuz illa etki verecekse bizim teslamızda elektrik etkisi bıraksın yada boz ayının kanama etkisi büyücüyü öldürmeyecek düzeyde olsun... ben sanırdımki yenilik gelmeden test takımında denenir dengeler bozuluyomu düzen değişiyomu bakılır ona göre yenilik gelir ama malesef okadar ciddi bi çalışma görmüyorum artık hayalimde şu var sanki şöyle düşünüyorsunuz; yav şifacı ve büyücülere yardımcı verdik savaşçılarada verekmi hem onuda akçeye bağlarız daha çok kazanırız oooh ne güzel gerçekten bu şekilde giderseniz bu işin sonu kötü forumu ziyaret ettiyseniz son dönemlerde yönetimden herkes şikayetçi herneyse umarım derdimi anlatabilmişimdir bu konuya aaaacilen bi çözüm getirmenizi RİCA ediyorum LütfeN bu sefer biraz ciddi olun ve konuyu ciddiye alın!...
boz ayı hakkında desteğin cvbı
Re: boz ayı hakkında desteğin cvbı
Tam anlamıyla tüm oyuncuların derdini anlatmışsın evet dengeler çok fazla değişti büyücü etkisiz hale geldi sanki üstünü sağlam dizmiş ve herhangi bir max hasar silahına + basmışsa büyücü 2-3 vuruşa gidiyor bide üstüne boz ayı oyunu iyice para tuzağına çevirmeye başladınız görüceksiniz oyuncular yavaş yavaş oyunu bırakıcak büyücü karakterler azalıcak(bir düzeltme yapılmazsa) zaten herkes oyunu bıraktıktan sonra istediğiniz yeniliği getirin para tuzağı artık bu oyun adamı sömürürsünüz siz be ne bu böyle para mı lazım koyarız bi şey daha yaparız 5000 akçe herkes de alır bakın şimdiden söylüyorum böyle devam ederseniz ne İKV kalır ne de cebinizde 5 kuruş paranız biz olmasak hiçbişey yapamazsınız şimdi şurdan 2-3 fırlama çıkıp oyunun ilerlemesi için para lazım cart curt demesin sanki plustan yeterince para kazanmıyolarmış gibi hadi akçe geldi yok yardımcı yetenek yok arkadaş ve yasaklı listesi artırması ya gerçekten bunu alan oldumu şimdiye kadar ya 5 tane fazla adam eklesem nolur eklemesem nolur saçmalıyorsunuz.
YÖNETİM ARTIK OYUNCULAR DAHA RAHAT VE DAHA KALİTELİ BİR OYUN OYNASIN DİYE DEĞİL CEBİMİZE 5-10 KURUŞ FAZLA PARA GİRSİN DİYE BAKIYOR YENİLİK GETİRECEKSENİZ BIRAKIN BU BOZ AYIYI FALANDA BİR AN ÖNCE DAHA FARKLI OYUNA DAHA FAZLA RENK GETİRECEK YENİLİKLER GETİRİN OYUN İYİCE BİTMİŞ DURUMDA BOZ AYI ADAMIN YANIN DA HALA KOŞUYOR İLK ÖNCE Bİ ŞUAN Kİ HATALARINIZI DÜZELTİNDE ONDAN SONRA YENİLİKLER GETİRİN OYUNA BİRİ BAŞLARKEN AA BOZ AYI VAR LAN KANGAL VARMIŞ HEMEN OYNAYALIM DEMEZ DİĞER OYUNLARDAN FARKLI BİŞEYLER YAPIN BİRAZ.
OYUNU SİRKE ÇEVİRDİNİZ FİL FALAN DA BEKLİYORUZ BİDE SÜS KÖPEĞİ MAYMUNDA OLUR ZIPLAR KAFASINA GÖRE ASLANDA GELSİN MAYMUNU KORKUTUCU ETKİ YARATIR FALAN. = )
SAÇMALIYOSUNUZ....
YÖNETİM ARTIK OYUNCULAR DAHA RAHAT VE DAHA KALİTELİ BİR OYUN OYNASIN DİYE DEĞİL CEBİMİZE 5-10 KURUŞ FAZLA PARA GİRSİN DİYE BAKIYOR YENİLİK GETİRECEKSENİZ BIRAKIN BU BOZ AYIYI FALANDA BİR AN ÖNCE DAHA FARKLI OYUNA DAHA FAZLA RENK GETİRECEK YENİLİKLER GETİRİN OYUN İYİCE BİTMİŞ DURUMDA BOZ AYI ADAMIN YANIN DA HALA KOŞUYOR İLK ÖNCE Bİ ŞUAN Kİ HATALARINIZI DÜZELTİNDE ONDAN SONRA YENİLİKLER GETİRİN OYUNA BİRİ BAŞLARKEN AA BOZ AYI VAR LAN KANGAL VARMIŞ HEMEN OYNAYALIM DEMEZ DİĞER OYUNLARDAN FARKLI BİŞEYLER YAPIN BİRAZ.
OYUNU SİRKE ÇEVİRDİNİZ FİL FALAN DA BEKLİYORUZ BİDE SÜS KÖPEĞİ MAYMUNDA OLUR ZIPLAR KAFASINA GÖRE ASLANDA GELSİN MAYMUNU KORKUTUCU ETKİ YARATIR FALAN. = )
SAÇMALIYOSUNUZ....
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Bence haklısın sen zihini boz ayıya atarsan savaşçı deparlar kutup açtın diyelim durdurma attı ne yapcan 
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
ErNeSTo yazdı:Bence haklısın sen zihini boz ayıya atarsan savaşçı deparlar kutup açtın diyelim durdurma attı ne yapcan

AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.