İKV'den Gelen E-Mail
-
GeceMavisi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: İKV'den Gelen E-Mail
Ayni Mail Banada Geldi

Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
KaraXHayalet yazdı:Banada gelmedi halbuki çokgüzel![]()
Ayrıca bir hesap çalma girişimi olamaz oldukça profesyonel ve gerçekçi hazırlanmış bir aceminin bunları yapması nerdeyse imkansız
2009-2013
Yok arkadaşlar fake mail değil. İKV hesabıma %100 Exp Bonus yüklenmiş. Teşekkürler İKV ne diyelim ama Exp Bonus'a ihtiyacım yoktu
Düşünmeniz yeter 
Aynı maıl banada gelmiş yanlız bişey dikkatimi çekti; online arkadaş listende [GM]Erdoğan ve [GM]Leggenda var bu gm ler msn adreslerini millete dağıtıyorlarmı napıyorlaR..GeceMavisi yazdı:Ayni Mail Banada Geldi![]()

Esmaülxlxhüsna...!
-
GeceMavisi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Yakın arkadaşlarımdırturko yazdı:Aynı maıl banada gelmiş yanlız bişey dikkatimi çekti; online arkadaş listende [GM]Erdoğan ve [GM]Leggenda var bu gm ler msn adreslerini millete dağıtıyorlarmı napıyorlaR..GeceMavisi yazdı:Ayni Mail Banada Geldi![]()
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
Cuma gunu banada gelmis e-mail.Ben simdi tikladim ama 100% exp yi kacirdimmi bilmiyorum.
GeceMavisi yazdı:Yakın arkadaşlarımdırturko yazdı:Aynı maıl banada gelmiş yanlız bişey dikkatimi çekti; online arkadaş listende [GM]Erdoğan ve [GM]Leggenda var bu gm ler msn adreslerini millete dağıtıyorlarmı napıyorlaR..GeceMavisi yazdı:Ayni Mail Banada Geldi![]()
![]()

güzel açıklamaBLaDeII yazdı:Bu Mail Siteye Bayadır Girmeyenler İçin..Yani Şöyle Açıklayayım Bu kişiler 4-5 Aydır Üyelikle giriş Yapmamış .Sobede bu kişileri unutmayıp oyuna yeniden döndükleri için %100 Exp Hediyesi vermiştir.Son Haftalarda Dükkana Girenlere Gelmez .Hesap Çalmaya Yönelikte Değildir .İçiniz Rahat Olsun
İyi Forumlar
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Banada geldi ama exp bonus falan alamadım 
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe