Karakter Birleştirme Nedir ?
Karakter birleştirme 2 char'ı birleştirmektir.
Ne işe yarar ?
2 Char'daki bankalar birleşir . 2 sayfa değil , 4 sayfa olur ve baka birleşir . Charlar birleştiği için Expoler'ler 2'ye bölünüp 2 char'a dağıtılır . Ana char'da kasılan Kp'nin %20'si diğer çhara gider. Ana char'da kasılan para'nın %19'u diğer çhara gider .
[ Not : Savaşçı Savaşçı / Büyücü Büyücü / Şifacı Şifacı birleştirilemez . ]
Nekadar ?
Sadece 1995 Akçe !
Akçe birleştirme Nedir ?
Akçe birleştirme , en az 2 , en fazla 4 olacak şekilde hesaplardaki akçeler toplanır .
Hangi Üyeliğe Toplanır ?
Bu , tüm üyeliklerde toplanır . 1'inde harcarsanız , harcadığınız para hem o hesapta , hemde diğer hesaplardan otomatik olarak silinir .
Nekadar ?
Bu , bedavadır . En fazla 5 kere yapabilirsiniz .
Charımı sildim ! ma şahaserler'imi geri almak istiyorum!
Bunun için ;
http://istanbuloyun.com/support.aspx girip , desteğe mesaj atmanız gerekir . Şahaserler tespit edilip , desteğe gönderdiğiniz mektupta yazılı çhara şahaserler gönderilir
[wsyegel]
Karakter Birleştirme - Akçe Birleştirme ve *****
Karakter Birleştirme - Akçe Birleştirme ve *****
ah güzel eski ikv'li günler...
Re: Karakter Birleştirme - Akçe Birleştirme ve *****
güzel birşey yapmışsın galiba ama hiç anlamadım
oyuna yeni başladığımda çarımı çalmaya çalışan birinin anlattığı hikayeye benziyor.en son kullanıcı adımı ve şifremi isteyince uyandım.
ama değin gibi bankalar birleştirilse güzel olurdu ama oyun sisteminde her çar ayrı olarak değerlendirildiği için birleştirilmesi kapsamlı bir çalışma yapılmadan mümkün görünmüyor.
ama değin gibi bankalar birleştirilse güzel olurdu ama oyun sisteminde her çar ayrı olarak değerlendirildiği için birleştirilmesi kapsamlı bir çalışma yapılmadan mümkün görünmüyor.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- justine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Dostum sen hangi ilaçtan kullanıyorsan bana da söyle.. Akçesi mühim değil.. Arada uçmam lazım senin gibi !!

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
peki bu karekter birlestirme formuna nasıl ulaşırım ve kac akçedir bu ayni hesabimdaki iki carimi birleştirmek istiyorum
KOCACINAR yazdı:peki bu karekter birlestirme formuna nasıl ulaşırım ve kac akçedir bu ayni hesabimdaki iki carimi birleştirmek istiyorum
ehehehe
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
hahahaha kardesim senin kadar marjinalini görmedin hiç bir oyunda bu yok çok özgün bir düşünce.Olurmu dersek ne yazıkki olmaz işlevsel değil.Ayrıca oyun sunucuları bunu kaldırmaz.
Emeğe saygı !
Emeğe saygı !

LEPRECHAUN
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
lFeaRl yazdı:KOCACINAR yazdı:peki bu karekter birlestirme formuna nasıl ulaşırım ve kac akçedir bu ayni hesabimdaki iki carimi birleştirmek istiyorum
ehehehe

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
ah emrem ah
şu programlar, oyunlar, hikayeler, düşünceler, sözler. "Rint" de olmandan gururluyum kardeşim

- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
wsyegel yazdı:Karakter Birleştirme Nedir ?
Karakter birleştirme 2 char'ı birleştirmektir.
Ne işe yarar ?
2 Char'daki bankalar birleşir . 2 sayfa değil , 4 sayfa olur ve baka birleşir . Charlar birleştiği için Expoler'ler 2'ye bölünüp 2 char'a dağıtılır . Ana char'da kasılan Kp'nin %20'si diğer çhara gider. Ana char'da kasılan para'nın %19'u diğer çhara gider .
[ Not : Savaşçı Savaşçı / Büyücü Büyücü / Şifacı Şifacı birleştirilemez . ]
Nekadar ?
Sadece 1995 Akçe !
Akçe birleştirme Nedir ?
Akçe birleştirme , en az 2 , en fazla 4 olacak şekilde hesaplardaki akçeler toplanır .
Hangi Üyeliğe Toplanır ?
Bu , tüm üyeliklerde toplanır . 1'inde harcarsanız , harcadığınız para hem o hesapta , hemde diğer hesaplardan otomatik olarak silinir .
Nekadar ?
Bu , bedavadır . En fazla 5 kere yapabilirsiniz .
Charımı sildim ! ma şahaserler'imi geri almak istiyorum!
Bunun için ;
http://istanbuloyun.com/support.aspx girip , desteğe mesaj atmanız gerekir . Şahaserler tespit edilip , desteğe gönderdiğiniz mektupta yazılı çhara şahaserler gönderilir
[wsyegel]
kargasa yazdı:güzel birşey yapmışsın galiba ama hiç anlamadımoyuna yeni başladığımda çarımı çalmaya çalışan birinin anlattığı hikayeye benziyor.en son kullanıcı adımı ve şifremi isteyince uyandım.
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
KOCACINAR yazdı:peki bu karekter birlestirme formuna nasıl ulaşırım ve kac akçedir bu ayni hesabimdaki iki carimi birleştirmek istiyorum
tahmin etmiştim