''Karakter Adı Değiştirme Dükkan'a geldi! mi? acaba? ha?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: ''Karakter Adı Değiştirme Dükkan'a geldi! mi? acaba? ha?

Mesaj gönderen Nevizade »

GÜNCEL!
Resim
Kullanıcı avatarı
CapeLxxintikam
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen CapeLxxintikam »

Evet üyelikal ile anlaşmaları devam ediyo olabilir.
GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** <3
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

karakter adı değiştirmenin gelmemesinin bir kaç nedeni olabilir diye düşünüyorum.müsadenizle kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum.
birincisi bu isim değiştirmeyle beraber çok saçma sapan isimler koyulmaya başladı örnek vermek gerekirse {[IıkarakteradııI]} yada bunun gibi bişey yazamadım bile :D geçen birisi bölgeye mavi topaz alınır diye yazarmısın benim adıma dedi ne yazıcağımı bulamadım.

ikincisi.madem karakterin adını değiştireceksin neden en başta saçma sapan bir isim koyarsın yada beğenmediğin bir ismi koyarsın.isim değiştirme isteyen bazı kişilerde ben art niyet arıyorum.(hepsinde değil).birisinin karakterini mi çaldın yada çalınan karakteri mi satın aldın.ne diye isim değiştirme istiyorsun.isim değiştirme ile çalınan karakterlerde bir bir oyuna geri dönecek. ama satılacak ama çalan kullanacak ama geri gelecekler.buda birilerinin hakkını gasp edenlere yol göstermek gibi birşey.
sonuç olarak herkesin istediği ama benim neden istediklerini anlamadığım, yönetiminde en çok para kazanabileceği ama bazı nedenlerden dolayı getirmediği (benim düşüncem) karakter adı değiştirmenin gelmesine kuşkuyla bakıyorum.ilk verilen karakter adı değiştirme paketlerini yönetim hatası olarak görüyorum hiç verilmemeliydi.
saygılarımla iyi oyunlar
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Refresh yazdı:
Nevizade yazdı:
Öncelikle merhabalar, konumuz açık ve net karakterlerimizin isimlerini değiştirmek istiyoruz ve bunu dükkan denen fırsatlar mekanından mobil ödemeyle satın almak istiyoruz ancak bu hakkı henüz bize tanımadınız, bunun sebeplerini şöyle tanımlayabiliriz;

A) ya bu eklentiyi getirmek istemiyorsunuz, ya da ağırdan alıyorsunuz?

B) ya belli çalışmalar yapıyorsunuz, görüşmelerde sorunlar, eklenti test edilirken belli sorunlar vb. teknik hatalar oluştu.

C) ya da bu eklentiyi dükkan'a ekleyecek ''beceriniz'' , ''yeterli iş gücünüz'' YOK!

ben bir şık işaretliyemedim, peki ya siz saygıdeğer İKV Yönetimi siz hangi şıkkı işaretlerdiniz?

sakın üyelikal filan demeyin! yok arkadaş yok o siteyle uğraşmak istemiyoruz anında kolayca bu eklentiden yararlanmak istiyoruz!

bu konuda bir açıklama, bir bilgilendirme olmadığı sürece bu tarz konularla forumda isteğimi bildireceğim!

-teşekkürler!

D) Üyelikal ile belli bir anlaşması vardır o yüzden GETİREMİYORDUR..
Üyelikal ile belli bir anlaşması vardır o yüzden GETİREMİYORDUR..
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen wsyegel »

CapeLxxintikam yazdı:Evet çok haklısın dükkan dükkan dediler adam akıllı 2-3 şey yok !
gelenlerde işe yaramıyor. yağma arttırıcılar, şans arttırıcılar " karakter transferi" çok saçma bunlar. çoğu işe yaramıo. yarıyanlarda da haksızlık var.
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Gecikiyorsa neye göre geciktiğini açıklasalar bizimde merakımız biraz sönerdi sabırla beklerdik ama yönetimin stratejisinde yeni gelecek eklentilerle doğrudan bir bilgi verilmiyor malesef kös kös beklemeye devam!
Resim
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Yahu karakter adının neden dükkana gelmediği ap açık belli , hatta milletin gözüne sokarcasına belli , hala sebebi nedir diye soranlara şaşıyorum , sebebi satılan Özel sürüm kutular , ne var bu Özel sürüm kutunun içinde , isim değiştirme hakkı ve 3 aylık plus , kaça veriliyor bu kutular 29 TL ye , bu kutular tükenmeden bu dükkana isim değiştirme hakkı felan gelmez hiç boşuna beklemeyin , bu 29 tl ye satılan özel sürüm kutuların satılmasının en büyük kozuda isim değiştirme hakkı zaten , yoksa bu kutular zor satılır.

Şimdi şöyle anlatayım eskiden bu özel sürüm kutu ne kadardı ? 19,90 dı içinde sadece 3 aylık plus vardı , gereken ilgiyi görmedi ve bu kutuların çoğu elde kaldı , peki ne yaptılar bu kutuların satılması için , dediler ki biz artı 10 tl ilave edip bu kutuların içine isim değiştirme hakkı koyarsak hem daha çok kazanırız hemde elde kalan kutular satılmış olur ve bundada gerçekten başarılı oldular , cayır cayır kutu satıyorlar artık , eskiden 19,90 a alınmayan kutular şimdi 29 TL ye alıcı buluyor , hemde hiç bir masraf olmadan içine sadece isim değiştirme kodu konularak 10 tl fazladan kazanıyorlar , şimdi bu isim değiştirme kodunu dükkana koyarlarsa , akçe ile satarlarsa , bu özel sürüm kutular satılır mı satılmaz mı , bence hepsi elde kalır ve hiçbiri satılmaz.

Gel gelelim yöneticilerin vurdum duymazlığına , bu konu hakkında biz ikv oyuncularına dürüst davranmıyorlar ve bu konu hakkında hiçbir açıklama yapmıyorlar , beni ikv nin sattığı özel sürüm kutular ilgilendirmez , eğer senin üyelerin ve forumu takip eden kitlenin %99 u isim değiştirme hakkının dükkana gelmesini istiyorsa , bunu dükkana koyacaksın , oyun içindede neredeyse herkes ağız birliği etmişcesine isim değiştirme hakkının dükkanda akçe karşılığı satılmasını istiyor , bununda maksimum fiyatı 295 akçeyi geçmemelidir , yani karakter transferi hakkıyla aynı akçeye satılmalıdır , herkese iyi forumlar kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

kutular toplatıldı ben daha önce aldığım yerlerde bulamıyorum hep toplatıldı diyorlar.dükkanda satılan 3 aylık plus da da isim değiştirme hakkı yok.kaldı ki isim değiştirme hakkı bir şekilde temin ediliyor olsaydı kimse ikide bir konu açmazdı.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

kargasa yazdı:kutular toplatıldı ben daha önce aldığım yerlerde bulamıyorum hep toplatıldı diyorlar.dükkanda satılan 3 aylık plus da da isim değiştirme hakkı yok.kaldı ki isim değiştirme hakkı bir şekilde temin ediliyor olsaydı kimse ikide bir konu açmazdı.
19,90 lık kutuları diyorsan onlar zaten gereken ilgiyi görmediği için toplatıldı ve isim değiştirme hakkı eklenerek 29 tl den satışa konuldu , o kutularda sadece bu sitede satılıyor , yada bu siteden toplu şekilde kutu alıp satış yapan internet cafelerde.

http://www.uyelikal.com/urunler.php?cat=127
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Eğer üyelikal ile kaynaklanan bir sorundan dolayı şu ana kadar eklenmediyse saygı duyarım ancak bunun böyle olduğu sadece bir tahmin keşke samimi bir açıklama yapsalardıda bizde bu kadar kös kös beklemeseydik gelecek diye bana göre ister üyelikal ister başka bir şirket ne olursa olsun bu oyunun %99 ' u bu eklentiyi istiyor yönetimin gecesini gündüzüne katıp bu eklentiyi getirmeli diğer bana göre boş eklentilerle milleti oyalıyorlar önce şu önemli eklentiyi getir diğerleri zaten gelir.Alanlar yok mu elbette var üyelikaldan da birçok kişi isim kodu alıyor ancak eminim onlarda mecburiyetten mobil ödeme ile anında cebine gelecekken ne diye üyelikal ile uğraşalım.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön