altyazı

İKV ile ilgili hazırlamış olduğunuz videolarınız
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

altyazı

Mesaj gönderen halilumit »

merhabalar;

bizim sitemize yüklemek için çizgifilm videoları upload ediyoruz değişik sitelere
videolarımızın çalınmasını önlemek için videoların altına yazı eklemek istiyoruz bunu nasıl yaparız basit bir şekilde
bir program buldum ama çok uzun sürüyor sizin bildiğiniz bir program varsa tavsiye edip kısaca anlatırmsınız

su şekilde olmasını istiyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: altyazı

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Windows Movie Maker ile yapabilirsin.

Videoyu programa yükle... Yazı ekleme özelliği ile istediğin yazıyı yaz Alt Konu Başlığı animasyonunu seç. Gerekli ayarları yap.

Yapamazsan resimli anlatayım.
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

yapıyorum sıkıntı yok ama movie makerde yapınca filmi kaydet diyorum çokkkk uuzn sürüyor 130 mb lik videoyu 1 saaate kaydediyor nerdeyse ya S:
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YasinKocamanca yazdı:viewtopic.php?f=59&t=46730

teşekkürler bu proğramı kullanarak yazımı yazdım videoya senin dediğin sekilde kaydettim ama benim 140 mb lık bir videomu bile 15 dk gibi çok uzun bir sürede kaydetti sisteme
bu süreyi nasıl kısaltabilriz kaliteden kısamam bunun için başka bir proğram arıyorum

bu şekilde sadece 1 video değil bir çok video yapacağım için sorun çıkıyor yoksa 1 video olsa 15 dk için buralarda uğraşmam
50-60 belki daha fazla videoya bu işlemi uygulayacağım için çok fazla sürer :S
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

halilumit yazdı:
YasinKocamanca yazdı:viewtopic.php?f=59&t=46730

teşekkürler bu proğramı kullanarak yazımı yazdım videoya senin dediğin sekilde kaydettim ama benim 140 mb lık bir videomu bile 15 dk gibi çok uzun bir sürede kaydetti sisteme
bu süreyi nasıl kısaltabilriz kaliteden kısamam bunun için başka bir proğram arıyorum

bu şekilde sadece 1 video değil bir çok video yapacağım için sorun çıkıyor yoksa 1 video olsa 15 dk için buralarda uğraşmam
50-60 belki daha fazla videoya bu işlemi uygulayacağım için çok fazla sürer :S
bu prgramdan daha prof prgramlar kullanıyorum prgramların kalitesi arttıkca süre uzar süreyi kıslatman için görüntü kalitesinden düşürmen gerekli aksi taktirde sorununa cözüm bulamazwsın kolay gelsin.
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YasinKocamanca yazdı:
bu prgramdan daha prof prgramlar kullanıyorum prgramların kalitesi arttıkca süre uzar süreyi kıslatman için görüntü kalitesinden düşürmen gerekli aksi taktirde sorununa cözüm bulamazwsın kolay gelsin.
daha prof olmayan basit bir program bulamaz mıyım acaba ? bulamıyacam galiba :)
:S ne yapalım talihimize bir kez daha küseriz o zaman :)
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

bi kaç gün uğramamıştım foruma biri mağdur durumdaymış hemen giderelim dostum sen film işiyle uğraşıyorsun alt yazı embed i duymuşsundur senin aradığın şey bu alt yazıyı .str ile yanında tutmak yerine video içine gömüyorsun öyle araştır google amcadan o sana söyler bulamazsan ben araştırırım ama aramadan gelme :D

dostum o site sanamı ait :D sana aitsa böyle yazmakla hata ettin sitenin domaini alınmamış daha hemen kapsammı ne bende film işiyle uğraşıyorum bütün uploadlarım hotfilede, sitem sahnebizim.com öyle uğraşıyodum sıkıldım bir süre ara verdim ama başlayacam artık online izlemeye geçicem
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MaSSacHuSeTT yazdı:bi kaç gün uğramamıştım foruma biri mağdur durumdaymış hemen giderelim dostum sen film işiyle uğraşıyorsun alt yazı embed i duymuşsundur senin aradığın şey bu alt yazıyı .str ile yanında tutmak yerine video içine gömüyorsun öyle araştır google amcadan o sana söyler bulamazsan ben araştırırım ama aramadan gelme :D

dostum o site sanamı ait :D sana aitsa böyle yazmakla hata ettin sitenin domaini alınmamış daha hemen kapsammı ne bende film işiyle uğraşıyorum bütün uploadlarım hotfilede, sitem sahnebizim.com öyle uğraşıyodum sıkıldım bir süre ara verdim ama başlayacam artık online izlemeye geçicem
almıştık adresi de 15 gün süresi bitmiş şimdi tekrar alacam :)
su yazı işinden vaz geçmiştim şimdi biraz daha araştırıyım bakalım :)
teşekkürler ilginiz için
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ayrıca senin tasarım süper olmuş yaw ne yaptın sen :)
seninle daha sık görüşmeliyiz:))

“Video” sayfasına dön