ikvoyuncusu2008 yazdı:Lodos Klanı'nda Bir İLk , İLkLerin Adamı YaLNıZSavaŞÇII'dan. Meran Sunucusu'na Bir 3 yıLdız Pembe Daha DahiL OLdu ...
2010'un Kasım Ayında Rütbeden SıkıLdık ve 1 ayda Tek BiLgisayar ve 4 Çar İLe 500 bin kp kasarak 3 YıLdız YeşiL Yapmıştık .
==> 1,499,980 ŞAN***
==> 1,500,000 ŞAN ***
Şimdi ise YeşiL Bizi Sarmaz Oyunun En Yüksek Rütbesi Bizde OLsun Dedik SADECE 21 Günde , 4 Arz Çar ve Para İLe 1,500,000 Kp Kastık .
==> 2,999,999 ŞAN ***
==> 3,000,000 ŞAN***
Bu Sürede Bana Yardımda BuLunan MeGax AiLe'me , Bütün Lodos ve Arz DostLarıma , ÖzeLLikLe SoNx AiLesi'ne Teşekkürü Bir Borç BiLirim.
canım kardeşim benim gurur duydum ne kadar sevindim anlatamam, herkesin seninle beni rakip gibi görmesinden yemin ediyorum nefret ediyorum, keşke kendini bilmez kişiler olmasa şu oyunda sürekli kıyaslamalar yapılmasa keşke. tebrik ediyorum kardeşim seni ve şunu bilmeni isterimki her daim yanındayız , durmak yok aynen devam beraber mareşal olucaz ( hoş olmazmı bi lodos klanından bi arz klanından )
Tebrikler kardeşim bi lodos olarak gurur duydum galiba bizim klanın en rütbelisi sensin ama sanada bi rakip var 25 lvl şuan bi maraton çektik 3 günde ve yazın 2pc 24 çar gümbür gümbür geleceğiz mareşali bizden evvel alsan iyi edersin VaSiYeT adlı lodos bi büyücü göreceksiniz çok yakında şuanda meranın kuytu köşelerinde bianda çıkacaz tabi 25 den 49 a nasıl kasacaz oda ayrı mesele Arzlar görünce dalın şu pis nayloncu eziğeeee diye bağıracaklar bunu daha önce ellectropowerda yaşadım ozamanda tek yıldız pembeydim 30 lvlde mor elektrik çekmiştim