Arkadaşlar Herkesin 2 gün içinde tek hedefi kadim hidrayi kesmektir. Bunu gerçekleştirebilmek için oyunda belirli bir saatte belirli bir yerde Arz,Lodos,Sivil Tek yumruk olmalıyız. Eğer konu yeteri kadar ilgi görürse yoğunluk olursa oyunda toplanalım artık Kadim hidrayi Eminönünün Şerefi için keselim günlerimiz kadim hidrayi seyrederek geçmesin. Eğer böyle toplanamassak ne Lodoslar kesebilir nede Arzlar...
İyi Forumlar
Kadim HİDRA :)
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
~~ KADİM HİDRA ~~
since 2007
Re: ~~ KADİM HİDRA ~~
tek yumruk mu?
önce kesmek için dev komodo da yediler birbirlerini..ne grup kaldı ne ne klan..
hidra da ise oturup karşıdan seyrediyorlar kesemesinler diye..kesemeyince göbek atanlar da vardır.
teşkilatta tek yumruk olayı OLMAZ !
hadi teşkilat şaşırt beni
hidra da ise oturup karşıdan seyrediyorlar kesemesinler diye..kesemeyince göbek atanlar da vardır.
eminönünde doğdum,meteorda büyüdüm,yeraltında yaşıyorum..
Re: Kadim HİDRA :)
taktik çok basit.
kimse önce ben yapacağım demeden belirlenen sırayla gruplar destekleşerek kesecek.
yardımlaşarak kesilince görevi olan grup kaçmayacak..sıradaki gruba destek olacak.
tabii teşkilatta destek denen birşey kaldıysa..
kimse önce ben yapacağım demeden belirlenen sırayla gruplar destekleşerek kesecek.
yardımlaşarak kesilince görevi olan grup kaçmayacak..sıradaki gruba destek olacak.
tabii teşkilatta destek denen birşey kaldıysa..
eminönünde doğdum,meteorda büyüdüm,yeraltında yaşıyorum..
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Kadim Hidra ya kesilicek ya kesilicek ama bazi kendini bilmez kisiler Nara atarak kaciriyorlar ve buda isi gittikce zorlastiriyor.Birlik icinde olmazsak kimsede bu gorevi yapamayacak.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Mortingen yazdı:tek yumruk mu?
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
Merak etmeyin Tılsım nasıl kestiyse bizde keseriz yeterki düzenli,planlı,anlayışlı olalım 9 can'a kadar indirdiysek gerisinde getirirz...Bir şeyi yapmak istiyorsak inanalım yeter. ki bu Hidra kesme işi belirli bi vakitte olacak yoksa aksi taktirde parazitler devreye girer...
since 2007
- yaylaliosman
- Salgın Koruyucusu
BIKTIM ARTIK BÖLE Bİ REZİLLİK GÖRMEDİM ADAM 20 CANI VARKEN ÇEKİP KAÇIRIO BUNEYA OFFF E.Ö DEKİ KİŞİLERİN ÇOĞU 5 PARA ETMEZ YHA
ZaR AtMam ŞaNsA İNaNmAm OrTadA ŞaNs VaRsA OnUda BeN YaRaTıRım
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
Dededen kalma pcyle gircek deilsiniz ya oyuna artık interner hızlı pc de sağlam olacak görüntü ayarlarını düşür konusmayı kapat hiç bişey olmas

-Arz !

-Keseriz anam

iflise ilk çıktığımızdada yaklasık olarak 20 kişi dalmştık ama adam 1 vurusta herkesi pert etmişti
lakin 2nci denemede tek grupla kesileceği görüldü.
hele bi kadim hidraya varayım nasıl kesiliyormuş görücez
lakin şuan yeşil hidrayı tek bıraksalar vs bile atarım
iflise yaptığım gibi
konfüçyüs
lakin 2nci denemede tek grupla kesileceği görüldü.
hele bi kadim hidraya varayım nasıl kesiliyormuş görücez
lakin şuan yeşil hidrayı tek bıraksalar vs bile atarım
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Haklısın kardeşim. Şahidim 5 para etmez insanlar var. Ya sırayla eselim zar atalım dioruz dinleyen yok mal gibi dalıyolar 5 kişi salakların teki :!: