4 YILDAN BERİ AYNI GÖRÜNÜMDE ZIRHTAN BIKMADIKMI
4 YILDAN BERİ AYNI GÖRÜNÜMDE ZIRHTAN BIKMADIKMI
Ya oyun yapımcıları gb de düşen zırhlar hariç ki gb zaten daha girebilmiş deilim bir savaşçı olarak 4 senedir aynı tıpte zırhları gıyıyorum 49 lvl ım 39 luk zırh gıyıyorum barı sunların tıpını deıstırın yada dukkana koyun bişiler alalım ınanın 7440 akce vardı hesabımda ayı aldım akce oldugu gıbı duruo harcıyacak bişiler yapın yaa aynı göruntuden bıktım kendı adıma konusuyorum kı herkes bence aynı görüşte.
imgright]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgright]
- Perceus
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 4 YILDAN BERİ AYNI GÖRÜNÜMDE ZIRHTAN BIKMADIKMI
Kardeşim DEVELOPER 'GORGAR' ın Forumdaki Konusuna Bakarsan Çemberlitaş Bölgesi İle Oyuna Yeni zırhlar İtemLer gelecek diyor. yani Yüksek İHtimal olarak 39-49 level zırhları çemberlitaşla birlikte gelecek

HayırLı ForumLar
HayırLı ForumLar
gelecek gelecekte herzamankı gibi 50m lık esya 5m ye düşecek tıpkı ınsanların kp emegının bosagıtmesı gıbı m2 aldı herkes haydaaa m2.5 cıktı kp ler fıss
bencede mantıksız bir durum. oyun 49 seviye olalı ne kadar oldu? bunca zamandır eften püften şeylerle uğraşılacağına 49 seviye zırh gelebilirdi oyuna. bu kadar gecikmesinin mantığını hala anlayabilmiş değilim...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ne yapmaya calıstıklarını bı anlayabilsek zaten
bu oyun halka maal olmus bı eserdır neden bizim düşüncelerımıze uyulmuyor yaptıkları sey senın lafın benım s...me :twisted:
Selamlar ;
Ben bu konuyu defalarca gündeme getirip desteğe msj attım , geçenlerde yine açtım bu konuyu ve desteğe msj yolladım sorum şuydu : 39 ile 49 lvl arası zırhlar gelecek mi bu yönde bir çalışmanız varmı demiştim ? Gelen cevap aynen böyleydi '' öneriniz için teşekkür ederiz fakat kısa vadede böyle bir çalışma düşünülmemektedir .'
yorum sizlerin ..
Ben bu konuyu defalarca gündeme getirip desteğe msj attım , geçenlerde yine açtım bu konuyu ve desteğe msj yolladım sorum şuydu : 39 ile 49 lvl arası zırhlar gelecek mi bu yönde bir çalışmanız varmı demiştim ? Gelen cevap aynen böyleydi '' öneriniz için teşekkür ederiz fakat kısa vadede böyle bir çalışma düşünülmemektedir .'
yorum sizlerin ..
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
AZ DAHA PARA KAZANMAK İNSANLARIN EMEKLERİNİ ÇALMAK İÇİN DAHA NELER GETİRECEKLER HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ.
® SİNCE 2007...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Perceus yazdı:Kardeşim DEVELOPER 'GORGAR' ın Forumdaki Konusuna Bakarsan Çemberlitaş Bölgesi İle Oyuna Yeni zırhlar İtemLer gelecek diyor. yani Yüksek İHtimal olarak 39-49 level zırhları çemberlitaşla birlikte gelecek![]()
HayırLı ForumLar
Yeni zırhlar gelecek yazmıyor ki sadece daha güçlü şaheser ve nadideler gelecek yazıyor bunlar zırh olmak zorunda mı?
bende ecel getiren üretcektim, düşündüm çemberlitaş gelio manyak myım parayı buna yatıriim? o yüzden parayı saklıorum 
ah güzel eski ikv'li günler...
#@!? gb lerıne zaten gıremıoz savaşcı olarak zırhta s... bktan urban tora 39 luk betadan beri aynı görünüm sıkıldım yaa yada saheserlere alısverıs yapılsın #@!? yada dukkan getırdın sat orda