Önemli. Lütfen dikkat !
Önemli. Lütfen dikkat !
xHaRuNx ile alakam yoktur karıştırmayınız. Ters birşey yapacak bir arkadaş değil ama ben değilim ona göre
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs

Re: Önemli. Lütfen dikkat !
Nasıl yani sen değilsin benden 10m isteyen ve yarın vericem diyen sen değilmiydin.. Alırım 10m mi :idea:
HeaRTeaM
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
Uzaktan Cesur Olmak Kolaydır..!
BIRAKTIM..!
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
BIRAKTIM..!
Ortalığı karıştırıyorQuadroo yazdı:Nasıl yani sen değilsin benden 10m isteyen ve yarın vericem diyen sen değilmiydin.. Alırım 10m mi :idea:
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

harunyusS
harunyusSs

Sana 11m veriyim sus oke ? xHaRuNx yalnız değil arkasında biz varız . Biz varken senden 10m gibi ufacık bir para mı isteyecek ? Aşşağılaşma.
XXCEZAXX
EyvaLLah Abım Benımxxcezaxx yazdı:Sana 11m veriyim sus oke ? xHaRuNx yalnız değil arkasında biz varız . Biz varken senden 10m gibi ufacık bir para mı isteyecek ? Aşşağılaşma.
xHaRuNx
Drcaglar
Lonca
EFSANELER
Ceza derdin ne koçum benim demek istediğimi anlayan anladı para felanda almadımxxcezaxx yazdı:Sana 11m veriyim sus oke ? xHaRuNx yalnız değil arkasında biz varız . Biz varken senden 10m gibi ufacık bir para mı isteyecek ? Aşşağılaşma.
HeaRTeaM
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
BIRAKTIM..!
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
BIRAKTIM..!
Ceza ortalıgı karıştırmaktan başka işin yok. Adam espiri yapmış anlayan anladı tabi buna zekası yetmeyenler böyle saçma saçma konuşuyo.
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory

- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
+1turkishqe yazdı:Ceza ortalıgı karıştırmaktan başka işin yok. Adam espiri yapmış anlayan anladı tabi buna zekası yetmeyenler böyle saçma saçma konuşuyo.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
+2adresbu yazdı:+1turkishqe yazdı:Ceza ortalıgı karıştırmaktan başka işin yok. Adam espiri yapmış anlayan anladı tabi buna zekası yetmeyenler böyle saçma saçma konuşuyo.
PIRASASAPI