Immu'ların 40 Bin Hasar Yetenegi Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Pritive
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Immu'ların 40 Bin Hasar Yetenegi Hk.

Mesaj gönderen Pritive »

Iyorge yazdı:Selamlar

Siz İKV Çalışanları Uçan Tesla , Sivas Kangalı Ve Boz Ayı Getirmeyi Para Kazanmayı Çok İyi Biliyorsunuz Siz Biz Oyuncuları Migrat Artırıcı Aldırarakta Bir Nevi Yine Katakulliye Getirip Bir Güzel Uyutup Yine Bir Güzel Paralar Hoppp Cebe Eeee Bide Derlerki Sobee İKV Gelişiyor Gelişir Tabi Milyon Dolarlık Adamsınız Ancak Biz Oyuncular Bir Oyun Oynamaya Bile Hakkımız Yokmu ??? Savaşcılar Son Cıkan Immuların 40 bin Hasar Yetenegi Özellikle SAVAŞCI Sınıfının Tamamen Bitmesine Söz Konusu Oldu. Öncelikle Ben Kendimi Ele Alıyorum Oyunda Tanınan Bilinen Bir Kişiyim Ancak Ben Kendi Çevrem Dahi Beni Zevk İçin Bile Olsa Migrata Gidemiyorum. Ya Başka Kişiler Ne Yapsın Bunu Bana Biri Açıklayabilirmi Şimdi Gelelim Esas Konuya

:arrow: Bu Akçelerden Kazandıgınız Paraların Yarısını HAK ETMİYORSUNUZ..!

Bir güzel parayı ceplerine indirirler bir çok saçma şey yaparlar ama bilmezler ki savaşcıların hallerini millet bir yerini yırtar zırh düşürmek için ama yönetimin tuzu kuru nede olsa he he he he derler geçerler. biz oyundan giderken düzeltirler ama anlarlar bu oyuncuları ancak ikv bizim için o vakit bitmiş olur kardeş salla gitsin millet oyalamayı ikv yönetimi kadar hiç bir yönetim bilemez böyle bir konu açtıgın içinde tşkrler emege saygı eee ne demişler kurt kocayınca köpegin maskarası olurmuş diye belki çogu kişi anlamaz bu sözümü ama umarım yönetim anlar bu savaşcılara çare bulur saygılar.
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Hadi tamam sorunsa düzeltilemiyor bari bir açıklamada bulunun.Eger sorun hk çalışmalar yapılıyor bu çalışmalar hk. bilgi almak bizlerinde hakkı.Sadece 1 AÇIKLAMA.Bu konu hk. bir çok konu gördüm forumda fakat herhangi bir yetkilide çıkıp bu sorun falanca neden ile olmuş, falanca kişiler çalışmalarını sürdürüyor diye birşeyler yazmaktan aciz. :evil:
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
karikatur21
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen karikatur21 »

Resim :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Savaşcı sınıfı tamamen bitti diyorsunda 40 bin vuruyorsa tank yerine büyücü alıcak değil ya ? Savaşcılar ve şifacılar daha önem kazandı. 40 Bin hasar verdiği için kesinlikle tank alıcak , gruba ise 2 şifa girebilicek.
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

VatanXLydeR yazdı: Savaşcı sınıfı tamamen bitti diyorsunda 40 bin vuruyorsa tank yerine büyücü alıcak değil ya ? Savaşcılar ve şifacılar daha önem kazandı. 40 Bin hasar verdiği için kesinlikle tank alıcak , gruba ise 2 şifa girebilicek.
1 nevi haklısın. 5 büyü 1 şifa ile bile junon kesen var. Sancak sunucusunda videosu vardı.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:Hadi tamam sorunsa düzeltilemiyor bari bir açıklamada bulunun.Eger sorun hk çalışmalar yapılıyor bu çalışmalar hk. bilgi almak bizlerinde hakkı.Sadece 1 AÇIKLAMA.Bu konu hk. bir çok konu gördüm forumda fakat herhangi bir yetkilide çıkıp bu sorun falanca neden ile olmuş, falanca kişiler çalışmalarını sürdürüyor diye birşeyler yazmaktan aciz. :evil:
paralarını sayıyorlardır
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Tank Tamamen Bitti . Çünkü Kutup 15 Olan Büyücüler Tanktan Daha Etkili Oluyolar 2 Şifacı 4 Büyücü Kesilmesi Çok Rahat Olur . Junonlayınca Şifacı CK Atamazsa Kutup Var ..
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

ChuckBartowsKi yazdı:Tank Tamamen Bitti . Çünkü Kutup 15 Olan Büyücüler Tanktan Daha Etkili Oluyolar 2 Şifacı 4 Büyücü Kesilmesi Çok Rahat Olur . Junonlayınca Şifacı CK Atamazsa Kutup Var ..
:arrow:
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

ChuckBartowsKi yazdı:Tank Tamamen Bitti . Çünkü Kutup 15 Olan Büyücüler Tanktan Daha Etkili Oluyolar 2 Şifacı 4 Büyücü Kesilmesi Çok Rahat Olur . Junonlayınca Şifacı CK Atamazsa Kutup Var ..

Alakası Yok Sarsılmazla Çok rahat Eskısı Gıbı Gıdılebılıyor
Tej Fark Sarsılmaz Suresını Beklemek
Yanı Tanskzı Mıgrata Gırmeyın =)
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
xHaRuNx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xHaRuNx »

Iyorge yazdı:Selamlar

Öncelikle Artık Yönetimin Bir Cvp Yazmasını Ve Bir Bilgilendirmede Bulunmasını İstiyorum.

Tank Devri Tamamen Bitmiş Bir Durumda Şuan Migratta Millet Üstüne Zırh Çekti Kenara Çekildi Sıra Bize Gelince Bir Sorun Oluştu Bunu Düzeltmeliler
Nerde Bu Yönetim?
:arrow: O Kadar Para Yatırıyoruz Biriniz Açıklama Yapmıyor...
GÜNCEL ! :idea: :evil:
xHaRuNx

Drcaglar

Lonca
EFSANELER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön