meditasyon ve direnç kırmadan puan eksiltip ateş çemberine verebilirsinDeathLord yazdı:qSİVASLIYIGIDOp'ye özel. :lol: :lol: Benim de özel bir yetenek sistemim var tek kendim kullanıyorum nasıl bir baksana?
1 kutup
9 tesla
8 buz
14 medıtasyon
14 zıhın
11 dırenc kırma
9 büyü bozma
11 buz oku bılgısı
3 meteorıt
11 meteorıt bılgısı
Sığınakta Büyücü(Özel)
Re: Sığınakta Büyücü(Özel)

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
sen haniKurmay yazdı:Sizin bilgisiz olduğunu öğrendim.Laki yorumlarına saygım var ve şunu diyorum;FaunTLeRoy yazdı:evet en kısa zamanda öğrenmelisinKurmay yazdı:Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?
Denemekten zarar gelmez.Her deneyim bir başarıdır.İlerde benimle aynı fikirde olursunuz.
şu birleşmeyle 20 bin vuran sonra birleşmesiz vurdum diyen kişi değil misin
senden öğrenecez büyücüyü :lol:

Beyler Adam Taktiği Bulmuş Denedim Süper Yani Kenana 5 Kere Vurdum PertxxJUN yazdı:DeathLord yazdı:qSİVASLIYIGIDOp'ye özel. :lol: :lol: Benim de özel bir yetenek sistemim var tek kendim kullanıyorum nasıl bir baksana?
1 kutup
9 tesla
8 buz
14 medıtasyon
14 zıhın
11 dırenc kırma
9 büyü bozma
11 buz oku bılgısı
3 meteorıt
11 meteorıt bılgısı
Hastasıyızzzz dedeeeeeeeeeeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Dalga mı geçiyosunuz, Töb töbee :mrgreen:XrenkX yazdı:Beyler Adam Taktiği Bulmuş Denedim Süper Yani Kenana 5 Kere Vurdum PertxxJUN yazdı:DeathLord yazdı:qSİVASLIYIGIDOp'ye özel. :lol: :lol: Benim de özel bir yetenek sistemim var tek kendim kullanıyorum nasıl bir baksana?
1 kutup
9 tesla
8 buz
14 medıtasyon
14 zıhın
11 dırenc kırma
9 büyü bozma
11 buz oku bılgısı
3 meteorıt
11 meteorıt bılgısı
Hastasıyızzzz dedeeeeeeeeeeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
İnsan neyse o dur. Bir gün insan uzaylıya dönüşemez.
Teşkilatın, [Fakir ama Gururlu Genci Lestat (= ]
Ilxlestatxll [49]
Teşkilatın, [Fakir ama Gururlu Genci Lestat (= ]
Ilxlestatxll [49]