DeathLord yazdı:Geride kalan falan yok.Meran'da o ceket için karakter teklifi bile yapan var.Meran'da da bolca var böyle kişi.Ancak sadece o ceket diğer kişilerin setine bedel.Yani sadece kendi loncamda Eminönü'ndeki adam sayısı kadar böyle set gösterebilecek adam var.
meranda bolca böyle kişi var diyorsun sonra karekter teklıfı yapan bile var diyorsun senin loncan tüm emınonunden büyükmüş meğersem cünkü üretimi bizzat bende oldugu ıcın bol bol üretiyorum
DeathLord yazdı:Geride kalan falan yok.Meran'da o ceket için karakter teklifi bile yapan var.Meran'da da bolca var böyle kişi.Ancak sadece o ceket diğer kişilerin setine bedel.Yani sadece kendi loncamda Eminönü'ndeki adam sayısı kadar böyle set gösterebilecek adam var.
meranda bolca böyle kişi var diyorsun sonra karekter teklıfı yapan bile var diyorsun senin loncan tüm emınonunden büyükmüş meğersem cünkü üretimi bizzat bende oldugu ıcın bol bol üretiyorum
Akıl büyük nimet..Eminönü'nde bahsettiğin setli adamlardan meranda onlarcası var.Benim tek farkım o cekette ''*'' bulunması.O ''*'' için de neler verildiğini ben bilirim.Meran'da da üretimi yok o ceketin.
Louster yazdı:Abartacak ne var o kısmını anlamadım
Abartan yok kardeşim.Sadece bazı arkadaşlar konuyu ''hava yapıyorum'' şekline çekerek egolarını tatmin ediyor.
hava atmaya çalıştığını nasıl anlıyoruz biliyor musun ? kimse bu sete "berbat" demez. 2 şaheser 2 nadide düşür herkesin "harika" dediği itemlere sahip olursun. sen şimdi kimsenin "berbat, ezik" demeyeceği itemleri koyup, 'sizce set nasıl ?' diyorsan hava atmaya çalıştığın anlaşılır
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
mitmet yazdı:hava atmaya çalıştığını nasıl anlıyoruz biliyor musun ? kimse bu sete "berbat" demez. 2 şaheser 2 nadide düşür herkesin "harika" dediği itemlere sahip olursun. sen şimdi kimsenin "berbat, ezik" demeyeceği itemleri koyup, 'sizce set nasıl ?' diyorsan hava atmaya çalıştığın anlaşılır
Vay be!Amma yetenekli şeysin sen öyle.Böyle analiz etmeyi kimden öğrendin söylesene.''Muhteşem,süper vs.'' kavramlarını sadece birilerine yalakalık yaparken kullandığından hava yapmaya çalıştığımı sanman doğaldır.İstersen egolarına da sponsor olayım?En azından forumda laf yapmayıp, bir yerlerde icraat gösterebilecek duruma getirebilirim seni.
Akıl büyük nimet..Eminönü'nde bahsettiğin setli adamlardan meranda onlarcası var.Benim tek farkım o cekette ''*'' bulunması.O ''*'' için de neler verildiğini ben bilirim.Meran'da da üretimi yok o ceketin.
konu amacını hala anlamadım bu tuttugumu koparırım havası nedır onuda anlayamadm
1.Siz kendinizi satsanız o adamın seviyesine çıkamazsınız.
2.Sizin gibi 10 tanesini cebinden çıkarır.
3."Berbat" diye yorum yapanları meydanlarda görmek isteriz.
Sanırım açıklayıcı olmuştur.
Akılyaştadeğilbaştadırlakinaklıbaşagetirenyaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
1.Siz kendinizi satsanız o adamın seviyesine çıkamazsınız.
2.Sizin gibi 10 tanesini cebinden çıkarır.
3."Berbat" diye yorum yapanları meydanlarda görmek isteriz.
Sanırım açıklayıcı olmuştur.
Sen 7 sülaleni satsan genede insanlık seviyesine erişemezsin
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz