Sizce Set Nasıl?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Sizce Set Nasıl?

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

DeathLord yazdı:Geride kalan falan yok.Meran'da o ceket için karakter teklifi bile yapan var.Meran'da da bolca var böyle kişi.Ancak sadece o ceket diğer kişilerin setine bedel.Yani sadece kendi loncamda Eminönü'ndeki adam sayısı kadar böyle set gösterebilecek adam var.

meranda bolca böyle kişi var diyorsun sonra karekter teklıfı yapan bile var diyorsun :) senin loncan tüm emınonunden büyükmüş meğersem cünkü üretimi bizzat bende oldugu ıcın bol bol üretiyorum ;)
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Abartacak ne var o kısmını anlamadım :)
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

xSagopaKajmerx yazdı:
DeathLord yazdı:Geride kalan falan yok.Meran'da o ceket için karakter teklifi bile yapan var.Meran'da da bolca var böyle kişi.Ancak sadece o ceket diğer kişilerin setine bedel.Yani sadece kendi loncamda Eminönü'ndeki adam sayısı kadar böyle set gösterebilecek adam var.

meranda bolca böyle kişi var diyorsun sonra karekter teklıfı yapan bile var diyorsun :) senin loncan tüm emınonunden büyükmüş meğersem cünkü üretimi bizzat bende oldugu ıcın bol bol üretiyorum ;)
Akıl büyük nimet..Eminönü'nde bahsettiğin setli adamlardan meranda onlarcası var.Benim tek farkım o cekette ''*'' bulunması.O ''*'' için de neler verildiğini ben bilirim.Meran'da da üretimi yok o ceketin. ;)
Louster yazdı:Abartacak ne var o kısmını anlamadım :)
Abartan yok kardeşim.Sadece bazı arkadaşlar konuyu ''hava yapıyorum'' şekline çekerek egolarını tatmin ediyor.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

hava atmaya çalıştığını nasıl anlıyoruz biliyor musun ? kimse bu sete "berbat" demez. 2 şaheser 2 nadide düşür herkesin "harika" dediği itemlere sahip olursun. sen şimdi kimsenin "berbat, ezik" demeyeceği itemleri koyup, 'sizce set nasıl ?' diyorsan hava atmaya çalıştığın anlaşılır :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

mitmet yazdı:hava atmaya çalıştığını nasıl anlıyoruz biliyor musun ? kimse bu sete "berbat" demez. 2 şaheser 2 nadide düşür herkesin "harika" dediği itemlere sahip olursun. sen şimdi kimsenin "berbat, ezik" demeyeceği itemleri koyup, 'sizce set nasıl ?' diyorsan hava atmaya çalıştığın anlaşılır :)
Vay be!Amma yetenekli şeysin sen öyle.Böyle analiz etmeyi kimden öğrendin söylesene.''Muhteşem,süper vs.'' kavramlarını sadece birilerine yalakalık yaparken kullandığından hava yapmaya çalıştığımı sanman doğaldır.İstersen egolarına da sponsor olayım?En azından forumda laf yapmayıp, bir yerlerde icraat gösterebilecek duruma getirebilirim seni. ;)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

DeathLord yazdı:
xSagopaKajmerx yazdı:

Akıl büyük nimet..Eminönü'nde bahsettiğin setli adamlardan meranda onlarcası var.Benim tek farkım o cekette ''*'' bulunması.O ''*'' için de neler verildiğini ben bilirim.Meran'da da üretimi yok o ceketin. ;)

konu amacını hala anlamadım bu tuttugumu koparırım havası nedır onuda anlayamadm
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Setmi :D haha berbat !
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
lSuSTuRunl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen lSuSTuRunl »

Kurtlarxjunior yazdı:Setmi :D haha berbat !
Düzgün yorum yapan bir kişi çıktı ha :D tabi daha iyilerini de görmek isterim ''varsa'' :)
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKVResim
M2 Resim
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

Berbat mı?

1.Siz kendinizi satsanız o adamın seviyesine çıkamazsınız.
2.Sizin gibi 10 tanesini cebinden çıkarır.
3."Berbat" diye yorum yapanları meydanlarda görmek isteriz.

Sanırım açıklayıcı olmuştur.
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sypratan »

YesilbuyuxOwner yazdı:Berbat mı?

1.Siz kendinizi satsanız o adamın seviyesine çıkamazsınız.
2.Sizin gibi 10 tanesini cebinden çıkarır.
3."Berbat" diye yorum yapanları meydanlarda görmek isteriz.

Sanırım açıklayıcı olmuştur.
Sen 7 sülaleni satsan genede insanlık seviyesine erişemezsin
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka

“Savaşçı” sayfasına dön