BÜYÜCÜNÜN EMEĞİ ÇÖPEEEeeeEEEE!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Re: BÜYÜCÜNÜN EMEĞİ ÇÖPEEEeeeEEEE!

Mesaj gönderen Splash »

Kangallarla,GFözcülerle,Ayıların Gücü Testler Yapılarak Ölçülüp Öle Sunucularda
Yayınlanıyor...Test Sunucusuda Bundan Var zaten.Yane 3 Eklentide Birbirleriyle AYnı Özelliklerde.
Eğer Gözcüye 15 Verirsen OZaman Farkı görürsün...
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

Ama Kanatma Konusu Ayrı Burada Gerçekten Haksızlık Yapılmış...
En son Splash tarafından 16 Nis 2011 20:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
karikatur21
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen karikatur21 »

Resim :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

SIRRI yazdı:Öncelikle teşkılattın güçlü büyücülerinden biri olarak şunu söylemek gerekirse ayı ıle gerçekten savaşçılar güçlendi :) kanatması ısı gerçekten çok bozuyor tesla gözcünün normal tesladan ne farkı var ki ??? hadi ayıyı getirdiniz verdıgı hasarı anladıkta o 60 sn kanatma nedir 10-15 sn felanda degıl 60 sn bu nedir yanı ? ama yinede savaşçıların ayılarına karşı güzel taktikler bulup paylaşıcam ama işin kötü yanı ayıyı keselım derken arkamızdakı savaşçı bize yaklaşıcak ve 2 vuruşu yapıp alıcak aşşagı :evil: ancak şöyle olur savaşçı ayıyı çıkartıp deparla başlayacak hapıs atıcaz ayıyı ındırıcez ama kanatmayı yersek çifteyle kesıcek deparla başlasa hapsetsek sonra ayı + dıkkatle kovalar falan ısımız zorlaştı açıkçası...Yonetımın bu olaya el atmazsı lazım cunku sanırım bu ayıya karşı buyucunun yapabılıcegı pek birşey yok
At savaşçıya bir zihin.O arada da ayıyı kesersin ;)
Lakin ayı tek vuruşta kesilmiyor mu?
Zaten ws ci dediğin büyücü,fiziksel ve konsantrasyon kullanır.Konsantrasyon ile tek vuruşta işi bitireceğinize göre...
Araya bir tesla açın ve uzaklaşın.Zihin süresi biten savaşçı depar ile size gelmeye çalışacaktır.Kutup rüzgarı 10 olan bu işten kolayca yırtar.Dua edinki tesla baş döndürsün!Ve şunu bilinizki tesla baş döndürürse 2. zihin atmak için zihin süresine yetişebilir ve savaşçıyıda kesebilirsiniz!Bende Meranın bilinmiş büyücülerinden qSİVASLIYİĞİDOp.
Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

karikatur21 yazdı:Resim :mrgreen: :mrgreen:
Post Kasma Yeri Dğeil..Adam Bi Konu Açmış Ona da.....
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

hay senin GB ye girmene......
illa laf ettiriceksiniz adam takmış GB ye girmeye he savaşçlar GB ye giremicek diye onlara hiç bi yenilik getirmeyelim mi bunu mu istiosunuz cahiller...
ha bu arada eğer savaşçı ayıya puan vermek isterse ya dikkat ya da durdurmadan puan kesecek ayıda zaten 360 vuruyor(1puanda sanırım) savaşçı ayı açıp deparlayınca ona zihin atıyorum ayıyı kesiyorum sonra büyü bozmayla kanatmayı bozup ws me devam ediyorum hiç de öle tüfekle vurulucak kadar bie canımda kalmıyorum rahatllıklada kesiyorum ha büyü hasarım 1500 küsür değil normal fevzi setle bunları yapıyorum.

Çok saygı değmez Ogün arkadaşım...
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen waffle »

Tokerx yazdı:hay senin GB ye girmene......
illa laf ettiriceksiniz adam takmış GB ye girmeye he savaşçlar GB ye giremicek diye onlara hiç bi yenilik getirmeyelim mi bunu mu istiosunuz cahiller...
ha bu arada eğer savaşçı ayıya puan vermek isterse ya dikkat ya da durdurmadan puan kesecek ayıda zaten 360 vuruyor(1puanda sanırım) savaşçı ayı açıp deparlayınca ona zihin atıyorum ayıyı kesiyorum sonra büyü bozmayla kanatmayı bozup ws me devam ediyorum hiç de öle tüfekle vurulucak kadar bie canımda kalmıyorum rahatllıklada kesiyorum ha büyü hasarım 1500 küsür değil normal fevzi setle bunları yapıyorum.

Kullanıcı avatarı
delgado
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen delgado »

waffle yazdı:
Tokerx yazdı:hay senin GB ye girmene......

:arrow:
Kullanıcı avatarı
KAPERSKY
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen KAPERSKY »

Tesla gözcünün vereceği sürekli hasar şöyle olabilir:elektrik akımindan dolayı sok etkisi falan...
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

Arkadaşlar evet, sağlam bir büyücü vs'de kurtulabilir.Burada sorun yok.Ama oyun teke tekten ibaret değil ki.Atıyorum 3e 3 çarpışıyorsunuz.Fazladan 3 ayı var..Savaşçı aşırı baskın oluyor.Ya da sancak savaşında savaşçıların ayı bıraktığını düşünsenize.Durduk yere sırf ayılar birkaç kişi öldürebilir.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun

“Genel Etkileşim” sayfasına dön