İKV'nin Çöküş Devri..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

İKV'nin Çöküş Devri..!

Mesaj gönderen Usta »

Merhabalar,

4 yıl önce ''ücretsiz'' oynayabildiğimiz İKV artık resmen bir para tuzağı haline geldi, İKV yönetimi para için herşeyi gözden çıkartmış durumda... Akçe sistemi zaten başlı başına bir para tuzağıydı tabi bu sistemde oyuncuları '' KAZIKLAMAK '' için sundukları ürünler herkesin canını sıkmaya başladı... Plusdı silah yükseltmeydi artırıcıydı yardımcı hayvandı derken akıllarının bile hayal edemedikleri paralar kazandılar... Peki ya bu kazandıkları paraların hakkını verdilermi sizce ? Oyuncuların %99 bu durumdan şikayetçi (%1 i de onların yandaşları) ilerleyen günlerde daha neler görücez ALLAH bilir... Ben en büyük fiyaskoyu çemberlitaş da bekliyorum İKV her zamanki gibi yapıcağını orda da yapıcak... Sözde bu oyun ilk Türk oyunu, bu oyuna bi arkadaşını davet edemeye utanır insan... Para kaptırmak içinmi çağırıyorsun derler adama... Online oyunların büyük çoğunluğu böle yapıyor... Sanal bir hayat için insanların zaman, para ve emeklerini çalıyorsunuz... Diyeceğim o ki, İKV artık '' ÇÖKÜŞ DEVRİ '' ne girmiş bulunmaktadır, şunu adım gibi söliyorum size böle aç gözlülük yapıp insanların paralarını çıkarttığınız boş şeyler için almaya devam ederseniz yakında oyununuzu oynıyacak insan bulamıcaksınız... Artık GM ler birbirleriyle vs yaparlar ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV'nin Çöküş Devri..!

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

İyice kafayı yediniz ha oyun şuan hala bedava free play katagorisinde ve her oyun gibi ikv yönetimminde oyun içi para ile bir şey satmaya hakkı vardır zaten üye olurken bunu kabul ediyorsunuz kullanıcı sözleşmesinde bilmem okuyormsunuz ben şuan dükkandan memnunum en azından diğer oyunlar gibi silah eşya vb şeyler satmıyorlar zaten desteğe mesaj attığımda ikv dükkanda oyun içi ticareti etkileyecek hiç bir malzeme satılamaz yanıtı aldım kendinize gelin akıllı düşünün
arnol34
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen arnol34 »

[İçerik Silinmiştir.]

İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resimler paylaşılmasımdan dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

Hellriders
Kullanıcı avatarı
amirall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen amirall »

İçerik silindi.
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

İSteyen oynar isteyen oynamaz sizi zorla tutan yok bak benide tutmadılar oyuna sadece arkadaşlarımla 2 çift laf etmek için giriyorum eski oyunuma geri döndüm.
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

ya artık su sacmalıgı kesin adamlar kimseye bedava oyun oynatmaz.bunun calisanlari var adam cebindenmi karsilicak.e herhalde bi kazanc olucak.Siz bi oyun yapsanız bedavamı oynatırsnz yoksa para da kazanırmısnz.
...
Kullanıcı avatarı
KAPERSKY
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KAPERSKY »

Cevaplar ilginç...
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen nuriali68 »

OYNAMAK İSTEMİYOSAN GİDERSİN MİLLET MT2 KINGHT E KAÇ YÜZ TL YATIRIYO BURDA 20 TL Yİ KISKANIYO İLGİNÇ
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bLaDexm »

Bu Beğenmiyorsan Çekip Gidersin Diyenleri Hiç Anlamıyorum Birde İKV yi Knight İle Karşılaştırmasını Hiç Anlamadım.Arkadaşlar O Knight Bu ise İKV İlla Birbirine Benziyecek Diye Birşey Yok Aksine Bizi Oyuna Bağlayan Aradaki Farktı.Şu Anki Oyun Ortamı Eski Ortamdan Güzel Diye Kim Diyebilir? Para Konusu Diyorsunuz Para Lazım Diyorsunuz Ama Elbette Lazımdır Ve Bizde Oynadığımız Oyun Karşılığı ve 1 Aylık Plus Karşılığı 12 TL Veriyorduk Ve Sadece Akl-ı Selim Kişilerde Plus Paket Oluyor Hemde Oyuna Destek Oluyorduk.Şimdi Para Lazım İse Neden 1 Aylık Plusu 12 TL İken 3 Aylık Plusu 15 TL Edip Akl-ı Selim Olmuyan İnsanların ve Her Önüne Gelenin Plus Almasını Sağladınız.3 Aylık Plusu 15 TL Yaparak İKV Paraya Değil Oyuncularına Önem Veriyor Diyebilirdik ama Şu Durumda Bunu Dememiz İmkansız.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
DawLish
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen DawLish »

PisKoPoS yazdı:ya artık su sacmalıgı kesin adamlar kimseye bedava oyun oynatmaz.bunun calisanlari var adam cebindenmi karsilicak.e herhalde bi kazanc olucak.Siz bi oyun yapsanız bedavamı oynatırsnz yoksa para da kazanırmısnz.
Bilip Bilmeden Konuşma Bunların Tek Gelirlerinin Akçe Ve Plus Olduğunu Mu Sanıyorsun ? Oyunda Plus Alan Almayan Herkez Zaten Oyuna Girerken Destek Verir . Oyunda Olduğumuz Her Gün Her Saat Her Dakika Her Saniye Her Salise Zaten Para Kazandırıyoruz Bunu Bil Önce Bu Akçedir Plusdır Hepsi Ek Gelir . Plusa Lafımız Yok . Ama Bu Akçe Olayından Sonra Yöneticiler İyice Sapıttı Para Tatlı Gelmeye Başladı Farkındamısınız Bilmem Son Zamanlarda Gelen Bütün Yenilikler Akçe İle Yani Parayla Yetenek İçin Yenilik İçin Para Ödüyoruz Var Mı Böyle Bir Olay :D Güvenliğimiz İçin Bile Para Ödüyoruz . Bi Oyunda Görülmüşmü Güvenlik İçin Para Ödendiği Bir Oyunda GÖrülmüşmü Yenilik İçin Para Ödendiği Diğer Oyunlarda Adamlar Getiriyolar Yenilikleri Güvenliklerini Sağlıyolar Ve Karşılığında Para ALıyolar Öbür Oyunlarda Hırsızlığın Cezası Sınırsız Ban Bu Oyunda 3 Günlük Susturma . Şimdi 2 - 3 Akıllı Çıkıcak Git Onu Oyna Dicek Mantıklısıda Bu Zaten Ama Size Soracak Değilim :) .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön