Yunus ablacım karışmak istemiyorum uzatmayın diyorum ama diyecek bişeyim kalmadı söylüyorum.
bak ablacım ne olursa olsun şunu asla unutma küfür eden kişi aciz kişidir. yazacaklarımı sonuna kadar sabırla ve sakince oku hatta 2 3 kere oku ki kafanda yer etsin...
bazı zamanlar küfür etmeden öyle bir konuşursun ki karşındaki küfür değil tokat yemişe döner.. yada susarsın.. sustuğun için çılgına döner...
ama karşındaki insan sana küfür ederse sen onun aciz birisi olduğunu anlar ve bunu üzerine sürekli gidersin... dediklerimi yanlış anlama sen aciz değilsin.. ama sürekli gereğinden daha fazla laubali ve sivri konuştuğun için insanlar sana aciz gözü ile bakıyorlar ablacım buda beni inan çok üzüyor.. benden sana bi abla tavsiyesi.. en zor ana kadar asla azından kötü bi kelam çıkartma... çıkarttığın an karşındaki kişi seni köşeye sıkıştırdığını anlar... anlar ki ona küfür etmekten başka yapacağın birşey kalmamış... BU LAFLARIMI LÜTFEN BÖRTEÇİNEDEKİ ARKADAŞLARIMIZ KENDİSİNE YORMASIN BEN GENEL İÇİN KONUŞUYORUM
ben küçüğüm diye diyorsun ama Deniz'i biliyormusun bilmiyorum Aydın ve Ersinin ağabeyi Kurtlarxdelikan.. o da senin gibi agrasif mizaçlı bir arkadaşımızdı... asla haksızlığa gelemezdi.. kalbi temizdi.. kötü lafları sadece azındaydı.. hiç kimse haklkında dedikodu yaptığını yada kötü düşündüğünü ne gördüm ne işittim ama dediğim gibi sivri çıkışları ve küfürleşme sorunları yüzünden oyunu bıraktı.. çünkü oyun onu yıprattı... herkez üzerine gitti.. o oyundayken lonca yada loncadaki kişiler hakkında olup olmadık şeyler söylerler onu kızdırıp ceza almasını sağlarlardı... ben Denizin bi gün plussuz olduğunu görmedim ama 1 aylık plusun 3 haftasını konuşabiliyordu sadece... neyse konuyu fazla uzatmayayım... sadece oyun için değil... bir gün evleneceksin esşin ve çocukların olacak... eğer onlarada burda olduğun gibi tartışmalarında kıvrak zekanla verdiğin cevaplarla alt edebilmek yerine küfürle tepkiyle yaklaşırsan... onlar sana ne baba neden eş gibi bakarlar.
benden söylemesi.. ben eşimi benden daha bilgili olduğu için seçtim... o beni lafla değil bilgisi ile köşeye sıkıştırır. ve ben bu yüzden ona hep saygı duyarım...
saygı duyulmak isteyen bir birey olmak istiyorsan asla küfür etme...
Hepimiz hala seni seviyoruz.. senin kalbini biliyoruz.. ama kurallar ve senin bazı şeylerden ders alman için yapıyoruz bunu... sen her zaman bizim en küçüğümüz Yunussun
<> Kurt Loncası <>
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- IIxFeaRxII
- Sahaf Yardımcısı
Abla ben asla küfür etmem. Her zaman tartışırım ama etmem. Biliyorsun ayda yılda bir kadim kesiyorduk. Kaç ay bekledim kadimi. Kadim günü geldi kadim yapılacak canı 5 de depremde öldüm ardından düştüm. Kadim olmadı. Onun üstüne 2. grupta elektrikleri kesilen birisinin yerine girdim. Onda da canı 7 deyken elektrikleri kesilen adam geri geldi gruptan attılar o geçti. Şansıma küserek sinirden köpürdüm. Üstüne de 1 gün önce kadime girerken KurtlarxKomando ve Kurtlarxozixx ile anne katarak küfürleşen Börteçinexusta ya da Börteçinextengiz benle dalga geçti. Sinirimi ondan çıkardım. Berkay abi sinirimden dolayı sadece sus dedi cezai işlem yapmadı. 2 gün önce Börteçineler berkay abiden emirle pm istiyorlar diye gülüyorum bana laf atıyorlar tartışmaya giriyorum ve loncadan atılan benim. Şimdi küfür ettim tamam haksızım ama burada benim ne suçum var? Beni kavgaya çeken onlar zorlayan onlar. Eskiden onlar da küfür etti üstelik. Ben bu loncadan küfür ettim diye atılıyorsam benim anneme küfür eden kişi neden atılmıyor? Berkay abi mantıklı bir cevap bekliyorum ben loncadaki savunmamı adam gibi bir şekilde yaptım lütfen yönetim de bana kadriye abla gibi anlamlı bir açıklama yapsın. Madem kadimde küfür ettim neden o gün değil de 2 gün önce atıldım? Benim burada uzatmamın sebebi karşı tarafın benden daha haksız durumda olması ve benim Börteçinelere karşı tercih edilmiş gibi hissetmem.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
-
- Çınaraltı Müdavimi
ablacım... sana küfür edildiğini söylüyorsan yada loncadaki bi başka arkadaşımıza...
biğer kişilerin kendini sana karşı savunduğu gibi sizinde kendinizi savunma hakkınız var..
ama birine küfür etmenin sebebi (onların değişiyle etti etmedi tartışmıyorum aslaa) bi element parçası yada sana veya başkasına küfür etmiş olması olmamalıydı.. bak dikkat et dediğime.... küfür iyi kötü çirkin demiyorum ablacım... Küfür GÜNAH... Vatanına Milletine ve Dinine sahip bi birey olmak istiyorsan.. küfür etme.. edene de küfürle karşılık verme madem öyle savunuyorsan kendini... bana bunuda deme "bana küfür etti diye ettim"... "kadımı kesemedim dert oldu ondan ettim" sana küfür eden olursa varsa çek fotosunu koy lonca sayfasına.. biz nasıl önlem aldıysan bırak onlar uğraşsın ablacım...
sen haklımısın haksızmısın onu ben bilmem... ama şu var... Kendine göre haklıysan... ki madem bu kadar savunuyorsun kendini ki haklı olduğunu hissediyorsun.. ablacım bunun adına haklıyken haksız durumuna düşmek derler... ve bu laf dünyanın heryerinde aynıdır...
ben senin yerine olsam.. kadıma verdiğim önemi derslerime verirdim... madem bu kadar değerli birşey bu kadım pençesi senin için inan bunları seninle değil ailenle konuşamak isterdim.. seni birazcık pcden uzaklaştırmaları için
bana kızıyor olabilirsin... asla alınmam sana ama yaşın ilerlediğinde umarım dediklerimi anlar ve bana hak verirsin.
biğer kişilerin kendini sana karşı savunduğu gibi sizinde kendinizi savunma hakkınız var..
ama birine küfür etmenin sebebi (onların değişiyle etti etmedi tartışmıyorum aslaa) bi element parçası yada sana veya başkasına küfür etmiş olması olmamalıydı.. bak dikkat et dediğime.... küfür iyi kötü çirkin demiyorum ablacım... Küfür GÜNAH... Vatanına Milletine ve Dinine sahip bi birey olmak istiyorsan.. küfür etme.. edene de küfürle karşılık verme madem öyle savunuyorsan kendini... bana bunuda deme "bana küfür etti diye ettim"... "kadımı kesemedim dert oldu ondan ettim" sana küfür eden olursa varsa çek fotosunu koy lonca sayfasına.. biz nasıl önlem aldıysan bırak onlar uğraşsın ablacım...
sen haklımısın haksızmısın onu ben bilmem... ama şu var... Kendine göre haklıysan... ki madem bu kadar savunuyorsun kendini ki haklı olduğunu hissediyorsun.. ablacım bunun adına haklıyken haksız durumuna düşmek derler... ve bu laf dünyanın heryerinde aynıdır...
ben senin yerine olsam.. kadıma verdiğim önemi derslerime verirdim... madem bu kadar değerli birşey bu kadım pençesi senin için inan bunları seninle değil ailenle konuşamak isterdim.. seni birazcık pcden uzaklaştırmaları için
bana kızıyor olabilirsin... asla alınmam sana ama yaşın ilerlediğinde umarım dediklerimi anlar ve bana hak verirsin.

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Yunuscum. Bak seni severim senin de beni sevdiğine inanıyorum. Bu yaptığın her ne olursa olsun ayıp, sonuçta karşındaki bir büyüğün, büyüğüm... Uzatma o nedenle, uzatacaksan burdan uzatma, sen orda haklıydın diyelimki, küfrederek tüm haklılığını ortadan kaldırdın ne yazık ki bu böyle... Ama eğer mesele küfüre taşınmasaydı konuşmaları alıp gelseydin böyle böyle deseydin biz de ailen olarak senin arkanda olurduk elbette, ben olurdum... Şimdi burda özür dileyip kenara çekilmesi gereken sensin. Dost acı söyler, bu böyle... Börteçine dostlarımızdan da olay için -tekrar- özür diliyorum;
Bu konunun daha fazla bu kanaldan konuşulmamasını RİCA EDİYORUM !!!
Herkese hayırlı, güzel haftasonları, akşamüstü oyunda olurum inşallah, inşallah da görüşürüz. Ama yaza kadar ben pek etkin olamayacağım, karakterlerimi de bir süreliğine DAYIMA devretmem söz konusu...
Neyse iyi forumlar...
Herkese hayırlı, güzel haftasonları, akşamüstü oyunda olurum inşallah, inşallah da görüşürüz. Ama yaza kadar ben pek etkin olamayacağım, karakterlerimi de bir süreliğine DAYIMA devretmem söz konusu...
Neyse iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- Çınaraltı Müdavimi
oyundayımmmm 

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- IIxFeaRxII
- Sahaf Yardımcısı
Bilgetonyukuk yazdı:Susuyorum Susuyorum Susuyorum . . . Çünkü sükutta edep vardır biliyorum, burası bir tartışma panosu değil, kendi loncanın daha doğrusu eski loncanın sayfasını bu sözlerle kirletme tabii eğer hala kendine olmayan saygın loncadaşlarına varsa... Bak delikanlı, benim hiç kimse ile bir alıp veremediğim yoktur, ben kul hakkı yemem kalp kırmam birisiyle küs kalmam sana burda benim ve loncamda o anneme küfür etti dediğin çocuğu ve diğer üyelerimi methedecek değilim. Ama şunu bilmeni isterim, biz öz kardeşiz hepimiz tek yüreğiz loncamız küçükse loncamız üye sayısı olarak azsa kardeşliğe önem verdiğimizden ve samimi görmediğimiz insanlara aramızda yer vermediğimizdendir. Sen gelip bir özür diledin mi o olaydan sonra? Hayır. Ben olaya dahil olan herkese dedim, gelsin özür dilesin daha da ağzımı açmam diye. Ama sen derya hanımın da belirttiği gibi vardıkça üzerimize vardın her insanın bir sabır noktası vardır bizler de ümme haşa İlah değiliz ki... Diyeceğim tek laf, konuyu kapattım bitti. Varsa o anneme küfür etti dediğin çocuğun bir resmi veya küfür ettiğine dair bir delilin koy ortaya dinimi inkar edeyim ki ben başta olmak üzere bir çok Börteçine üyesi karakterini silecek. Açık ve net konuştum bilmem anlar mısın. Hadi Allah işini gücünü rast getirsin.
Susmaya devam et o zaman. O kadimde küfür olmadan önce ailemin üstüne yemin ederim ki özür diledim ama nafile. Ayrıca sizin usta ya da tengizin kenana girerkenki küfüründe olay benim olayım olmadığından ve İKİ KARDEŞ LONCA ARASINDA BÖYLE ŞEYLER OLUR ŞİKAYETÇİ OLMAM diyerek ne ben ne de oğuzlar fotoğraf aldık. Burada karar Kurt loncası yönetiminindir. Ya bana,Kurtlarxkomando ya ve Kurtlarxozixx e güvenirler ya da sizlere. Daha bir şey demiyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kadriye abla ben derslerime önem veriyorum lise 1 deyim bu sene dinlenme senem. Sbs ye 3 sene üst üste girdim ve anadolu liseleri arasında ilk 10 da olan bir liseye girdim. Bu yüzden eğitim hayatımı aksatmıyorum. Herkes sinirlenir ve gurur yapar. Berkay abinin de kaç kere küfürleşmesine şahit oldum.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
- IIxFeaRxII
- Sahaf Yardımcısı
Rescuer yazdı:Yunuscum. Bak seni severim senin de beni sevdiğine inanıyorum. Bu yaptığın her ne olursa olsun ayıp, sonuçta karşındaki bir büyüğün, büyüğüm... Uzatma o nedenle, uzatacaksan burdan uzatma, sen orda haklıydın diyelimki, küfrederek tüm haklılığını ortadan kaldırdın ne yazık ki bu böyle... Ama eğer mesele küfüre taşınmasaydı konuşmaları alıp gelseydin böyle böyle deseydin biz de ailen olarak senin arkanda olurduk elbette, ben olurdum... Şimdi burda özür dileyip kenara çekilmesi gereken sensin. Dost acı söyler, bu böyle... Börteçine dostlarımızdan da olay için -tekrar- özür diliyorum;
Neyse iyi forumlar...![]()
Küfür etmemem gerekti biliyorum. Kenana girerken olan olay konusunda özür diledim. Börteçine üyesi cevap vermedi. Daha sonra benle bak kadimin olmadı diye alay edince küfür ettim. EĞER SÖZ KONUSU BENİM KÜFÜRÜMDEN DOLAYI OLAN HAKSIZLIĞIMSA NEDEN DİĞER KÜFÜR EDEN KİŞİLER CEZA ALMIYOR BEN ALIYORUM? NEDEN 2 AY ÖNCEKİ KADİMDE KÜFÜRÜMÜN ÜZERİNE DEĞİL DE 3 GÜN ÖNCEKİ TARTIŞMA YÜZÜNDEN ATILIYORUM? 3 GÜN ÖNCEKİ TARTIŞMA SONRASI LONCADAN ATILMAM KADİMDE GEÇEN OLAY YÜZÜNDEN OLDUĞU SÖYLENDİ. NEDEN 2 AY ÖNCE DEĞİL DE 3 GÜN ÖNCE ATILDIM? Yasin bu günden sonra kim arkamda kim değil umrumda değil. Ben özür dilemiyorum çünkü haklı olduğuma inanıyorum.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
Bizi de mi siliyosun Yunus ?IIxFeaRxII yazdı:Rescuer yazdı:Yunuscum. Bak seni severim senin de beni sevdiğine inanıyorum. Bu yaptığın her ne olursa olsun ayıp, sonuçta karşındaki bir büyüğün, büyüğüm... Uzatma o nedenle, uzatacaksan burdan uzatma, sen orda haklıydın diyelimki, küfrederek tüm haklılığını ortadan kaldırdın ne yazık ki bu böyle... Ama eğer mesele küfüre taşınmasaydı konuşmaları alıp gelseydin böyle böyle deseydin biz de ailen olarak senin arkanda olurduk elbette, ben olurdum... Şimdi burda özür dileyip kenara çekilmesi gereken sensin. Dost acı söyler, bu böyle... Börteçine dostlarımızdan da olay için -tekrar- özür diliyorum;
Neyse iyi forumlar...![]()
Küfür etmemem gerekti biliyorum. Kenana girerken olan olay konusunda özür diledim. Börteçine üyesi cevap vermedi. Daha sonra benle bak kadimin olmadı diye alay edince küfür ettim. EĞER SÖZ KONUSU BENİM KÜFÜRÜMDEN DOLAYI OLAN HAKSIZLIĞIMSA NEDEN DİĞER KÜFÜR EDEN KİŞİLER CEZA ALMIYOR BEN ALIYORUM? NEDEN 2 AY ÖNCEKİ KADİMDE KÜFÜRÜMÜN ÜZERİNE DEĞİL DE 3 GÜN ÖNCEKİ TARTIŞMA YÜZÜNDEN ATILIYORUM? 3 GÜN ÖNCEKİ TARTIŞMA SONRASI LONCADAN ATILMAM KADİMDE GEÇEN OLAY YÜZÜNDEN OLDUĞU SÖYLENDİ. NEDEN 2 AY ÖNCE DEĞİL DE 3 GÜN ÖNCE ATILDIM? Yasin bu günden sonra kim arkamda kim değil umrumda değil. Ben özür dilemiyorum çünkü haklı olduğuma inanıyorum.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- IIxFeaRxII
- Sahaf Yardımcısı
Yasin sizi silmiş olsaydım nickimi değiştirir bu konuyu uzatmazdım.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
- IIxFeaRxII
- Sahaf Yardımcısı