Merhaba Arkadaşlar;
Son Günlerde Yapılan Hırsızlık Olaylarında Çalınan Karakterlerin Üstlerinin Boşaltılması Yetmezmiş Gibi Bir de Karakterlerini Silen Emeğe Saygı Göstermeyen Karaktersiz Kişiliksizler Yüzünden Bir Çok Oyuncumuzun Karakterleri Gitmiş Bulunmaktadır.
Mağdur kişilerin Karakterlerinin Silinmesini Engelleyecek Bir Öneri sunayım diyorum.
Şimdi, Adamın Hesabına Erişebilen Hırsız, Karakteri Silme butonuna Tıkladığında ( Telefona Kaydedilmiş Üyelikler İçin (05xx xxx xx xx ) ) Karakteri Silebilmeleri İçin Telefona Gelen Kod ( Örn : 5456 Gibi ) İle Karakteri Silmeleri Mümkün Olursa(ki bu durum ile karakter silmek artık kolay olmaz bu da ) Güzel Bir Uygulama Olmaz mı sizce ? Bu Sayede sobee Üyeliğindeki bir kullanıcı mağdur olmamış olur.
Mynet veya TTNET hesabı için Önerilerinizi Bekliyorum.
Bu konuya Destek veren Olursa Destek / İletişim Formundan Öneri Kısmından Önerilerimizi Gönderebiliriz.
Karakter Sigortası İle Hiçbir Alakası yoktur.Tamamen Üyelik Desteklenmesinden Bahsediyorum.
Saygılar.
MaHKuMII ~~ Teşkilat
Hırsızlıkla Karakter Silmelere Çözüm Hk.
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hırsızlıkla Karakter Silmelere Çözüm Hk.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı

Re: Hırsızlıkla Karakter Silmelere Çözüm Hk.
GÜVENLİĞİMİZ İçin Para Ödüyoruz Bunuda Yaparlarsa Kesin Akçeyle Yaparlar ...
Re: Hırsızlıkla Karakter Silmelere Çözüm Hk.
destege gönder bence iyi bır öneri