Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

Atamessi yazdı: öncelikle şuna açıklık getireyim biz ne 1. emde nede 2.sinde iksir kullanmadık hatta bizde aynı şeyi sizin için düşündük demek ki karşı taraftan öyle görünüyormuş iksir iksir diyerek üste çıkmaya çalışmayın ayrıca
Resim
Resim
Resim
Resim

Sonradan can ve kudret iksiri değil diye toplanmış ama genede iyi FAIL olmuşsunuz.Tebrik ederim ;)
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Yahu bir günde bizim loncayla atın em, dostluk içinde geçer biz de görürüz bu oyunu ne kadar biliyormuşuz diye :)

Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
TurkxxYekTaneM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TurkxxYekTaneM »

Lonca Olarak Ben Ekibi Kurucam İstenilen Arz Loncası İle Atarız Sorun Degil Ben Dün Gece Bunların O Kadar Laf Yapacagını Bilseydim Girmezdim Bile Birde Biz Tam Tekmil Girmedik Eme Hazırlıksız Girdik Nerden Bilebilirim Bunların O kadar İksirli Geleceklerini Su Gibi İksir Tükettiler Ama Lafım Yok 5 Kişi Kalmamıza Ragmen 1. Em De Galibiyet Aldılar Fakat 2. Emde Tekrar İksirsiz Girdigimiz Halde Biz Kazandık 3. ye Davet Ettiklerinde Orada Oyunda Oldukları Halde Demişsin 1.si ISIRIKALIR Çıkacaktı ve Sen O Fotoyu Çektikten Sonra Onu Oyunda Gördün mü ? 2.si Cesurxyauk Bizden Degildi Senin Oradaki fotografta 4 kişi vardı diger savaşçımız çıkmıştı 3.sü ben size dedim 3. Tur Yarına Kaldı Diye Siz Hala Korktu Diyosunuz Bugün 3. Turu Atıcaz İşte o Zaman Herşey Belli Olacak Artık Lütfen Laf Yapmayın Ve Sadece 3.yü Bekleyin...
İyi Forumlar
sigara34
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen sigara34 »

Resim
Kullanıcı avatarı
Atamessi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Atamessi »

öyle konuşuyorsunuz ki sanki biz herşeyi düşündük önceden ona göre hazırlıklı girdik sığınaktaydık çıktıktan sonra direk em girdik.su gibi iksir tükettiniz diyorsun bir tane direnç iksiri içmek su gibi iksir tüketmek mi oluyor sorarım size bizden kimsede can kudret iksiri yoktu ve içmedi her iki emdede
Resim
ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
Kullanıcı avatarı
madmax431
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen madmax431 »

Öyle bir konuşuyorlarki sanki kendileri iksir içmemiş gibi xISIRIKALIRx ın içtiği iksirlerin yarısından fazla iksir tükettiğimizi zannetmiyorum :D
.·´¯`·->PardusxParaNoyaK<-·´¯`·.

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸IxPaRDuSMaDMaXxI°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

`·.¸¸.·´´¯`··._.·PardusParaNoyaK`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Loncamıza Başvurmak İçin: http://parduspanterabasvuru.tr.cx
Kullanıcı avatarı
madmax431
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen madmax431 »

TurkxxYekTaneM yazdı:Lonca Olarak Ben Ekibi Kurucam İstenilen Arz Loncası İle Atarız Sorun Degil Ben Dün Gece Bunların O Kadar Laf Yapacagını Bilseydim Girmezdim Bile Birde Biz Tam Tekmil Girmedik Eme Hazırlıksız Girdik Nerden Bilebilirim Bunların O kadar İksirli Geleceklerini Su Gibi İksir Tükettiler Ama Lafım Yok 5 Kişi Kalmamıza Ragmen 1. Em De Galibiyet Aldılar Fakat 2. Emde Tekrar İksirsiz Girdigimiz Halde Biz Kazandık 3. ye Davet Ettiklerinde Orada Oyunda Oldukları Halde Demişsin 1.si ISIRIKALIR Çıkacaktı ve Sen O Fotoyu Çektikten Sonra Onu Oyunda Gördün mü ? 2.si Cesurxyauk Bizden Degildi Senin Oradaki fotografta 4 kişi vardı diger savaşçımız çıkmıştı 3.sü ben size dedim 3. Tur Yarına Kaldı Diye Siz Hala Korktu Diyosunuz Bugün 3. Turu Atıcaz İşte o Zaman Herşey Belli Olacak Artık Lütfen Laf Yapmayın Ve Sadece 3.yü Bekleyin...
İyi Forumlar
2 em dede iksir içmedinizmi :D savaşçınızın tükettiği dinazor iksirleriyle şifasız junon keserim :D (direnclerin olduğunu varsayarak :D )
.·´¯`·->PardusxParaNoyaK<-·´¯`·.

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸IxPaRDuSMaDMaXxI°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

`·.¸¸.·´´¯`··._.·PardusParaNoyaK`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Loncamıza Başvurmak İçin: http://parduspanterabasvuru.tr.cx
Kullanıcı avatarı
TurkxxYekTaneM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Atamessi yazdı:öyle konuşuyorsunuz ki sanki biz herşeyi düşündük önceden ona göre hazırlıklı girdik sığınaktaydık çıktıktan sonra direk em girdik.su gibi iksir tükettiniz diyorsun bir tane direnç iksiri içmek su gibi iksir tüketmek mi oluyor sorarım size bizden kimsede can kudret iksiri yoktu ve içmedi her iki emdede
İksir İçmedik Diyosunuz Fotografların Hepsinde İksirli Görünüyosunuz ALLAH ' tan iksir İçmediniz İçseniz Nasıl Olacak Kim Bilir Neyse Tartışmaya Girmek İstemiyorum Akşam Görüşmek Dilegiyle
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Abdal düğünden, çocuk oyundan usanmaz....xD Parduşlara Bu sözum:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
TurkxxYekTaneM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Hazırsanız Dünden Kalan 3. Turu Atalım Şimdi Benim Ekibim Hazır Şuan Gece Oyunda Olamıyolar Genellikle Gelin Oyuna Atalım 3. Turu bekliyoruz...

“Genel Sohbet” sayfasına dön