Atamessi yazdı:
öncelikle şuna açıklık getireyim biz ne 1. emde nede 2.sinde iksir kullanmadık hatta bizde aynı şeyi sizin için düşündük demek ki karşı taraftan öyle görünüyormuş iksir iksir diyerek üste çıkmaya çalışmayın ayrıca
Sonradan can ve kudret iksiri değil diye toplanmış ama genede iyi FAIL olmuşsunuz.Tebrik ederim
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi ]
Lonca Olarak Ben Ekibi Kurucam İstenilen Arz Loncası İle Atarız Sorun Degil Ben Dün Gece Bunların O Kadar Laf Yapacagını Bilseydim Girmezdim Bile Birde Biz Tam Tekmil Girmedik Eme Hazırlıksız Girdik Nerden Bilebilirim Bunların O kadar İksirli Geleceklerini Su Gibi İksir Tükettiler Ama Lafım Yok 5 Kişi Kalmamıza Ragmen 1. Em De Galibiyet Aldılar Fakat 2. Emde Tekrar İksirsiz Girdigimiz Halde Biz Kazandık 3. ye Davet Ettiklerinde Orada Oyunda Oldukları Halde Demişsin 1.si ISIRIKALIR Çıkacaktı ve Sen O Fotoyu Çektikten Sonra Onu Oyunda Gördün mü ? 2.si Cesurxyauk Bizden Degildi Senin Oradaki fotografta 4 kişi vardı diger savaşçımız çıkmıştı 3.sü ben size dedim 3. Tur Yarına Kaldı Diye Siz Hala Korktu Diyosunuz Bugün 3. Turu Atıcaz İşte o Zaman Herşey Belli Olacak Artık Lütfen Laf Yapmayın Ve Sadece 3.yü Bekleyin...
İyi Forumlar
öyle konuşuyorsunuz ki sanki biz herşeyi düşündük önceden ona göre hazırlıklı girdik sığınaktaydık çıktıktan sonra direk em girdik.su gibi iksir tükettiniz diyorsun bir tane direnç iksiri içmek su gibi iksir tüketmek mi oluyor sorarım size bizden kimsede can kudret iksiri yoktu ve içmedi her iki emdede
TurkxxYekTaneM yazdı:Lonca Olarak Ben Ekibi Kurucam İstenilen Arz Loncası İle Atarız Sorun Degil Ben Dün Gece Bunların O Kadar Laf Yapacagını Bilseydim Girmezdim Bile Birde Biz Tam Tekmil Girmedik Eme Hazırlıksız Girdik Nerden Bilebilirim Bunların O kadar İksirli Geleceklerini Su Gibi İksir Tükettiler Ama Lafım Yok 5 Kişi Kalmamıza Ragmen 1. Em De Galibiyet Aldılar Fakat 2. Emde Tekrar İksirsiz Girdigimiz Halde Biz Kazandık 3. ye Davet Ettiklerinde Orada Oyunda Oldukları Halde Demişsin 1.si ISIRIKALIR Çıkacaktı ve Sen O Fotoyu Çektikten Sonra Onu Oyunda Gördün mü ? 2.si Cesurxyauk Bizden Degildi Senin Oradaki fotografta 4 kişi vardı diger savaşçımız çıkmıştı 3.sü ben size dedim 3. Tur Yarına Kaldı Diye Siz Hala Korktu Diyosunuz Bugün 3. Turu Atıcaz İşte o Zaman Herşey Belli Olacak Artık Lütfen Laf Yapmayın Ve Sadece 3.yü Bekleyin...
İyi Forumlar
2 em dede iksir içmedinizmi savaşçınızın tükettiği dinazor iksirleriyle şifasız junon keserim (direnclerin olduğunu varsayarak )
Atamessi yazdı:öyle konuşuyorsunuz ki sanki biz herşeyi düşündük önceden ona göre hazırlıklı girdik sığınaktaydık çıktıktan sonra direk em girdik.su gibi iksir tükettiniz diyorsun bir tane direnç iksiri içmek su gibi iksir tüketmek mi oluyor sorarım size bizden kimsede can kudret iksiri yoktu ve içmedi her iki emdede
İksir İçmedik Diyosunuz Fotografların Hepsinde İksirli Görünüyosunuz ALLAH ' tan iksir İçmediniz İçseniz Nasıl Olacak Kim Bilir Neyse Tartışmaya Girmek İstemiyorum Akşam Görüşmek Dilegiyle