Oyunda ki en yeni yenilik olan savaşçıların akçe karşılığı satın alabileceği yeteneği boz ayı hakkında neler düşünüyorsunuz?.
Bence çok gereksiz saçma yani sanki savaşçı çok fazla güçsüz büyücüye 2-3 atamıyor da yardımcı hayvan getiriyosunuz paraya döktünüz tamamen.
HERKESİN OYUNU YAVAŞ YAVAŞ BIRAKTIĞI AP AÇIK ORTADA HALA NEDEN PARA İÇİN EN SAÇMA ŞEYLERİ ÜRETMEKTESİNİZ?
Büyücüye verin gıdımCIK enerjiyi bide tesla küresi sanki tesla küresi süper vuruyor dikkat ederseniz gıdımCIK dedim çünkü gerçekten çok az kimse bana çıkıp da şunu diyemez yok ya büyücünün canı yüksek savaşcıyı çok rahat hiç stres yapmadan yenebiliyor kimse diyemez bunu bana ancak tanıdığım 2-3 kişi var belki onlar diyebilir çünkü oyunda gerçekten savaşçıyı hiç stres yapmadan yenebilecek sayılı insan var.
EVET GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM BOZ AYI HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
Boz Ayı Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?
Re: Boz Ayı Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?
Bence tamamen sivas kangalı ve tesla gözcü eklendiği için savaşçılarda bizim eksiğimiz ne bizde yardımcı hayvan istiyoruz önerileri için getirilmiş bir eklenti gelsede olur gelmesede olurdu, oyunu renklendiren olaylar bunlar.

Para döktüren yenilikler bunlarr
Bence de çok saçma bir eklenti. Açıkçası tam dengelendi karakterler arası güç diyorduk ki ayı geldi. Şimdi bir düşünün savaşçı ayıyı salar büyücü ya kitler ya kesmek zorunda kalır. Kitlerse savaşçı deparlar büyücü pert. Kesmeye çalışırsa her attığı büyüde duraksayacağı için savaşçı çok rahat yaklaşır 3 vuruş büyücü pert. Kanatmasını saymıyorum bile. Bir kanatma atıyor büyücü eğer büyü bozması 15 ise ve şansına yüzde 25 ihtimal tutarsa bozar bir ihtimal daha uzun yaşar yok bozamazsa geçmiş olsun tek çiftelik canı kalıyor
Bunu azcık düşünselerdi bence daha farklı bir durum çıkardı.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
ayı 360 vuruyorkfat4 yazdı:Para döktüren yenilikler bunlarrBence de çok saçma bir eklenti. Açıkçası tam dengelendi karakterler arası güç diyorduk ki ayı geldi. Şimdi bir düşünün savaşçı ayıyı salar büyücü ya kitler ya kesmek zorunda kalır. Kitlerse savaşçı deparlar büyücü pert. Kesmeye çalışırsa her attığı büyüde duraksayacağı için savaşçı çok rahat yaklaşır 3 vuruş büyücü pert. Kanatmasını saymıyorum bile. Bir kanatma atıyor büyücü eğer büyü bozması 15 ise ve şansına yüzde 25 ihtimal tutarsa bozar bir ihtimal daha uzun yaşar yok bozamazsa geçmiş olsun tek çiftelik canı kalıyor

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
büyücünün 3 canı demekTokerx yazdı:ayı 360 vuruyorkfat4 yazdı:Para döktüren yenilikler bunlarrBence de çok saçma bir eklenti. Açıkçası tam dengelendi karakterler arası güç diyorduk ki ayı geldi. Şimdi bir düşünün savaşçı ayıyı salar büyücü ya kitler ya kesmek zorunda kalır. Kitlerse savaşçı deparlar büyücü pert. Kesmeye çalışırsa her attığı büyüde duraksayacağı için savaşçı çok rahat yaklaşır 3 vuruş büyücü pert. Kanatmasını saymıyorum bile. Bir kanatma atıyor büyücü eğer büyü bozması 15 ise ve şansına yüzde 25 ihtimal tutarsa bozar bir ihtimal daha uzun yaşar yok bozamazsa geçmiş olsun tek çiftelik canı kalıyor
fazla abartmaya gerek yok

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı

sonuçta Ayı aYIDAN nE BEKleyebilirsiniz ki ?
herkesin bi hayvanı oldu .. büyücülerin yok bi heralde
haksızlık var..
onlarada eşek gelsin binsinler.. eşeğinde deparı olsun :mrgreen:
haydi eller havayaaa
herkesin bi hayvanı oldu .. büyücülerin yok bi heralde
haksızlık var..
haydi eller havayaaa
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
118 33 yani 188 33fatihfenerkoliq yazdı:sonuçta Ayı aYIDAN nE BEKleyebilirsiniz ki ?
herkesin bi hayvanı oldu .. büyücülerin yok bi heralde![]()
haksızlık var..
haydi eller havayaaa
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

o düzüçrockipsiz yazdı:118 33 yani 188 33fatihfenerkoliq yazdı:sonuçta Ayı aYIDAN nE BEKleyebilirsiniz ki ?
herkesin bi hayvanı oldu .. büyücülerin yok bi heralde![]()
haksızlık var..
haydi eller havayaaa

- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

Büyük bir heyecanla beklıyoruz
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

sen daha bekleDeathLord yazdı:
Büyük bir heyecanla beklıyoruz