Kasada eşyam kayboluyor!
Kasada eşyam kayboluyor!
yeter artık önceden bilge * pantım kayboldu dedim yanlılıkla silmişimdir, daha 10 dk önce geri koyduğum fevzi * ceket kayboldu yeter ya bu ne

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Re: Kasada eşyam kayboluyor!
kasadaki bütün materyalları oynattım geri koydum yerinden, altına kaçmıştır diye yok ne yapıcam yardım edin ya

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı

Fevzi Ceketi Serbest Bırak Dönerse Senindir Dönmezse Zaten Senin Hİç Olmamıştır
/ Şaka Bi Yana Geçmiş Olsun Desteğe Mesaj Atmayı Dene
Merhaba,
Oyundan içerisinde yeni materyal v.b eşya aldıktan sonra ESC ile çıkış almanızı tavsiye ederim.Oyundan Alt+F4 ile çıkış aldığınızda böyle bir sorunla karşılaşılmaktadır.AR-GE Ekibimiz konu üzerinde çalışmaktadır.İKV Destek Forumuna Oyun Hatası olarak bildiriniz.
Dipnot:Birden fazla bildiriminiz işleminizin yavaşlamasına yol açıcaktır.Lütfen bir bildirim yapınız ve 5 iş günü içerisinde cevap almazsanız lütfen hatırlatma bildirimi yollayınız.
Oyundan içerisinde yeni materyal v.b eşya aldıktan sonra ESC ile çıkış almanızı tavsiye ederim.Oyundan Alt+F4 ile çıkış aldığınızda böyle bir sorunla karşılaşılmaktadır.AR-GE Ekibimiz konu üzerinde çalışmaktadır.İKV Destek Forumuna Oyun Hatası olarak bildiriniz.
Dipnot:Birden fazla bildiriminiz işleminizin yavaşlamasına yol açıcaktır.Lütfen bir bildirim yapınız ve 5 iş günü içerisinde cevap almazsanız lütfen hatırlatma bildirimi yollayınız.
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

olum ne adamsınız ya yemın edıyorum curuyorsunuz buralarda tam komedyen olack adamsınız :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:isimsizisim yazdı:Fevzi Ceketi Serbest Bırak Dönerse Senindir Dönmezse Zaten Senin Hİç Olmamıştır/ Şaka Bi Yana Geçmiş Olsun Desteğe Mesaj Atmayı Dene
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
:arrow: :mrgreen: :mrgreen:xSagopaKajmerx yazdı:olum ne adamsınız ya yemın edıyorum curuyorsunuz buralarda tam komedyen olack adamsınız :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:isimsizisim yazdı:Fevzi Ceketi Serbest Bırak Dönerse Senindir Dönmezse Zaten Senin Hİç Olmamıştır/ Şaka Bi Yana Geçmiş Olsun Desteğe Mesaj Atmayı Dene
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
:mrgreen: :mrgreen: