Savaşçılara yeni yetenek!
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: Savaşçılara yeni yetenek!
HayırLı olsun IKV dünya sına . :!:
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
Ne savaşçıları nede diğerlerini memnun edebilecek bir eklenti değil açıkcası ve ayı gibi saçmasapan oyunun hikayesine gerçekçiliğine uymayan sirkten kaçmış bir hayvanın eminönünde savaşçıların yanında görmek çok saçma olacak . yani tamam güzel birşeyler yapmaya çalışıyor yönetim ama para uğruna bu kadar oyunun çivisi çıkarılmazki be kardeşim bu ne yav 3-5 yaş arası oyunmu bu bari kanguru arizona kertenkelesi orangutan ne kadar egzotik hayvan varsa doldurun oyuna
Gakgoşbey

- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
sigara34 yazdı::mrgreen: :mrgreen:
Konuya ılıskın cok guzel bır mızahı yaklasım...IKV nın on durumu bu karıkaturle bagdastırıla bılır
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
Kardeş haklısın artık oyunun ismini değişmek lazım bundan sonra oyunun adıGakgos yazdı:Ne savaşçıları nede diğerlerini memnun edebilecek bir eklenti değil açıkcası ve ayı gibi saçmasapan oyunun hikayesine gerçekçiliğine uymayan sirkten kaçmış bir hayvanın eminönünde savaşçıların yanında görmek çok saçma olacak . yani tamam güzel birşeyler yapmaya çalışıyor yönetim ama para uğruna bu kadar oyunun çivisi çıkarılmazki be kardeşim bu ne yav 3-5 yaş arası oyunmu bu bari kanguru arizona kertenkelesi orangutan ne kadar egzotik hayvan varsa doldurun oyuna
İSTANBUL SİRKİ ayı boğuşturan kangal büyüten bune la
HAKLISIN KARDEŞ SANA KATILIYORUM ZATEN BÜYÜLER SAVAŞÇIDAN TEK YİYORDU ŞİMDİ BİRDE AYI ÇIKTI ŞİMDİ NE OLACAK DİYEYİM BEN SİZE AYIYI SALACAK BAKACAK SAVAŞÇI BOŞ DURMASIN ELİNE BİRDE DEF VERİN ÇALSIN BARİ :=) YAZIK BOŞ DURMASIN GARİBİM ARTIK BİZDE SAVAŞÇI GÖRÜNCE KAÇACAK DELİK ARARIZ ŞİFA VE BÜYÜLER OLARAK, BEN OYUNU 4 YILDIR OYNARIM ESKİDEN ORANTI VARDI HER KAREKTERİ DÜŞÜNEREK HERKES BİRBİRİ İLE WS ATARDI BUNUDA YÖNETİM İYİ DÜŞÜNÜR ONA GÖRE AYARLARDI ŞİMDİ BU DÜŞÜNCEYİ GÖREMİYORUM SAVAŞÇI TEKTEN OLDU DİĞERLERİ FAZA FİSO BÜYÜLERİ VE ŞİFALARI AYNI SEVİYEYE GETİRECEĞİNİZE SAVAŞÇILARI DAHA GÜÇLÜ YAPTINIZ BU NASI MANTIK ANLAMADIM AZ DÜŞÜNEREK OYUNA EKLENTİ GETİRİN LÜTFEN YOKSA OYUNDA ADAM BULAMAYACAKSINIZEsat yazdı:Her Gün 1 Saat Eminönü Meteor"da Grup Halinde Kp Kasıyordum. Şimdi Görüyorumda Savaşcılara Yeni Yetenek [ Boz Ayı ] Gelmiş. Tüm Gününü Savaşcı Olarak Oyuna Harcayan Kardeşlere H.oLsun.
Ben Bu Oyunda Oynayarak Zevk Aldıgım Şifacımda,Yeni Gelen Yeteneğe Memnun Bakmıyorum,Savaşcılara Daha İyi Bir Yetenek Düşünebilirdiniz.
Kendim Şifacı Olarak,Bu Boz Ayı Gelse Bütün Kudretimi Alsa,Ne Yapabilirim. Artık Büyü Bozma 15 Olarakmı Gezicem Eminönünde Meteor Sivri Adada,
Buna Bir Çözüm Bulursanız Çok Güzel Olur. Bİliyorum ki ! Savaşcılarda Bu Yeni Gelen Yetenegi Sevmedi,Çünkü Bİr Savaşcı Depar Atıyorsa Arkadan Bu Nasıl Gelcek,Allah Bizim Gibi Büyü Şifa[ 2268] Şifacılara Yardım Etsin.
Şimdi Anlıyorum "da Artık Ws Eden Şifacı Görülmeyecek,Çünkü Savaşcıyla Ws Atarken Boz Ayıyı Çıkarırsa İşimiz BiteR.
Kutlu Doğum Haftamız Mübarek oLsun. Allah Yapılacak Tüm Dualarımızı Kabul Eylesin. Allah Bize Sabır Ve Merhamet Eylesin.
İyi Akşamlar
not: BEN BUNU ŞU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜYORUM ESKİDEN HEPSİNİ EŞİT YAPAN BİR GM VARDI SANIRIM VEYA BUNU DÜŞÜNEN O GM AYRILDI SOBEDEN ŞUANDA BUNU DÜŞÜNEN KALMADI YAZIK !!!!
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
mask103 yazdı:HAKLISIN KARDEŞ SANA KATILIYORUM ZATEN BÜYÜLER SAVAŞÇIDAN TEK YİYORDU ŞİMDİ BİRDE AYI ÇIKTI ŞİMDİ NE OLACAK DİYEYİM BEN SİZE AYIYI SALACAK BAKACAK SAVAŞÇI BOŞ DURMASIN ELİNE BİRDE DEF VERİN ÇALSIN BARİ :=) YAZIK BOŞ DURMASIN GARİBİM ARTIK BİZDE SAVAŞÇI GÖRÜNCE KAÇACAK DELİK ARARIZ ŞİFA VE BÜYÜLER OLARAK, BEN OYUNU 4 YILDIR OYNARIM ESKİDEN ORANTI VARDI HER KAREKTERİ DÜŞÜNEREK HERKES BİRBİRİ İLE WS ATARDI BUNUDA YÖNETİM İYİ DÜŞÜNÜR ONA GÖRE AYARLARDI ŞİMDİ BU DÜŞÜNCEYİ GÖREMİYORUM SAVAŞÇI TEKTEN OLDU DİĞERLERİ FAZA FİSO BÜYÜLERİ VE ŞİFALARI AYNI SEVİYEYE GETİRECEĞİNİZE SAVAŞÇILARI DAHA GÜÇLÜ YAPTINIZ BU NASI MANTIK ANLAMADIM AZ DÜŞÜNEREK OYUNA EKLENTİ GETİRİN LÜTFEN YOKSA OYUNDA ADAM BULAMAYACAKSINIZEsat yazdı:Her Gün 1 Saat Eminönü Meteor"da Grup Halinde Kp Kasıyordum. Şimdi Görüyorumda Savaşcılara Yeni Yetenek [ Boz Ayı ] Gelmiş. Tüm Gününü Savaşcı Olarak Oyuna Harcayan Kardeşlere H.oLsun.
Ben Bu Oyunda Oynayarak Zevk Aldıgım Şifacımda,Yeni Gelen Yeteneğe Memnun Bakmıyorum,Savaşcılara Daha İyi Bir Yetenek Düşünebilirdiniz.
Kendim Şifacı Olarak,Bu Boz Ayı Gelse Bütün Kudretimi Alsa,Ne Yapabilirim. Artık Büyü Bozma 15 Olarakmı Gezicem Eminönünde Meteor Sivri Adada,
Buna Bir Çözüm Bulursanız Çok Güzel Olur. Bİliyorum ki ! Savaşcılarda Bu Yeni Gelen Yetenegi Sevmedi,Çünkü Bİr Savaşcı Depar Atıyorsa Arkadan Bu Nasıl Gelcek,Allah Bizim Gibi Büyü Şifa[ 2268] Şifacılara Yardım Etsin.
Şimdi Anlıyorum "da Artık Ws Eden Şifacı Görülmeyecek,Çünkü Savaşcıyla Ws Atarken Boz Ayıyı Çıkarırsa İşimiz BiteR.
Kutlu Doğum Haftamız Mübarek oLsun. Allah Yapılacak Tüm Dualarımızı Kabul Eylesin. Allah Bize Sabır Ve Merhamet Eylesin.
İyi Akşamlar
not: BEN BUNU ŞU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜYORUM ESKİDEN HEPSİNİ EŞİT YAPAN BİR GM VARDI SANIRIM VEYA BUNU DÜŞÜNEN O GM AYRILDI SOBEDEN ŞUANDA BUNU DÜŞÜNEN KALMADI YAZIK !!!!
BÜYÜYÜNÜN NE TESLA GÖZCÜSÜ ÇOK HASAR VERİYOR, NE KUDRET YİYOR, NE SAVUNMASI FAZLA, NE CANI FAZLA, NE KAÇABİLİYOR, NEDE HASARI FAZLA! EVET BUNLARIN HİÇBİRİ YOKKEN SAVAŞÇIYI OYUNUN EFSANESİ YAPTILAR BÜYÜCÜME HARCADIĞIM BÜTÜN EMEKLER ÇÖPEEEEEEE (şifacımı saymıyorum bile)
http://bit.ly/qM7njk
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Aynen Fecı Çakıo Ayı
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Gerçekten boz ayının 24 kudret yemesi biraz fazla olmuş. Zaten kudret sorunu yaşıyorlardı savaşçılar, bi de bu boz ayı tam oldu. Bir boz ayı, bir ağır vuruş, bir de sert vuruş savaşçının 50 (yuvarlak hesap) kudretini süpürüyor resmen. Ben eminim ki savaşçıların yeteneklerinin çoğunun hakettiğinden fazla kudret yemesinin en büyük sebebi OKO lardaki dengeyi sağlamak. Ancak oyun sadece OKO lardan oluşmuyor ki. Bir de bu olayın yaratıklarla mücadele kısmı var. Savaşçının 4 tane yetenek kullanmasıyla kudretini 50 ye indirmesinin grup bölgelerinde kime ne yararı olucak; vallahi ben anlamadım açıklayabilen açıklasın :ugeek: .
Of. Savaşçı: Selam nereye
Büyücü: Sığınaklara.
Of. Savaşçı: İsterseniz size katılayım yardımım dokunur.
Büyücü: :? Biz böyle iyiyiz.
Of. Savaşçı: Ama boz ayım var
Büyücü: Eee :?: . Bizim de gözcülerimiz var. Ayrıca yolumuz uzun ve sen çok efor sarf ediyorsun. Yolda dinlenicek çok vaktimiz yok. Bizi yavaşlatmaktan başka bir şey yapmazsın.
Of. savaşçı: Şu ana kadar sen ve senin gibi bir çok büyücünün sayısız kere hayatını kurtardım. Orda da yapabilirim bunu.
Büyücü: Merak etme, orada ölecek olan tek şey yaratıklar olacak
.
Bu güncelleme olmadan önce de bu diyalog böyleydi, güncelleme sonrası da böyle. Eminim ki bir çok savaşçı OKO lardaki üstünlüklerini artıran bir yetenekten çok grup bölgelerindeki efektivitelerini artıran herhangi bir yeteneği daha çok tercih ederlerdi.
Of. Savaşçı: Selam nereye
Büyücü: Sığınaklara.
Of. Savaşçı: İsterseniz size katılayım yardımım dokunur.
Büyücü: :? Biz böyle iyiyiz.
Of. Savaşçı: Ama boz ayım var
Büyücü: Eee :?: . Bizim de gözcülerimiz var. Ayrıca yolumuz uzun ve sen çok efor sarf ediyorsun. Yolda dinlenicek çok vaktimiz yok. Bizi yavaşlatmaktan başka bir şey yapmazsın.
Of. savaşçı: Şu ana kadar sen ve senin gibi bir çok büyücünün sayısız kere hayatını kurtardım. Orda da yapabilirim bunu.
Büyücü: Merak etme, orada ölecek olan tek şey yaratıklar olacak
Bu güncelleme olmadan önce de bu diyalog böyleydi, güncelleme sonrası da böyle. Eminim ki bir çok savaşçı OKO lardaki üstünlüklerini artıran bir yetenekten çok grup bölgelerindeki efektivitelerini artıran herhangi bir yeteneği daha çok tercih ederlerdi.
EARTH
DisToRtioN
Savaşçı kudretine güvenmez, büyüsüne hiç güvenmez ve hatta büyü yeteneği neredeyse yoktur diye bilirdim ben. En azından hikayeler öyle anlatırdı.
Büyücüler teslalarını "büyü bilgileri" sayesinde çağırıyor, şifacılar hayvanlarını "büyü bilgileri" sayesinde çağırıyor ancak savaşçılara bu denli büyü bilgisi gerektiren bir yetenek verilmesi savaşçıların geçmişi açısından mantık dışı olmuş diye düşünüyorum. Buyrun size oyun hikayelerinden bir kesit ;
Yine de hayırlı olsun demekten başka bir yol yok sanırım.
Büyücüler teslalarını "büyü bilgileri" sayesinde çağırıyor, şifacılar hayvanlarını "büyü bilgileri" sayesinde çağırıyor ancak savaşçılara bu denli büyü bilgisi gerektiren bir yetenek verilmesi savaşçıların geçmişi açısından mantık dışı olmuş diye düşünüyorum. Buyrun size oyun hikayelerinden bir kesit ;
Bir hayvan çağırma büyüsü basit olamaz bence ve savaşçı bir karakter bu derece büyü bilmemeli....
Büyücü yere oturup bağdaş kurdu.
"Ne yapıyorsun seni ahmak? Uyuklamanın sırası mı şimdi!", diye gürledi savaşçı, gözlerini kapamış öylece oturmakta olan büyücüyü görünce.
"Kes sesini!", diye yapıştırdı cevabı büyücü ve usulca ekledi transa geçerken: "Zihnimi toparlamam lazım. Odaklanamıyorum. Bana zaman kazandır Kasap."
Aslında savaşçının kasaplıktan anladığı yoktu. İki parça pirzola hazırlamak için bir kilo eti ziyan ederdi kesinlikle ama iş elindeki o satırı düşmanlarının üzerinde kullanmaya gelince hakkıyla almıştı bu lakabı.
"Zaten ne zaman işe yarayacak olsanız lanet kudretiniz tükeniverir!", diye huysuzlanıyordu ki sokağın başından gelen hırlamalar ve patırtılar sözlerini yarım bıraktı Kasap'ın.
...
Yine de hayırlı olsun demekten başka bir yol yok sanırım.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa