Yazık sana ''abi çarım çalınmıştı tekrar alın loncaya hemen kasacağım söz'' bu lafı bana diyen sendin iyi hatırla seninle tartışıp senin seviyene inmek istemem muhattabım değilsin bi an önce ismini değiştir ne yapıyosan yap salih abi yardım etti diyosun salih abin LONCA başkan yardımcısı..Sekox yazdı:Sen zırh düşürdün ve bunu hala sölüorsun ben hiç bişey yapmadım demi bak bu kızgınlıklar yalancı oldugun bende sana hiç bi zaman abi demedim sadece kendimden büyüklere abi derim ben çocuk yok karşında bu yazdıklarımda büyük oldugum gerçek sen rahat ol ben Loncada barınırım yeterki Lonca üyelerine saygın bir başkan olsun her zaman şakalaştık güldük felan ama 1 srfsz için kimse yapmazdı mıgrata gidiorum diorsun her zaman atardık şimdi bana adamlık öretme Ejderimi tekrar sölüorum salih abi saolsun o yardım etti Zırhı Düşürdüm beraber mıgrata girdik Zamanxseff vardı noldu çok konuşamadın arkasından sonra arkadaşm hatta hiç konuşmadın onada zırh düşürdün noldu adam şimdi Hanedanxteamda rahat ol sana söliycek çok lafım var Ama susuorum jzjzjz karakterim vardı ve bunu herkes bilior sen rahat ol bulundurmak zorunda degilsin ve ben her zaman deli kanlı biriydim sadece loncadan çıktım bu sadece senin yüzünden hep sus diorsun hep
tartışma diorsun o tek lafında onamı bakıcaksın banamı arkamda olcana ona yardım ediorsun arkamda emre ve serkan vardı her zaman koruolar beni onlarla her türlü işi yaparım ben.....
ZamanxTeaM bir alakam kalmadı...!!!!
Re: ZamanxTeaM bir alakam kalmadı...!!!!
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
''Zaman Loncası Güncel Kadro Ve Lonca Alımları'' konusu 40. sayfadan Alıntıdır**
ben bir şey söylemiyorum her şey açık!Sekox yazdı:Biz Her Zaman vardık amaa sadece Çok kişi yoktu Bilmem zırh düşmüodu Loncaya sanırım artık şansımızı açıldı İlk burhan zırh aldı snr büyüde ben İlk zırh savaşçı aldım snr Zamanxkötü İnşlh dahada olucak şansımız yok ama son derece sağlamız burhan serkan ve emre gerçekten güzel lonca kurdular ben loncamdan gayet memnunum Kimse başkanıyla benim gibi samimi olacagını sanmıyorum bu lonca gerçekten süper yani akıl alamaz serkan hele kardeşim tatlısı acısı emre burhan ayrımıcılık olan lonca çok ama Zamanxteam her zaman olucak oyunda ya sonuna kadar ZAMANXT€AM yada Kıyamet kopana kadar ...**** MegaxT€#@!? yeri ayrıdır ....
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı
:arrow: ÖnceLikLe YakLaşık 2 HafTadır. neTLe ilGiLi bi probLemim varDı.Onu HaLedip Tekrar AraNızDayım..Bazı Takip edemediĞim OlayLar OlMuş, LonCadan AyrıLan ArkadaşLarın yoLu açık Olması TemenimLe. UMARIM HERŞEY GÖNLÜNCe oLur SerKan..
djYanDanqeLL - AntekeLi- -
Ben abi demem burhan çarım çalınmıştı plus aldım serice kasmak için ve loncadan attınız tekrar girdi ama şu soruma cvp ver Zamanxseff okadar laf etmiorsun bana bagladın bu soruyu yanıtla sonra bana cvp ver.
Mahir hala geçerli şeyler var ama arasında sadece burhan yok . bunuda sana benmi öretiyim pardon senin kafa basmıo demi kusura bakma .
- BeoWuLFxoLrrrayT
- Salgın Koruyucusu
Sekox yazdı:Mahir hala geçerli şeyler var ama arasında sadece burhan yok .
bunuda sana benmi öretiyim pardon senin kafa basmıo demi kusura bakma .
Haklımısın haksızmısın bilemem fakat, Hem Mahir'e ettiğin laflara dikkat et hemde oyunda geçirdiğin zamanda, harcadığn parayla kendine üç, beş okuma kitabı alda öğrenim seviyeni kaybetme SEKOO.
BEOWULF;
-- yes, okey, '' olrrrayt ''
-- yes, okey, '' olrrrayt ''
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: <Never Walk Alone>
Cevap vermeye değmez salihim boşver.*BeoWuLFxoLrrrayT yazdı:Sekox yazdı:Mahir hala geçerli şeyler var ama arasında sadece burhan yok .
bunuda sana benmi öretiyim pardon senin kafa basmıo demi kusura bakma .
Haklımısın haksızmısın bilemem fakat, Hem Mahir'e ettiğin laflara dikkat et hemde oyunda geçirdiğin zamanda, harcadığn parayla kendine üç, beş okuma kitabı alda öğrenim seviyeni kaybetme SEKOO.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Beowulf sen kimsin birader senin aklın bana yetmez git kendine çeki düzen ver oyuna harcadıgım para 100 geçmez sen hayatını vermişsindir
Arkadaşın hangi dilden konuştuğunu tam çözemedim, dolayısı ile şifreli yazıları çözdükten sonra gerekli cevabı veririm :lol:
Loncamızla alakalı şahsın hiçbir ilişkisi olamaz. Zamanında ben de bu adam değil demiştim de özelden küfür yemiştim.
Beni sevenlere de öpücüklerimi yolluyorum
Loncamızla alakalı şahsın hiçbir ilişkisi olamaz. Zamanında ben de bu adam değil demiştim de özelden küfür yemiştim.
Beni sevenlere de öpücüklerimi yolluyorum

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Tryagain yazdı:Arkadaşın hangi dilden konuştuğunu tam çözemedim
+1

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN