Berrkkkk faceden buldm ekledm senixxxTaTaNgAxxx yazdı:Öncelikle Tsk Loncası'nı soydum demişsin sor bakalım Tsk'dan şu ana kadar haram herhangi bir para geçmiş mi elime? Şu anda Tsk'daki kişilerin %80'i ile arkadaşlığım sürüyor, Mehmet ve İbrahim yakın arkadaşlarım, Yusuf ve Mesut ise ortaklarım. Bu arada rekabetxeeoekıro benim karakterim değildir, bundan birkaç yıl önce kullandım doğrudur ama eski bir arkadaşımın karakteriydi, çocukla şu anda görüşmüyoruz. Devam edecek olursak evet xxxEbKKxxx benim karakteri arkadaşıma devrettim. Bu fearles kim bilmiyorum sürekli ismimi zikrediyor fakat oyunda bir kere bile gördüğüm yok, kendisi ile en ufak bir konuşmuşluğum bile yok nereden geliyor bu samimiyet bir türlü anlayamadım doğrusu. Buyrun küfür fotoğraflarına itimat göstermeyen arkadaşlar adam benden bir mesaj öncesinde seviyesini belli etmiş. Ben ve arkadaşlarım varken size tek takılmak yasak Vazolar.fearlesss yazdı:Bu arada berk denilen 15 yaşındaki cocuk TsKx loncası sayesinde çarlarını dizen velet onlara saygı duyacagına loncayı soyup loncadan cıktın daha sen ne konuşuyon Tsk olmasa sen bir hiçtin !!![]()
AsiLx ve VzLnoSx Loncaları, Buyrun Bakalım Nesiniz Siz
Re: AsiLx ve VzLnoSx Loncaları, Buyrun Bakalım Nesiniz Siz
••• anarKi ••• --> √
هاكان

Hakan sallaya 14 yasnda gıtsn o yazılılarına calıssın salla daha fazla boyle konularla muhattap olmayalm Demekkı cok koymusuk bunlara acılarındn kıvranıp durylarRouXeuoSs yazdı:Berrkkkk faceden buldm ekledm senixxxTaTaNgAxxx yazdı:Öncelikle Tsk Loncası'nı soydum demişsin sor bakalım Tsk'dan şu ana kadar haram herhangi bir para geçmiş mi elime? Şu anda Tsk'daki kişilerin %80'i ile arkadaşlığım sürüyor, Mehmet ve İbrahim yakın arkadaşlarım, Yusuf ve Mesut ise ortaklarım. Bu arada rekabetxeeoekıro benim karakterim değildir, bundan birkaç yıl önce kullandım doğrudur ama eski bir arkadaşımın karakteriydi, çocukla şu anda görüşmüyoruz. Devam edecek olursak evet xxxEbKKxxx benim karakteri arkadaşıma devrettim. Bu fearles kim bilmiyorum sürekli ismimi zikrediyor fakat oyunda bir kere bile gördüğüm yok, kendisi ile en ufak bir konuşmuşluğum bile yok nereden geliyor bu samimiyet bir türlü anlayamadım doğrusu. Buyrun küfür fotoğraflarına itimat göstermeyen arkadaşlar adam benden bir mesaj öncesinde seviyesini belli etmiş. Ben ve arkadaşlarım varken size tek takılmak yasak Vazolar.fearlesss yazdı:Bu arada berk denilen 15 yaşındaki cocuk TsKx loncası sayesinde çarlarını dizen velet onlara saygı duyacagına loncayı soyup loncadan cıktın daha sen ne konuşuyon Tsk olmasa sen bir hiçtin !!![]()
daha sarı sakalların bile yok
yeğenm yasndasn ya kme bas kaldırıyorsn artk asla gelmem bu konuya seviye düşrmem
14 yas grupları BerkoşxLider
![]()
VzLnoSxHoLigaN ' 49 ' £ceL Getiren (^)
IIxScRuFFyxII ' 49 ' Ejder Asa
Aşk Bir Sabunsa Köpürt Beni '' PAKİZE ''
IIxScRuFFyxII ' 49 ' Ejder Asa
Aşk Bir Sabunsa Köpürt Beni '' PAKİZE ''
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
böyle loncalarmı var oho 2 günde adam olduklarını sanıyorlar akçe geldi ya herkes adam olur :mrgreen:
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
RouXeuoSs yazdı:Tacsiz yazdı:lostxxx yazdı:VAZOLARIN NE M*L olduklarını sunucu bılıyor . BEBELER 5 kişi toplanmış AL sana VAZO Loncası![]()
ben ettıklerı kufurlerı cocukluguna verıp foto almadım . büyümüş adam olmuşş VAZOxLİDer/color]D
vazo diyon tolga içinede 4-5 lale koymuşlar işte sana loncaholigan senin baban gelsin olm karşıma benim muhattabım senin babandır yaşının 15 i geçmediği belli kalın ise 1 yaşında Asil lere gelince onlar zaten lale sürü diyeceklerki sen kimsin imzamda belli isimlerim tanıyanalr nasıl biri olduğumu bilir ağzı süt kokan veletlerle muhattap olmadığımızıda
berk tolga ChuckBartowsKi bırakın bu laleri ağızları süt kokuyor hepsini baba parası yemekten kafa milyonlaşmış Asil ve vazo loncasının her bireyinin babasıyla ben muhattap olurum kendileri küfürbaz hırsız her bi b.k var bunlarda hadi yaylanın
Ağzımız süt mü kokuyorbu konu komedi konusu oldu
bu arada sen nerdn cıktın delik dondan cıkar gbi:) 2 3 gün önce başkalarını tutup snra bbizm karsımıza mı geçiosn dünkü çocksnz hepiniz daha lejyonun ne b*k oldgu belli adamlarn itmlerini mamax diye bi karaktere aktardıklarnı bde bize hrsz dio
hırszlkla bi kanıtı olan koysn ne çalındysa 2 katını vereyim.
Vazo diosnz da sizin benzetme yeteneğiniz ben kütüreyimkonusmak isteyen eklesin konusalm burdan anlamıorsa Skype : blackcompany3 bklerim aslanlarım
ulan dünkü sıçmık adammı oldunuz bize kafa tutuyorsunuz Lejyon ismi bir kere biel hırsızlığa karışmadı sen kimsinki bana hırsın diyorsun hee Çılgıngenç bunuda araştır bakayım hırsız diye bulabilecekmisin g.t laleleri sizi adam olmuşlar dünkü çocuk dediğin 4 yıldır bu oyunda angut herif siz daha jandarma ali nerde bilmiyorken ben milelte görevlerinde yardım ediyordum siz kimsinizki bizimle uğraşıcaksınız siz kimsiniz olm berkin ben hiçbirşey çaldığını görmedim he bide gelde benim sakallarımı gör paşam sana benim sakkalalr yeter bence adam olun haddinizi bilin burda kimse dostlarıma laf atamaz laf atanın dilini keserim el uzatanın elini kırarım akıllı olun oynunuza bakın bir daha bizimle uğraşmayın pişman olursunuz

- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
Öncelikle Açıklama Yapmıycaktım Fakat İş Uzadığı İçin ;
Bu Vazo Türevleri Henüz Yeni Ergenlikten Çıkmış Ve Problemli Çocuklar
O Yüzden Fazla Uğraşmaya Gerek Yok
Bi Oyun İçin Bin Bir Türlü Yol Deneyip Hırsızlık Yapıp Sonrada Gelip Hala Burada Konuşuyolar O İlginç
Neyse Uzatmaya Gerek Yok Bundan Sonra Bu Konuda Cevap Vermiyeceğim . Kimsede Vermesin . Havlasınlar Dursunlar Kemik Atmaya Gerek Yok 
Bu Vazo Türevleri Henüz Yeni Ergenlikten Çıkmış Ve Problemli Çocuklar

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Tacsiz yazdı:RouXeuoSs yazdı:Tacsiz yazdı:lostxxx yazdı:VAZOLARIN NE M*L olduklarını sunucu bılıyor . BEBELER 5 kişi toplanmış AL sana VAZO Loncası![]()
ben ettıklerı kufurlerı cocukluguna verıp foto almadım . büyümüş adam olmuşş VAZOxLİDer/color]D
vazo diyon tolga içinede 4-5 lale koymuşlar işte sana loncaholigan senin baban gelsin olm karşıma benim muhattabım senin babandır yaşının 15 i geçmediği belli kalın ise 1 yaşında Asil lere gelince onlar zaten lale sürü diyeceklerki sen kimsin imzamda belli isimlerim tanıyanalr nasıl biri olduğumu bilir ağzı süt kokan veletlerle muhattap olmadığımızıda
berk tolga ChuckBartowsKi bırakın bu laleri ağızları süt kokuyor hepsini baba parası yemekten kafa milyonlaşmış Asil ve vazo loncasının her bireyinin babasıyla ben muhattap olurum kendileri küfürbaz hırsız her bi b.k var bunlarda hadi yaylanın
Ağzımız süt mü kokuyorbu konu komedi konusu oldu
bu arada sen nerdn cıktın delik dondan cıkar gbi:) 2 3 gün önce başkalarını tutup snra bbizm karsımıza mı geçiosn dünkü çocksnz hepiniz daha lejyonun ne b*k oldgu belli adamlarn itmlerini mamax diye bi karaktere aktardıklarnı bde bize hrsz dio
hırszlkla bi kanıtı olan koysn ne çalındysa 2 katını vereyim.
Vazo diosnz da sizin benzetme yeteneğiniz ben kütüreyimkonusmak isteyen eklesin konusalm burdan anlamıorsa Skype : blackcompany3 bklerim aslanlarım
ulan dünkü sıçmık adammı oldunuz bize kafa tutuyorsunuz Lejyon ismi bir kere biel hırsızlığa karışmadı sen kimsinki bana hırsın diyorsun hee Çılgıngenç bunuda araştır bakayım hırsız diye bulabilecekmisin g.t laleleri sizi adam olmuşlar dünkü çocuk dediğin 4 yıldır bu oyunda angut herif siz daha jandarma ali nerde bilmiyorken ben milelte görevlerinde yardım ediyordum siz kimsinizki bizimle uğraşıcaksınız siz kimsiniz olm berkin ben hiçbirşey çaldığını görmedim he bide gelde benim sakallarımı gör paşam sana benim sakkalalr yeter bence adam olun haddinizi bilin burda kimse dostlarıma laf atamaz laf atanın dilini keserim el uzatanın elini kırarım akıllı olun oynunuza bakın bir daha bizimle uğraşmayın pişman olursunuz
Fazla söze gerek yok aslanım sus ve dinle !
Lejyonun ne màl oldgnu bu oyunda bilen biliyor adamın itemlerini aktarp satp haram paraları boğzndan geçiren birisin sen.
Sakal diosn merk ettm dogrusu gelde o sarı sakal mı yoksa btmeyen sakal mı görmek isterm yeter dediğine göre gösterme cesaretinde vardır
Bizimle uğraşan sizin mi çocuklar konuyu açan siz laf atan siz yarası olup gocunan siz
Sen benm bu oyunda muattab olacagm biri değilsin bi kere 2 yüzlü herif defol surdan beynini kullanmaya çalısan kullanamayan idiot.Bu laflarla nereye varacagnı sanıosn bu laflarla anca WC'e varırsın sen aslanım.
••• anarKi ••• --> √
هاكان

Vakoş Hşg aslanım Sana tek sözüm var hırszlık yapıp oyun oynuolar demişsin KANITIN VRSA HIRSZLK YAPTIGMA DAİR KOY Erkeksen koyarsın bu kadar konusuyorum sana eğer kanıtın yoksa eline alamayacagn penisleri alma ağzna geldi dikkt et eline yüzüne bulaşmasnChuckBartowsKi yazdı:Öncelikle Açıklama Yapmıycaktım Fakat İş Uzadığı İçin ;
Bu Vazo Türevleri Henüz Yeni Ergenlikten Çıkmış Ve Problemli ÇocuklarO Yüzden Fazla Uğraşmaya Gerek Yok
Bi Oyun İçin Bin Bir Türlü Yol Deneyip Hırsızlık Yapıp Sonrada Gelip Hala Burada Konuşuyolar O İlginç
Neyse Uzatmaya Gerek Yok Bundan Sonra Bu Konuda Cevap Vermiyeceğim . Kimsede Vermesin . Havlasınlar Dursunlar Kemik Atmaya Gerek Yok
••• anarKi ••• --> √
هاكان

Konu kişisel tartışmaya dönüştügü için kapatılmıştır.
Yalçınbey
Yalçınbey