arkadaşlar dersanedende aradıalr düşüş var diye babam pc kapattırıyor yazıyı kısa tutucam oyunu bırakıyorum kib aeo artık yarına bağlı takdir yada tşk alıcam 84den tşk alıyodum ama bugün okulda hoca neler alındını sölemiş takdir demiş sanırım ama bende inanmadım o yüzden 4ay lmayacağım tekrar kib fenerlisavaşçını evinden belki girerim arada..
sbs kadar yokumm..
OYUNU BIRAKIYORUM
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Re: OYUNU BIRAKIYORUM
4. oyunu bırakıyorum diye açdığın konu bu baydı artık valla bida açarsan şikayet edecem xD

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
adamın gidesi yok :mrgreen:
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Fenerlilerin evinden girceksen hiç girme=)
Aynı bela bendede var dersane yüzünden net gidiyor... ama bu kadar yaygaraya verme işini bitir gel geri 

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Strongxsifa yazdı:arkadaşlar dersanedende aradıalr düşüş var diye babam pc kapattırıyor yazıyı kısa tutucam oyunu bırakıyorum kib aeo artık yarına bağlı takdir yada tşk alıcam 84den tşk alıyodum ama bugün okulda hoca neler alındını sölemiş takdir demiş sanırım ama bende inanmadım o yüzden 4ay lmayacağım tekrar kib fenerlisavaşçını evinden belki girerim arada..
sbs kadar yokumm..
hıı eminim yoksundur iki gün sonra ben geldim diye konu açarsın:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?