Her Gün 1 Saat Eminönü Meteor"da Grup Halinde Kp Kasıyordum. Şimdi Görüyorumda Savaşcılara Yeni Yetenek [ Boz Ayı ] Gelmiş. Tüm Gününü Savaşcı Olarak Oyuna Harcayan Kardeşlere H.oLsun.
Ben Bu Oyunda Oynayarak Zevk Aldıgım Şifacımda,Yeni Gelen Yeteneğe Memnun Bakmıyorum,Savaşcılara Daha İyi Bir Yetenek Düşünebilirdiniz.
Kendim Şifacı Olarak,Bu Boz Ayı Gelse Bütün Kudretimi Alsa,Ne Yapabilirim. Artık Büyü Bozma 15 Olarakmı Gezicem Eminönünde Meteor Sivri Adada,
Buna Bir Çözüm Bulursanız Çok Güzel Olur. Bİliyorum ki ! Savaşcılarda Bu Yeni Gelen Yetenegi Sevmedi,Çünkü Bİr Savaşcı Depar Atıyorsa Arkadan Bu Nasıl Gelcek,Allah Bizim Gibi Büyü Şifa[ 2268] Şifacılara Yardım Etsin.
Şimdi Anlıyorum "da Artık Ws Eden Şifacı Görülmeyecek,Çünkü Savaşcıyla Ws Atarken Boz Ayıyı Çıkarırsa İşimiz BiteR.
Kutlu Doğum Haftamız Mübarek oLsun. Allah Yapılacak Tüm Dualarımızı Kabul Eylesin. Allah Bize Sabır Ve Merhamet Eylesin.
İyi Akşamlar
Savaşçılara yeni yetenek!
Re: Savaşçılara yeni yetenek!
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
Yav şekli falan çok hoş açıkcası hemen savaşcıma aldım
ama 15 puan verince 1dk kalıyor ayrıca 24 kudret yiyor
bunlar düzeltilir umarım kalma süresi artırılmalı
ayrıca kudret 24 çok fazla 12 falan olsa daha iyi olur...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Biz yokuz artık yeni nesillere tavsiyem savaşçı kasın 
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

Cümlemizin kutlu doğum haftası kutlu olsun. :arrow:
Arkadaşlar,
yönetimde genel gm bulunmamaktadır!Nasıl genel gm?
Mynet Moderatorleri ayrılmadan önceki İKV,ayrıldıktan sonraki İKV!
M.Ö. VE M.S İkv dönemi başlamıştır.
Yakında çarlarımızın arkasına zırh yerine roketsi bir eşya gelipte uçarak gideceğimiz günleride görürüz
İstanbulda,kıyametin koptuğu bir yerde teknolojik gelişimin bir parçası gibi görünen tesla gözcüsü,
Sadece Sivas'ta yetişerek kudretine hakim olan,kıyameti kopmuş bir bölgeye ulaşımın olmadığı yere Kangal gelmesi,
Büyüsel özellikleri çok az olan ki zaten savaşçılarda büyü olması saçmalık,birde büyücü taklidi şekline döndürülerek ayı yeteneği,
HEPSİ OYUNUN HİKAYESİNE ZIT BİR KAVRAM!
Ve sen yönetim.Sana sesleniyorum.Bu gün sen bu kadar nadide ve şaheser ürettirmesini ve nadide ile şaheser eşyayı PARAYLA düşüttürmesini sağlıyorsan,39-49 seviye zırhların,Derindeki Sır güncellemesi ile birlikte getirmen gerektiğini ve halen getirtmediğinizin AYIP olduğunuda biliyorsunuzdur!
Ve nihayet ki yeni seviyelerin gelmeyeceğide,nadide,şaheser,grup bölgeleri artışı gibi kalıcı faaliyetlerle göz önüne serilmiştir!
Siz oyuncular;
Vaktinizi boşa harcamayın,paranızıda!
49 seviye son seviyedir.Lakin 49+ seviye gelecekse bile çemberlitaş eklentisinin arasından en az 2 sene geçmesi gerekir.Aklınızı kullanın!
Arkadaşlar,
yönetimde genel gm bulunmamaktadır!Nasıl genel gm?
Mynet Moderatorleri ayrılmadan önceki İKV,ayrıldıktan sonraki İKV!
M.Ö. VE M.S İkv dönemi başlamıştır.
Yakında çarlarımızın arkasına zırh yerine roketsi bir eşya gelipte uçarak gideceğimiz günleride görürüz
İstanbulda,kıyametin koptuğu bir yerde teknolojik gelişimin bir parçası gibi görünen tesla gözcüsü,
Sadece Sivas'ta yetişerek kudretine hakim olan,kıyameti kopmuş bir bölgeye ulaşımın olmadığı yere Kangal gelmesi,
Büyüsel özellikleri çok az olan ki zaten savaşçılarda büyü olması saçmalık,birde büyücü taklidi şekline döndürülerek ayı yeteneği,
HEPSİ OYUNUN HİKAYESİNE ZIT BİR KAVRAM!
Ve sen yönetim.Sana sesleniyorum.Bu gün sen bu kadar nadide ve şaheser ürettirmesini ve nadide ile şaheser eşyayı PARAYLA düşüttürmesini sağlıyorsan,39-49 seviye zırhların,Derindeki Sır güncellemesi ile birlikte getirmen gerektiğini ve halen getirtmediğinizin AYIP olduğunuda biliyorsunuzdur!
Ve nihayet ki yeni seviyelerin gelmeyeceğide,nadide,şaheser,grup bölgeleri artışı gibi kalıcı faaliyetlerle göz önüne serilmiştir!
Siz oyuncular;
Vaktinizi boşa harcamayın,paranızıda!
49 seviye son seviyedir.Lakin 49+ seviye gelecekse bile çemberlitaş eklentisinin arasından en az 2 sene geçmesi gerekir.Aklınızı kullanın!

- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Kardeşim bu ne saçmalıktır ya.Boz ayı bi kantma atıyor 400 -500 vuruyor büyücünün canı kaç zaten?? ben savaşcıyı zar zor kessem bile ondan sonra zaten ölürüm kanatmadan.Bu kanatmanın hasarını ya düşürün yada 1 puanda bile büyü bozma bozabilsin .!!!!Lathander yazdı:
Savaşçılara yeni yetenek!
Aman vermeyen savaşlarda, İstanbul'un lanetlenmiş mekanlarında artık Savaşçı'nın da bir yoldaşı var.
Boz Ayı!
Ayılığından gelen doğal gücünü çevikliği ile süsleyen Boz Ayı, zor anlarında Savaşçı'nın kader ortağı olacak.
Bu yeni yetenek ile ilgili:
Boz Ayı'yı Dükkan'dan alabilirsiniz.
- 20. seviyeden itibaren kullanılabilir.
- Kullanımı çağrı yeteneği gibidir. Değişik hedeflere yönlendirilebilir.
- Boz Ayı hedefine vurduğunda hasar verir ve üzerinde 60 sn boyunca bir kanama etkisi yaratır.
- Kanama etkisi yaratıklarda 2 kat fazladır.
- Yetenekte ne kadar çok puan varsa (5-10-15 puanlarda) kanama etkisi o oranda hedefinin iyileştirme yeteneğini kötüleştirir.
- Defansif yetenek açıksa 10 saniye boyunca hedefin kudretini azaltan bir etki de bırakır.
- Kanatma yeteneği yerine geçer.
- Ürünlerim bölümünden Boz Ayı gizlenirse, oyun içinde Boz Ayı yeteneği tekrar Kanatma yeteneğine döner.
[/color]
Dükkan Notları:
- Boz Ayı Savaşçı sınıfına özeldir.
- Tüm sunuculardaki, tüm savaşçı karakterlerin, Kanatma yeteneğini, Boz Ayı yeteneği ile değiştirerek, Savaşçıya güçlü bir Boz Ayı çağırır.
- Boz Ayı kalıcıdır, süresi bitmez.
- Boz Ayı'yı dilediğinizde Ürünlerim bölümünden gizleyebilirsiniz.
- Boz Ayı gizlenirse, oyun içinde Boz Ayı yeteneği tekrar Kanatma yeteneğine döner.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
HayırLı Olsun
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
madem oyunu paraya döktüler bari böyle hayvanlar gelse de hem görsel hem işlevsel olarak bi işe yarasa. şu anda oynadığım bir oyundan sadece bir kaç örnek. daha onlarcası var. ve her hayvanın özellikleri var. can, kudret, defans, hız, güç vs. vs.

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
Hırrm 10 dk yapsınlar istersen 1 kere çıkar 10 ws at süper fikir dimi ama :arrow:olcaytoo yazdı:Yav şekli falan çok hoş açıkcası hemen savaşcıma aldım
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
tamam dk işi neyse diğer karekterlerin sürelerini bilmiyordum o yüzden onu boşverin amaxxJUN yazdı:Hırrm 10 dk yapsınlar istersen 1 kere çıkar 10 ws at süper fikir dimi ama :arrow:olcaytoo yazdı:Yav şekli falan çok hoş açıkcası hemen savaşcıma aldım
kudret işi problem 24 kudret fazla baya sonrasında savaşacak kudret kalmıyor...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül