Benı Tanıyanlar Baksın TürkxxTekTaneM AlbaTros Benım
Re: Benı Tanıyanlar Baksın TürkxxTekTaneM AlbaTros Benım
Lonca sayfamıza bakınca Oha bu da ne dedim okumaya başlayınca tanıdık geldi sonradan çaktım olayı
iyi güzel herkesin bilgisi olsun istemişsin de konuyu güncel tutarak bu yapılabilirdi. Bence gerek yoktu yani
Neyse onlar kabul etmiyorlar zaten hırsızlık yokmuş ortada ÖdünÇALMIŞTIR 
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
:mrgreen: :mrgreen:Manasiyok yazdı:Lonca sayfamıza bakınca Oha bu da ne dedim okumaya başlayınca tanıdık geldi sonradan çaktım olayıiyi güzel herkesin bilgisi olsun istemişsin de konuyu güncel tutarak bu yapılabilirdi. Bence gerek yoktu yani
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Komik çocuk yaManasiyok yazdı:Lonca sayfamıza bakınca Oha bu da ne dedim okumaya başlayınca tanıdık geldi sonradan çaktım olayıiyi güzel herkesin bilgisi olsun istemişsin de konuyu güncel tutarak bu yapılabilirdi. Bence gerek yoktu yani
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Madem başkasını savuncak değilsin hala ne işin var bu konudaTurkxxYekTaneM yazdı:Gerçekten sıkıldım artık bu konudan artık başkasını savunacak halde degilim haklı olan kendini savunsun artık hiçbirşey diyemiyorum
Sevgilerimle...
Asım
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
Merak asım bakıyorum arada konuyu bana sıçratıyolarmı diye gördügüm kadarıyla bana da hırsız demeye başlamış bunlarasim3428 yazdı:Madem başkasını savuncak değilsin hala ne işin var bu konudaTurkxxYekTaneM yazdı:Gerçekten sıkıldım artık bu konudan artık başkasını savunacak halde degilim haklı olan kendini savunsun artık hiçbirşey diyemiyorum![]()
Sevgilerimle...
Asım
Bu tarz olaylarda yardım ve yataklıktan adam içeri alıyorlar
Bilmem anlatabildim mi
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- lodosxpehivan
- İri Fare Avcısı
TurkxxYekTaneM yazdı:Merak asım bakıyorum arada konuyu bana sıçratıyolarmı diye gördügüm kadarıyla bana da hırsız demeye başlamış bunlarasim3428 yazdı:Madem başkasını savuncak değilsin hala ne işin var bu konudaTurkxxYekTaneM yazdı:Gerçekten sıkıldım artık bu konudan artık başkasını savunacak halde degilim haklı olan kendini savunsun artık hiçbirşey diyemiyorum![]()
Sevgilerimle...
Asım
kım sıcratıyo hangı terbıyesız

Lodosxpehivan
Lodosxpehivanxx
Lodosxpehivanxxx
Pehivan
LODOSXBASKANI

- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
Yok be paşam ALLAH ' a şükür bugüne kadar öyle birşey yapmadık yapmayız sadece inanmayıp savundum diye banada hırsız damgasını vurmaya çalışıyolar dalodosxpehivan yazdı:TurkxxYekTaneM yazdı:Merak asım bakıyorum arada konuyu bana sıçratıyolarmı diye gördügüm kadarıyla bana da hırsız demeye başlamış bunlarasim3428 yazdı:Madem başkasını savuncak değilsin hala ne işin var bu konudaTurkxxYekTaneM yazdı:Gerçekten sıkıldım artık bu konudan artık başkasını savunacak halde degilim haklı olan kendini savunsun artık hiçbirşey diyemiyorum![]()
Sevgilerimle...
Asım
kım sıcratıyo hangı terbıyesızyektanem sendemı calıyon
elını kesırm bak
Herşeyi Yaparlar Korkma PaŞa Ne diyelim aLLah Yukarda ..
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
- Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.