İKV AKÇE ALIMDA SORUN !!!
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inceptıon
İKV AKÇE ALIMDA SORUN !!!
13.04.2011 saat 10:55 de ikv2500 akçe alımı için istek yolladım13.04.2011 saat 10:56 da onaylandı mesaj avea mobil ödeme işleminiz başarı ile gerçekleştirilmiştir diye msaj geldii ve 25 tl m hesaptan kesildi bu gün 15.04.2011 ama halen epin telefon hattıma gelmedii form sorumlularından ne yapmam gerektiğine dair bilgi istiyorum desteğe mesaj atyoz cvp gelmiyor bu nasıl iş anlayamadım.....
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
- Orti
- Developer

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Re: İKV AKÇE ALIMDA SORUN !!!
Talebinizi inceleyebilmemiz için lütfen talepte bulunduğunuz GSM numarası ile birlikte Destek formu üzerinden bizlerle iletişime geçiniz.
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inceptıon
Re: İKV AKÇE ALIMDA SORUN !!!
Orti yazdı:Talebinizi inceleyebilmemiz için lütfen talepte bulunduğunuz GSM numarası ile birlikte Destek formu üzerinden bizlerle iletişime geçiniz.
3 gündür iletişime geçmeye çalışıyorum ama halen bi cvp yok
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...