GM mantıklı bir acıklama!!!
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YETER ARTIK**
aynen savascıları grup bölgelerinde ezdiler**şimdi ise sevindirmek için UCUBE denen bir ayı cıkardılar savascıların itibarını tekrar kazanması için**yazık valla cok yazık***

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
Re: ADALET NEREDE??
grup bölgelerinde ki savascıların ezikligi işte saheser üretirsin grup bölgelerinde yer bulamaz** ama bir büyü ejder üretir hemen grup bölgelerine girer* sonrada gecmişler karsımıza al sana BİR AYI sevin oyna diye**yazık oyundan soguttunuz savascıları**

- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
GM haklı suç bende**akce almayan haklı**
Yanıt :
Merhaba,
Yağma artırıcı ürünler sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.
SUÇ BENDE İKV DESTEK HAKLI!!!
Merhaba,
Yağma artırıcı ürünler sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.
SUÇ BENDE İKV DESTEK HAKLI!!!

- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
Re: GM haklı suç bende**akce almayan haklı**
akçe almayan 2 kişiye zırh düşürdüm helal bana!!!

- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
bana lazım olandan 5tane düşürdm hadi kapışalımahsu6344 yazdı:akçe almayan 2 kişiye zırh düşürdüm helal bana!!!
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
İHTİMAL ÜZERİNE AKÇE ALAN HAPI YUTTU PEŞİN SÖYLEYEM BOŞUNA YAZIK PARAYA***

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Sabrımızı Sınıyolar Bence 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Herkesi Almış Bir Hava Gidiyor.Adamlar Çıkartmazlar Size Yaranamazlar.Çıkartırlar Yine Yaranamazlar.. Çıkartınca Almayanlar Oynamayacak Demiyorlar.Gerisine Karışmak Sizin Ne Haddinize.
Ayrıca Akçe Konusuna Gelecek Olursak.%60 Sığınak Aldım.8 Kere Girdim Yücelen Halit Kolyeden Ötesini Düşüremedim.Bugün Plussuz+Arttırmasız 4 Girişte 3 Kere Oksidant Kolye Düşürdüm.Oda Sadece Bugün...Ayrıca 4 Kere Düşünen 3 Kere motor Kestim.Düşünende 2 Kez Motorda 3 Kez Bana Düştü İksirler. Sığınak Artırıcı Aldığım Zaman 2 Kez Savaşçımla 6 Kez Büyücümle Girdim Dediğim Gibi İksir Bile Düşmedi.Sadece Savaşçıma Yücelen Halit Kolye DÜştü Motordan.
Ama Şifacımla Plussuz+Artırmasız 4 Kez Girdim.2 Kere Düşünenden İksir 3 Kere Motordan İksir+3 Tane Oksi Kolye Düşürdüm.Bu Olay Ya Karakterden Karaktere Değişiyor Bazı Karakterlere Gerçekten Düşmüyor.Yada Gerçekten Şans Meselesi.
Ayrıca Akçe Konusuna Gelecek Olursak.%60 Sığınak Aldım.8 Kere Girdim Yücelen Halit Kolyeden Ötesini Düşüremedim.Bugün Plussuz+Arttırmasız 4 Girişte 3 Kere Oksidant Kolye Düşürdüm.Oda Sadece Bugün...Ayrıca 4 Kere Düşünen 3 Kere motor Kestim.Düşünende 2 Kez Motorda 3 Kez Bana Düştü İksirler. Sığınak Artırıcı Aldığım Zaman 2 Kez Savaşçımla 6 Kez Büyücümle Girdim Dediğim Gibi İksir Bile Düşmedi.Sadece Savaşçıma Yücelen Halit Kolye DÜştü Motordan.
Ama Şifacımla Plussuz+Artırmasız 4 Kez Girdim.2 Kere Düşünenden İksir 3 Kere Motordan İksir+3 Tane Oksi Kolye Düşürdüm.Bu Olay Ya Karakterden Karaktere Değişiyor Bazı Karakterlere Gerçekten Düşmüyor.Yada Gerçekten Şans Meselesi.

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
bu konuda muzdarip olan ben degilim***insan akçe satar der ki 1 char belli olsun sadece ona zırh düşme olanagı kesin olsun***böyle olsa daha iyi silah yükseltme gibi***ama gel gör ki aynen arkadaşımızın dedigi gibi ben girdim migo artırıcı**sadece madalya düştü iksir dahi düşmedi**verdim paralarıo helal etmiyorum kusura bakmasınlar***silah yükseltme cok güzeldi misal**ama bu ihtimaller kusura bakmayın sarmadı kimseyi**DESTEGE MESAJ ATTIM GELEN CEVAP**DÜZGÜN ÇALISIYOR GİBİ LAF SÖYLEDİLER***kısacası ben yandım diger arkadaşlar yanmasın ihtimal üsulu akçe almayın******

- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
Re: GM mantıklı bir acıklama!!!
TABİ AKÇELERİ AL**BAKLAVALARI GÖTÜRRRRRR:)hep madalya verdiler diger taraftan akçe sattılar zırh vermediler:)))zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))
şimdi AYI alana kutup ayısı bedava 120 ihtimal gel vatandaş gel:)))
şimdi AYI alana kutup ayısı bedava 120 ihtimal gel vatandaş gel:)))