dükkan keşke gelmeseydı oradan para kazanmak için şaçma sapan şeyler cıkarmaya başladılar ilk başta demiştim iyi oldu dıye ama oyuna dukkana eklenti geldıkten sonra oyuna dükkan içerigi dışında başka günçelleme gelmez oldu şimdide bozayı çıkmış bi ayımız eksikti oldu geldi şavaşcılar ayıları oynatır bizde seyrederiz tebrikler.... :evil: :evil: :evil: :evil:
ikv yönetim
/alkış
Buhara yazdı:dükkan keşke gelmeseydı oradan para kazanmak için şaçma sapan şeyler cıkarmaya başladılar ilk başta demiştim iyi oldu dıye ama oyuna dukkana eklenti geldıkten sonra oyuna dükkan içerigi dışında başka günçelleme gelmez oldu şimdide bozayı çıkmış bi ayımız eksikti oldu geldi şavaşcılar ayıları oynatır bizde seyrederiz tebrikler.... :evil: :evil: :evil: :evil:
ikv yönetim
/alkış
Ayılarla uğraşacaklarına şu sorunu çözsünler.
Umarım değerli vakitleri çalınmaz.
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
la beceriksizler yapsaniza artik su ekran gorunumunu yeter artik ya laz yazmaktan biktik bbe 4 yildir biamd+ati kacismasindan dogan goruntu kararmasi ve catlakligini duzeltemediniz yaziklar olsun size dandik oyun nede olsa oyunun dandik olmasi yetmiyor bide personelleri dandik arkadas:@
grup bölgelerinde zaten bunun yüzüne tüm grupla papaz oluyoruz motor keseceğiz çevirirken hop ekranda kırılmalar başlıyor dedim böyle olmayacak boş ver 200 madalya oldu sadece maraton ayakkabı var ejder üreteyim bari dedim maden bile çekemez oldum bunun yüzüne. değiştiremiyorum da donanımı para yok