Bu gün kanatmayı kullanan kaç kişi var ? 1 Sunucuda samimi söylüyorum en fazla 20 kişi kanatmayı kullanıyor.Peki kanatmanın etkisi ne ? Vursa hasar vuruyor . Tesla veya çağrı ile gelen hayvanlar ? ; Hem hasar hem de yavaşlatıyorlar. Ne olursa olsun ortada bir haksızlık söz konusu . Tamam akçe ile alınmasına çok fazla karşı da değilim fakat 1995 akçe bir yardımcı için çok pahalı. Bu lafıma diyeceksiniz ki Kangal ve Tesla gözcü de 1995 Akçe. Peki Tesla Küresi ve Çağrı(Tazı , Komodo , Akrep) Akçe ile mi alındı ? Hayır.xxJUN yazdı:KardeşşşşşMeLankoLkBanyemS yazdı:Anlatmak istediğimi anlamayanlar yazmazlarsa sevinirim.
Tesla Küresi zaten vardı büyücüde. Güçlendirmek amaçlı Gözcü oldu.
Çağrı desen 3 hayvan. Güçlendirme amaçlı Kangal oldu.
Kanatma vardı Ayı oldu diyorsun. Kanatma yardımcı hayvan , eşya mı ?
Büyücüde veya şifacıda kanatma varmıydııııııııı?
Sanırım biraz haksızlık ?
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sanırım biraz haksızlık ?
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
MeLankoLkBanyemS yazdı:Bu gün kanatmayı kullanan kaç kişi var ? 1 Sunucuda samimi söylüyorum en fazla 20 kişi kanatmayı kullanıyor.Peki kanatmanın etkisi ne ? Vursa hasar vuruyor . Tesla veya çağrı ile gelen hayvanlar ? ; Hem hasar hem de yavaşlatıyorlar. Ne olursa olsun ortada bir haksızlık söz konusu . Tamam akçe ile alınmasına çok fazla karşı da değilim fakat 1995 akçe bir yardımcı için çok pahalı. Bu lafıma diyeceksiniz ki Kangal ve Tesla gözcü de 1995 Akçe. Peki Tesla Küresi ve Çağrı(Tazı , Komodo , Akrep) Akçe ile mi alındı ? Hayır.xxJUN yazdı:KardeşşşşşMeLankoLkBanyemS yazdı:Anlatmak istediğimi anlamayanlar yazmazlarsa sevinirim.
Bak sevgili oyundaşım
nereli olduğunu hangi mesleği yaptığını bilmiyorum
ancak
Biz şifacı veya büyücü olarak DEPAR istiyormuyuz ?
Peki ya dikkat dağıtma ve durdurma istiyormuyuz ?
Yada KaNATMA ?
aNtenlik yapma ve kaybol...
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Ben eklentilere aman çok güzel oldu diyene rastlamadım. İki gün önce savaşçıya bişi yokmu diyenler şimdi kanatmaya 1995 akçe çok değilmi diyor. Sanki şifacının ve büyücünün yeteneklerine ek yetenek getirilmiş gibi ek yetenek talebinde bulunuluyor. Evet haklısın eskiden de büyüde tesla şifada hayvan vardı unutmaman gereken şey şu ki sınıflar arasındaki yetenekler çeşitli testlerden sora verilmiş. ben büyücümün koşmasını hatta büyü özelliği ile uçmasını talep edebiliyormuyum? Nasıl o sınfların mevcut özellikleri görselleştirildiyse savaşçınınkide görselleştirildi. Sen ne bekliyordun zaten rakibine 5000-6000 vuran bir savaşçıya şifacıdaki gibi belli süre ile yardım edebilecek sürekli bir yardımcımı? İsteklerinizi yaparken objektif olmanızı tavsiye ederim. Herşeye muhalefet ederek iktdar olunmuyor.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

:arrow: :arrow: :arrow:Sanatkarr yazdı:Ben eklentilere aman çok güzel oldu diyene rastlamadım. İki gün önce savaşçıya bişi yokmu diyenler şimdi kanatmaya 1995 akçe çok değilmi diyor. Sanki şifacının ve büyücünün yeteneklerine ek yetenek getirilmiş gibi ek yetenek talebinde bulunuluyor. Evet haklısın eskiden de büyüde tesla şifada hayvan vardı unutmaman gereken şey şu ki sınıflar arasındaki yetenekler çeşitli testlerden sora verilmiş. ben büyücümün koşmasını hatta büyü özelliği ile uçmasını talep edebiliyormuyum? Nasıl o sınfların mevcut özellikleri görselleştirildiyse savaşçınınkide görselleştirildi. Sen ne bekliyordun zaten rakibine 5000-6000 vuran bir savaşçıya şifacıdaki gibi belli süre ile yardım edebilecek sürekli bir yardımcımı? İsteklerinizi yaparken objektif olmanızı tavsiye ederim. Herşeye muhalefet ederek iktdar olunmuyor.
İyi forumlar.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Düzgün bir üslupla konuşarak daha hoş bir cevap verebilirsin. anten kaybol felan.. Babanın çiftliği değil burası, herkesin ortak kullanım alanı.xxJUN yazdı:MeLankoLkBanyemS yazdı:Bu gün kanatmayı kullanan kaç kişi var ? 1 Sunucuda samimi söylüyorum en fazla 20 kişi kanatmayı kullanıyor.Peki kanatmanın etkisi ne ? Vursa hasar vuruyor . Tesla veya çağrı ile gelen hayvanlar ? ; Hem hasar hem de yavaşlatıyorlar. Ne olursa olsun ortada bir haksızlık söz konusu . Tamam akçe ile alınmasına çok fazla karşı da değilim fakat 1995 akçe bir yardımcı için çok pahalı. Bu lafıma diyeceksiniz ki Kangal ve Tesla gözcü de 1995 Akçe. Peki Tesla Küresi ve Çağrı(Tazı , Komodo , Akrep) Akçe ile mi alındı ? Hayır.xxJUN yazdı:KardeşşşşşMeLankoLkBanyemS yazdı:Anlatmak istediğimi anlamayanlar yazmazlarsa sevinirim.
Bak sevgili oyundaşım
ancak
Yada KaNATMA ?
+ büyücünün üzerinde yanında sağında solunda ne olursa olsun, savaşçının deparı dahi olmasa bile 2 ağır vuruş 1 sert, büyücü pert. bi de deparınız olsaydı? Olmadı büyüler şifalar uçsun bari ne dersin..
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

bailamo yazdı:Düzgün bir üslupla konuşarak daha hoş bir cevap verebilirsin. anten kaybol felan.. Babanın çiftliği değil burası, herkesin ortak kullanım alanı.xxJUN yazdı:MeLankoLkBanyemS yazdı:Bu gün kanatmayı kullanan kaç kişi var ? 1 Sunucuda samimi söylüyorum en fazla 20 kişi kanatmayı kullanıyor.Peki kanatmanın etkisi ne ? Vursa hasar vuruyor . Tesla veya çağrı ile gelen hayvanlar ? ; Hem hasar hem de yavaşlatıyorlar. Ne olursa olsun ortada bir haksızlık söz konusu . Tamam akçe ile alınmasına çok fazla karşı da değilim fakat 1995 akçe bir yardımcı için çok pahalı. Bu lafıma diyeceksiniz ki Kangal ve Tesla gözcü de 1995 Akçe. Peki Tesla Küresi ve Çağrı(Tazı , Komodo , Akrep) Akçe ile mi alındı ? Hayır.xxJUN yazdı:KardeşşşşşMeLankoLkBanyemS yazdı:Anlatmak istediğimi anlamayanlar yazmazlarsa sevinirim.
Bak sevgili oyundaşım
ancak
Yada KaNATMA ?
+ büyücünün üzerinde yanında sağında solunda ne olursa olsun, savaşçının deparı dahi olmasa bile 2 ağır vuruş 1 sert, büyücü pert. bi de deparınız olsaydı? Olmadı büyüler şifalar uçsun bari ne dersin..
Buda çanak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yazıyı yan yatırda oku anlamıyorsan :mrgreen: :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
Bak kardeşim . Burası oyunun kendi forumu burada sokakta konuştuğun gibi konuşamazsın.Eğer sen benim yazıyı desteklemiyorsan da kardeş bu fikir iyi değil düşün öyle yaz deseydin ben eyvallah der bir daha yazmazdım.xxJUN yazdı:MeLankoLkBanyemS yazdı:Bu gün kanatmayı kullanan kaç kişi var ? 1 Sunucuda samimi söylüyorum en fazla 20 kişi kanatmayı kullanıyor.Peki kanatmanın etkisi ne ? Vursa hasar vuruyor . Tesla veya çağrı ile gelen hayvanlar ? ; Hem hasar hem de yavaşlatıyorlar. Ne olursa olsun ortada bir haksızlık söz konusu . Tamam akçe ile alınmasına çok fazla karşı da değilim fakat 1995 akçe bir yardımcı için çok pahalı. Bu lafıma diyeceksiniz ki Kangal ve Tesla gözcü de 1995 Akçe. Peki Tesla Küresi ve Çağrı(Tazı , Komodo , Akrep) Akçe ile mi alındı ? Hayır.xxJUN yazdı:KardeşşşşşMeLankoLkBanyemS yazdı:Anlatmak istediğimi anlamayanlar yazmazlarsa sevinirim.
Bak sevgili oyundaşım
ancak
Yada KaNATMA ?
Ben de senin mesleğini yaşını bilmiyorum ama ister 25 ister 30 ol YAŞININ ADAMI OL.
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
1 enerji bile indiriyorsa hasar veriyor demektir. Burada söylemen gereken şey neden kanatma diğerleri gibi etkili değil olmalıydıutku yazdı:Kullgeretta yazdı:Tesla oldu Gözcü
Çağrı oldu Kangal
Kanatma oldu Boz Ayı
Bunda bir haksızlık görünmüyor
Tesla rakibe hasar veriyo + sersemletme
Cağrı rakibe hasar veriyo + sersemletme
Kanatma rakibe hasar vermiyo + kanatma
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

MeLankoLkBanyemS yazdı:Bak kardeşim . Burası oyunun kendi forumu burada sokakta konuştuğun gibi konuşamazsın.Eğer sen benim yazıyı desteklemiyorsan da kardeş bu fikir iyi değil düşün öyle yaz deseydin ben eyvallah der bir daha yazmazdım.xxJUN yazdı:MeLankoLkBanyemS yazdı:Bu gün kanatmayı kullanan kaç kişi var ? 1 Sunucuda samimi söylüyorum en fazla 20 kişi kanatmayı kullanıyor.Peki kanatmanın etkisi ne ? Vursa hasar vuruyor . Tesla veya çağrı ile gelen hayvanlar ? ; Hem hasar hem de yavaşlatıyorlar. Ne olursa olsun ortada bir haksızlık söz konusu . Tamam akçe ile alınmasına çok fazla karşı da değilim fakat 1995 akçe bir yardımcı için çok pahalı. Bu lafıma diyeceksiniz ki Kangal ve Tesla gözcü de 1995 Akçe. Peki Tesla Küresi ve Çağrı(Tazı , Komodo , Akrep) Akçe ile mi alındı ? Hayır.xxJUN yazdı:KardeşşşşşMeLankoLkBanyemS yazdı:Anlatmak istediğimi anlamayanlar yazmazlarsa sevinirim.
Bak sevgili oyundaşım
ancak
Yada KaNATMA ?
Ben de senin mesleğini yaşını bilmiyorum ama ister 25 ister 30 ol YAŞININ ADAMI OL.
Post kasmak için açılmış olan bi konu olduğu nekadar belli.
Asıl mevzuyu bırakıp laf dalaşına giriyorsun bari çaktırma :!:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Kullgeretta yazdı:1 enerji bile indiriyorsa hasar veriyor demektir. Burada söylemen gereken şey neden kanatma diğerleri gibi etkili değil olmalıydıutku yazdı:Kullgeretta yazdı:Tesla oldu Gözcü
Çağrı oldu Kangal
Kanatma oldu Boz Ayı
Bunda bir haksızlık görünmüyor
Tesla rakibe hasar veriyo + sersemletme
Cağrı rakibe hasar veriyo + sersemletme
Kanatma rakibe hasar vermiyo + kanatma
Kanatma sadece 1 kere kullanılıyo yani bi kere attın şifacı bozdu tekrar bekle o sırada şifacının büyü bozma tekrar dolucak ama ayıda sürekli atıyo
Manyakk [49]