savaşcı için söyle bişe olabilir hani altın pusula filmi vardı orda zırhlı kutup ayıları vardı savaşcı zırhına bürünmüş ayı olabilir yine çağrı gibi bir özellikle çalışması olabilir.
Tüm "İstanbul Kıaymet Vakti" camiasına hayırlı uğurlu olsunda biz zamanında bu oyunu para vermek için oynamazdık. Artık oyun paraya dönüştü. Oyun güzelleşiyor fakat oyuncular açısından zorlaşıyor.
Büyü çarlarını silmek lazım anlaşıldı siz savaşçıları daha güçlü yapın yakında büyü karekteri kalmayacak zaten savaşçıdan tek yiyoruz, bu adaletmi, siz bence büyülerin o dandik gözcüyü az güçlendirinde oyuna orantı gelsin hem çok diğilmi bu yeteneğe 1995 akçe butün hepsi için diyorum kangal ve gözcü dahil para sizin gibi oturduğunuz yerde kazanılmıyor az insaf çocuklar harçlığından artırıp size para veriyor bu hakkıda göz önünde bulundurun bence çok şükür benim halim vaktim yerinde ama bu çocukların hayelleri ile oynamayın lütfen fiyat belirlerken kazanma diğilde çocukları düşünün ....
selamlar...
Eklenti güzel oldu ama büyülerin ve şifaların işi zorlaştı. Bize zihin atsa ayı vuracak kanatacak sersemletecek. Artık teke tekte büyüler zaten zor yendiyordu hiç yenemezler.
savaşcı için söyle bişe olabilir hani altın pusula filmi vardı orda zırhlı kutup ayıları vardı savaşcı zırhına bürünmüş ayı olabilir yine çağrı gibi bir özellikle çalışması olabilir.