Specialprens veda!
-
SpeCiaLPreNs
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Specialprens veda!
Evet arkadaşlar yıllarımızı geçirdiğimiz bu oyuna ara vermek ya da bırakmak bize de geldi. Her günümün vazgeçilmez oyunlarından biri olan İKV ' yi bırakma kararı alıyorum. Oyunun yeni yaptığı yenilikler kimisi tarafından beğenildi kimisi tarafından da beğenilmedi, ama benim tarafımdan beğenilmediği kesin. Artık herşey paralı duruma geldi. Yenilik yapmak için değerli oyuncularını kaybetti İKV. Bırakma kararlarımdan sadece birkaçıydı bunlar. Hesabımı arkadaşlarıma bırakıyorum, devam edenlere başarılar...
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Specialprens veda!
Merhaba;
Yolun Açık Olsun.
Real Hayatında Başarılar..
Yolun Açık Olsun.
- astalavista9596
- Cin Avcısı

- Lonca: Winter İs Coming
-
SpeCiaLPreNs
- Acemi Savaşçı

Hepinize teşekkür ederim
sizede.
- vardargurkan
- Salgın Koruyucusu

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.. Ne yazık ki oyun tamamen çıkar haline geldi... Sözde ücretsiz diyorlar ama herşey ama herşey ücretli olmuş... Maddi çıkarları için yenilik yapmışlar.. Diğer oyunlardan ne yazık ki farkı kalmadı. Ben de çoktan bırakmıştım sayende tekrar girdim foruma
Bizim için güzel anılar olarak kalsın yola devam. Başarılar sana ciğerim 
- ErdiKAYMAK
- İskele Babası

XxDeLiKRaLxX yazdı:Merhaba;
Yolun Açık Olsun.
TRxtehLiQeLeexTR Emooo ColdxShoDoW
-
SpeCiaLPreNs
- Acemi Savaşçı

Aynen kardeşim anı olarak kaldı, arada bir foruma bakarız artık sana da başarılarvardargurkan yazdı:Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.. Ne yazık ki oyun tamamen çıkar haline geldi... Sözde ücretsiz diyorlar ama herşey ama herşey ücretli olmuş... Maddi çıkarları için yenilik yapmışlar.. Diğer oyunlardan ne yazık ki farkı kalmadı. Ben de çoktan bırakmıştım sayende tekrar girdim forumaBizim için güzel anılar olarak kalsın yola devam. Başarılar sana ciğerim