BLOKLANMIS CARLAR 999 GÜN YİYEN ÇARLAR GERİ VERİLMİYOMU ?
-
UNDERWORLD
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
BLOKLANMIS CARLAR 999 GÜN YİYEN ÇARLAR GERİ VERİLMİYOMU ?
BENİM CARIMA 2014DE ACILACAK DEMISINIZ BİLDIRIM MSJ GONDERINDE NEDEN O KADAR CEZA YEDIM SOYLERMISNIZ Kİ NOLURSA OLSUN NE HATA OLURSA OLSUN BIR INSANIN EMEGINI BI KEREDE SILMEK INSANLIGA SIGMAZ KAC SENE EMEK VERDIM BEN O CARA 2014 DE ACILACAK DEMISINIZ VEDE 999 GUN TAM KIMINIDE SORUYOM O GUN GELSEDE ACILMICAK UMUDUNU KES DIYO O CARDAN SIZ BOYLE YAPARAK OYUNDAKI DISIPLINI SAGLICAGINIIZ SANIYOSANIZ YANILIYOSUNUZ VERILEN GUNDUZ GECESINI CALISOYOSUNUZ INSANLARIN YAPTGINIZ NE INSANLIGA NEDE ADAMLIGA SIGAR BUNU CIDEN VEDE YUREKTEN SOYLUYORUM O ÇARIMI GERI VERMICEKSENIZ O ZAMAN BEN HAKIMI HELAL ETMIYOM HARAM OLSUN SIZDE ETMEYIN OLSUN BITSIN BI DAHADA SIZIN OYUNDADA OYNAMAM OLUR BİTER
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

Re: BLOKLANMIS CARLAR 999 GÜN YİYEN ÇARLAR GERİ VERİLMİYOMU ?
Son zamanlarda hiç mecx kestinmi ? :lol: :lol: :lol:
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Absolute Power
Aynen kardeş Mecx lerle tartıştın mı ?
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Evet eğer Mecx kestiysen veya tartışdıysan ban alabilirsin Mecxbellisma datalarla oynadı hala banlanmadı.
- OLUMSUZCZ38
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Best of Best
kardes ben emin önü sunucusundan çz ceza bildirimden itiraz edebilirsin burdan yazsanda bisey olmaz sen git ceza itirazdan itiraz et dini içerikli konulara söz etmediysen itirazın sayesinde bellki acılır carın saygılarla ÇZ

- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Absolute Power
İmzan için hangi programı kullandın kardeş :?bilinmez yazdı:Evet eğer Mecx kestiysen veya tartışdıysan ban alabilirsin Mecxbellisma datalarla oynadı hala banlanmadı.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Mecxbellisima data 'lar ile oynamadı bu zamna kadar. Böle cirkin iftiralara gerek yok .Evet eğer Mecx kestiysen veya tartışdıysan ban alabilirsin Mecxbellisma datalarla oynadı hala banlanmadı.
Kimse bir birine iftira atmasın
İyi forumLar.
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
Merhaba,
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Ayrıca konu hakkında gereksiz yorum yapıp diğer oyuncularımıza karşı suçlamada bulunanlar için son uyarıdır devamı halinde forumdan uzaklaştırmalar gerçekleşecektir.
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Ayrıca konu hakkında gereksiz yorum yapıp diğer oyuncularımıza karşı suçlamada bulunanlar için son uyarıdır devamı halinde forumdan uzaklaştırmalar gerçekleşecektir.
Koray YAR
İftiramı ? Nedense lodos klanı kaynıyordu gelin şu bellismanın fotoğraflarını çekin gönderelim diye sen matukaya iftira atarken iyigUaRDiAnTe yazdı:Mecxbellisima data 'lar ile oynamadı bu zamna kadar. Böle cirkin iftiralara gerek yok .Evet eğer Mecx kestiysen veya tartışdıysan ban alabilirsin Mecxbellisma datalarla oynadı hala banlanmadı.
İyi forumLar.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

Mec x yazma arkadaşımm forumdan uzaklaştırılacaksın şimdibilinmez yazdı:İftiramı ? Nedense lodos klanı kaynıyordu gelin şu bellismanın fotoğraflarını çekin gönderelim diye sen matukaya iftira atarken iyigUaRDiAnTe yazdı:Mecxbellisima data 'lar ile oynamadı bu zamna kadar. Böle cirkin iftiralara gerek yok .Evet eğer Mecx kestiysen veya tartışdıysan ban alabilirsin Mecxbellisma datalarla oynadı hala banlanmadı.
İyi forumLar.Ne olacak Mecx artık adlarını anmaya korkuyorum ban alırım diye
![]()