Arkadaşlar,öncelike bu yazımı Choosens Loncasına karşı hıncı ve intikamı olanlar okusun!Ben Choosensxeses forumda içerisinde bulunduğum loncaya karşı fazlasıyla ittifaklaşıp/bloklaşıp karşıt görüşlerinizi bildirdiğinizi gördüm.Oyundada sağolun elinizden geleni yapıyosunuz Mensupları gıcık etmek için ancak şunu biliniz ki;
Ben Loncamı Hakikayetiyle Seviyor,Sayıyor,
Değiştirmeyi Düşünmüyor,
Bağlılık Kavramı içerisinde davranıyorum...
Gelipte Bana bundan sonra "çık olm o loncadan,olm çarını soyarlar çık ordan,çok adi bi lonca kalma orda," gibi hakaretlerde bulunmamanız ŞİDDETLE rica edilir..
Tremexhaqan yazdı:Arkadaşlar,öncelike bu yazımı Choosens Loncasına karşı hıncı ve intikamı olanlar okusun!Ben Choosensxeses forumda içerisinde bulunduğum loncaya karşı fazlasıyla ittifaklaşıp/bloklaşıp karşıt görüşlerinizi bildirdiğinizi gördüm.Oyundada sağolun elinizden geleni yapıyosunuz Mensupları gıcık etmek için ancak şunu biliniz ki;
Ben Loncamı Hakikayetiyle Seviyor,Sayıyor,
Değiştirmeyi Düşünmüyor,
Bağlılık Kavramı içerisinde davranıyorum...
Gelipte Bana bundan sonra "çık olm o loncadan,olm çarını soyarlar çık ordan,çok adi bi lonca kalma orda," gibi hakaretlerde bulunmamanız ŞİDDETLE rica edilir..
Choosensxeses
o oooooo tııırrımı hakaN
Ben uyuz Oluom LA Loncana
ben hakarette bulunmam
az laf çok iş demiş atalarımız..
Asslında benim uyuz olmam sizin loncanızın diğer kişilerin gözünde iyi bi lonca olduğunu gösterio sanki :mrgreen: nyse..
Haydi Eller Havaya Yüz on sekiz ootuz oottttuz üç ottuz üç
:mrgreen: :mrgreen:
Valla dostum Betaxmessi meranın şava gibi en tanınmış hırsızlarındandır (şimdi bu lafım yüzünden bazıları kıskanacak ama ) ben duyduğum için söylemiyorum ortağım bunun hırsız olduğunu bilmiyordu 2 yonca kaptırdı isim epini alacaktık kendisinden vermemiş kuzenim bundan karizma alacakmış parayı almış sonrada kuzenimi kesmiş bu sadece bizim başımıza gelenler bu adam bi çok kişinin canını yaktı ve şuan ChoosensxSıRTLaN olarak lonca içersinde hergün sığınak migrat atıyor dalganıza bakıyorsunuz ben sonradan öğrendim betaxmessi olduğunu malatyadayım diye ortağıma söyledim uygun zaman ve mekanda çık dedim çıktık huylu huyundan vazgeçmez illede loncamda kalacam diyorsan en azından o adama güvenipte bişeyini werme bu eleştiriyi herkes yapıyo bende tekrarlayayım loncadaki çürükler çıksa gerçekten güzel bi lonca olur...
SHooT yazdı:Valla dostum Betaxmessi meranın şava gibi en tanınmış hırsızlarındandır (şimdi bu lafım yüzünden bazıları kıskanacak ama ) ben duyduğum için söylemiyorum ortağım bunun hırsız olduğunu bilmiyordu 2 yonca kaptırdı isim epini alacaktık kendisinden vermemiş kuzenim bundan karizma alacakmış parayı almış sonrada kuzenimi kesmiş bu sadece bizim başımıza gelenler bu adam bi çok kişinin canını yaktı ve şuan ChoosensxSıRTLaN olarak lonca içersinde hergün sığınak migrat atıyor dalganıza bakıyorsunuz ben sonradan öğrendim betaxmessi olduğunu malatyadayım diye ortağıma söyledim uygun zaman ve mekanda çık dedim çıktık huylu huyundan vazgeçmez illede loncamda kalacam diyorsan en azından o adama güvenipte bişeyini werme bu eleştiriyi herkes yapıyo bende tekrarlayayım loncadaki çürükler çıksa gerçekten güzel bi lonca olur...
1) Betaxmessi yani senin hırsız suçlamasında bulunduğun adam benim 4 senelik arkadaşım..
2) Photoshop günümüzde çok yaygınlaştı..Artık GmErdoğan'ın bile küfür etmiş gibi fotosunu koyabiliyorlar...
3) Sırtlan loncadan çıktı zaten...
4) Yorumun için teşekkürler ancak ben onun öyle bir şey yapacağına inanmıyorum..