Yalan olan ecel getiren !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mhanyaxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yalan olan ecel getiren !

Mesaj gönderen mhanyaxx »

valla birşey deyiştimi kıl olur millet buda öle birşey. hayırlısı olsun bakalım salih onuda keseriz ;)
MhaNyaXxx , Mhanyaxxbüyü

[ Rµnåwåy Løve ] вαву ιƒ уσυ gινє ιт тσ мє
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Arkadaşlar haklısınız receteler tam tamına 3 kez degisiklik gördü ilk krip topladık sonra normal penceyle üretik simdi kadim pencesi istiyorlar fakat nedense herkes bu yeniliğin kötü oldugundan sikayetci iyi yanları düsünelim oyun zorlastı artık arzlar babi aliye girerken dokunan lodos sayısı azaldı kadım hidra pençesi konularak üretim zorlastı yani ecelin artık bir değeri olacaktır büyücüler güclendi hırsızlık olaylarının önünü kesmek icin . lar geldi sahaşer siilahları her karakter ( zırhı, silahtar, madenci vs ) üretebilcek lütfen bunları göz önüne alıp oyuna sitem edin.
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
Kullanıcı avatarı
cagriyk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen cagriyk »

KoNSuLTaSYoN yazdı:Arkadaşlar haklısınız receteler tam tamına 3 kez degisiklik gördü ilk krip topladık sonra normal penceyle üretik simdi kadim pencesi istiyorlar fakat nedense herkes bu yeniliğin kötü oldugundan sikayetci iyi yanları düsünelim oyun zorlastı artık arzlar babi aliye girerken dokunan lodos sayısı azaldı kadım hidra pençesi konularak üretim zorlastı yani ecelin artık bir değeri olacaktır büyücüler güclendi hırsızlık olaylarının önünü kesmek icin . lar geldi sahaşer siilahları her karakter ( zırhı, silahtar, madenci vs ) üretebilcek lütfen bunları göz önüne alıp oyuna sitem edin.
kardeş benim de şikayetim o son belirttiğin herkesin üretebilecek olması ben boşuna silahtarımı 49 yapmış oldum bilsem sarrafı falan 49 yapardım
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

Geriye kalan sadece bir hiç .. Yazık yazık ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Haklısında kardeşim söyle düşün adamın silahtar carı yok madenleri hazırladı üreticek bosu bosuna car kasıp aktarmak zorunda kalıcak zaten aktarmak ayrı bir sorun güvenilir insan bulucan ilk önce Allaha sükür teşkoda var güvenilir insan ya olmasa o zaman hırsızlık tavan yapıcak
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
kurbaga
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kurbaga »

nabuforum yazdı:Öncelikle meraba.Söze nerden başlasam boş.Nerden sitem etsem boş.Oyun bugün bir dönüm noktası daha yaşadı.

Hidra eklenti paketi geldi.Güzel bi yenilik.Görevlerini yaptık ve gecen mayıs ayından beri reçetesi mısır çarşısında

durmakta olan ''şaheser'' lerden ecel getireni ürettik. Teşkilat sunucusu adına 2 tane gördüm biri Kıvanç arkadaşımızda

diğeri bendeydi. Yaklaşık 7 ay bu reçeteler düzeltilmeden orada durdu ve herkes malzemesini ona göre ayarladı,

hazırladı.Ancak ecel getiren ürettikten yaklaşık yarım saat sonra güncelleme ile oyun yine kapandı ve geriye sadece boş

bir hayal kaldı.Bana söylenen sadece üzgünüz reçeteler değişti ve malzemeler geri iade edildi. Reçete değişikliği son

güne bırakılarak bir kez daha hayal kırıklığı yaratıldı ve yapılan açıklama eksik olan malzemeleri reçetelere ekledik.

Ancak eskiden ecel getirende istenen Hidra pencesi şimdi hiçbir reçetede yok ve yerine Kadin Hidra Penceleri geldi.

Malum Kadim Hidrayı da kesmek çok çok zor. Madem böyle bi düşünce vardı kafanızda şu reçete değişikliğini son anda

değilde 7 ay önce yeni level gelipte mısır çarşısında ilk görücüye çıktıklarında reçeteler o zaman yapaydınız.Bu kadar

saçma bi durum ile karşılaşmazdık :(

Paşaxmüdür

bu oyuna harcadığız her saniye harcadığınız her kuruş boşunadır. bunu gidin ve şu anda başka oyunlar oynayan arkadaşlarınıza sorun. bu kadar acemice bir yönetim hiç bir yerde bulamazsınız. hele ki artık neredeyse her gün yeni bir online oyun çıkıyor ve rekabet çok yüksek artık. bu piyasada ikv hala böle amatörlüklerle hayatta kalmaya çalışıyor. ikvnin hala varolmasının nedenin oyuncularının vefası ve sabrıdır. ama oda artık tükendi. bu oyunu yapanlar pazarlayanlar kimse herşeyden önce oyuncuların birer müşteri olduğu unutuyorlar. zaten oyunucu yönetici sistemi zaten çok amatörce bir sistem. öyle yada böyle adeletsizliği doğuruyor. bir oyun yapıyorsanız parasını verip profesyonel dışarıdan yöneticileride getirip başına koyacaksınız. sonuç olarak : bu oyun yönetimi yaptığı bütün hataları oyuncuya ödettirir. bunu defalarca yaşadık ve gördük. başka bir oyunda bir etkinliğinin (ki ikvde 2 yılda bir falan yapılır) bir saat gecikmesinden sonra bile yönetim özür diler. ama ikvde reçeteler değişir. hala oyuncusunu anlamadan bir de aşağılayarak cevaplar verilir işte fark burda arkadaşlar. yapacağınız en güzel bir şey var.bırakın artık şu oyunu ve huzurunuz olsun.

eski teşkilat sakini
Kullanıcı avatarı
ALPAGO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALPAGO »

evet yerden göe haklısın dostum,önce reçetede bilmem kaç tane kripraz dediler sonra değişti beril ve kömür yaw resmen oyun üzerinde oyun,madem bu oyunun ileri safhasında üretilecek bir silah reçetesini erkenden verme verdin reçetenin ne olması gerekirse onu ikide bir yemek tarifi gibi değiştirme yok fırında iyi olur yok tavada hesabı bu ne yaw son sözüm oyunun cılkı çıktı 60 tungs madenine eski ve arkadaşları kütük verip sonra kaldırdıkları gibi yeni açatıkları sunumlarda kütüğü yok ettikleri gibi pesssssssssssss,bizde bu oyun merakı ve öküzlük olduğu müddetçe bunlar bizi istedikeri gibi kullanırlar kardeşim
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

yorumlar güzel
ama üretmler olsa ii olacaktı
yücelenler düşerdi belki
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Delikurtt
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Delikurtt »

sadece 20 bn saldırı var onun için değmez üzülmeye :) eskiden de hedef gözlük vardı ama hiç bir faydası yoktu..takmayın bu eceli bence düşünülen gibi bir silah değil
Resim

YOKLUĞUM SİLAHIM, AŞK PUSATIMDIR
buraka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen buraka »

hehe

“Genel Sohbet” sayfasına dön