Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cagriyk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Mesaj gönderen cagriyk »

turkoxHAMSTER yazdı:hem eskiden böyle bi durum söz konusu değildi yani sadece 49 lvl silahtar üretebiliyordu.o zaman bişey demedinizde şimdi mi bişey oldu.
meseleyi yanlış anlamışsın kardeş önceden silahları üretmek isteyenler silahtara puan werdi we geri kalanıda başka bi taneye şimdi 49 sewiyede silahtar olmanın bi önemi yok o kadar puanı silahtara wereceğime sarraf we madenci gibi 2tane meslek yapabilir hem de silahı üretebilirdim
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxLine »

turkoxHAMSTER yazdı:hem eskiden böyle bi durum söz konusu değildi yani sadece 49 lvl silahtar üretebiliyordu.o zaman bişey demedinizde şimdi mi bişey oldu.
Emin ol senden daha fazla bu konuları düşündük ve plan yaptık keşke sende düşünerek konuşsan .

Herkes ayağına basılınca ses çıkartıyo sadece bu da bir çözüm değil malum.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ADMİN' ler İTİRAZ EDİYORUM ! =>

Mesaj gönderen Xxkontxx »

Desteklerrr :arrow:
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

cagriyk yazdı:
meseleyi yanlış anlamışsın kardeş önceden silahları üretmek isteyenler silahtara puan werdi we geri kalanıda başka bi taneye şimdi 49 sewiyede silahtar olmanın bi önemi yok o kadar puanı silahtara wereceğime sarraf we madenci gibi 2tane meslek yapabilir hem de silahı üretebilirdim

ben de diyorumki eskisi gibiymiş gibi davran bu saatten sonra yapacak bişey yok.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

RedsxLine yazdı:
Emin ol senden daha fazla bu konuları düşündük ve plan yaptık keşke sende düşünerek konuşsan .

Herkes ayağına basılınca ses çıkartıyo sadece bu da bir çözüm değil malum.

:):):)
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Bu konuda kisisel fıkrımı forumda pretosto konulu baslıkda belırtım ve emın oldugum sey bu konuya bu yonetımın hıc bııs yapmayacagınıda bılıyorum ama bız genede yanlıs gorduklerımızı soyleyelım ... Bır urun ılk lansmanı yapılıp ve 7-8 ay bu tanıtım lansmanı uzerınden ıslemlerın yuruyecegını soyleyıp son anda kafana gore bır degısıklık yapmak bu buyuklukte bır oyunun profesyonel bır yonetım tarzı olmadıgının gostergesıdır.. yeraltı bolumu yayınlanalı 8 ay olmus basıt bır hıdra eklentısı kendılerınce haklı sebeplerle 8 ay ertelenmıs ama bunca ertelemeye ragmen son yapılan ıyılestırme nıyetı ıle yapılmıs alel acele guncellemelr oyunda ne bır ıyılestırme nede bır sıstemı ızah etmek ıcın kullanıla bılır..Bır oyunda bır degısklık yapıyorsan bunun bır ızahı vardır haa bunu sızle paylasmak zornda degılız dıye bılırler.. ama bence mantıklı ızahı olcagını hıc sanmıyorum bu ıs olsa olsa en basıt acıklaması ıle kolaya kacma yontemıdır..
Basıt bır ornekle sıfacıya verılecek saheser 8 ay max hasar olarak sergılenmıs bır cok arkadasımız bu sergılenen recetenın hayalı ıle hazırlıklarını yapmıs 1 gunde guzelım saheser dandık bır ıteme cevrılmıs ve bunu herkez kullanamıyacak dıye gazını verıyorsun .. ısmı saheser olmasa o eşyayı ısını bılen hıc bır sıfa ne kullanır ne elıne alır...
Bence bu oyunda bu oyuna deger veren eskı oyuncu yenı yonetıcı tum arkadaslarımızın polıtık cevap verıceklerıne
bu konuda daha tatmınkar bır acıklama yada bence hatanızı kabullenme yonune gıtmenız yonetımın saygınlıgını percınlıyecek bır durum olur... Hata yapmak herkezın hakkı ama hatadan donememek sadece bılgısızlıkle adledılır... SAYGILARIMLA.................................................................................SAMILBEY
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Benim şifacımın lokman ve sarraf 45 geriye 8 puan kaldı bunlardan birini 49 yaparak Ashab-ı Keyf üretebilirim..büyücümün zırh üretimi 39 boşta olan 10 puanımı ona vererek Ejder Asa üretebilirim..Savaşçımda ise madenci 45 puanda geride 10 civarı boş puan var onuda 49 yapıp Ecel ve Latif Üretebilirm :D Ama ecel sadece görüntü bi ton para harcayıpda öyle bi hataya düşüp ecel yapmayn..Arkadaşım Fan Arttan ecel aldı ama kafa koparan kullanıyor :D
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
Estergonxsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ŞAHESER SİLAHLARINI PROTESTO

Mesaj gönderen Estergonxsoner »

Kod: Tümünü seç

Oyunda Şaheser Reçetelerindeki değişiklik sadece Kadim Hdra Pençesinin Eklenmesiyle Oldu.
Bazı Recetelerde Kadim Hidra Pençesi Yoktu.Diğer Güncellemeler Ufak Tefek Materyal Güncellemelerdir.
Haricindeki Materyaller ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadı.
TORNAVİDA istersen o reçeteleri iyice incelemeni tavsiye ederim bakalım sadece kadim hidramı eklenmiş
ejdere meran mücevheri komodo dişi örümcek gözü kadim hidra eklenmiş bu ne lahana bune perhiz.
//TEŞKİLAT//
Resim
Kullanıcı avatarı
cagriyk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cagriyk »

TheOkqn yazdı:Benim şifacımın lokman ve sarraf 45 geriye 8 puan kaldı bunlardan birini 49 yaparak Ashab-ı Keyf üretebilirim..büyücümün zırh üretimi 39 boşta olan 10 puanımı ona vererek Ejder Asa üretebilirim..Savaşçımda ise madenci 45 puanda geride 10 civarı boş puan var onuda 49 yapıp Ecel ve Latif Üretebilirm :D Ama ecel sadece görüntü bi ton para harcayıpda öyle bi hataya düşüp ecel yapmayn..Arkadaşım Fan Arttan ecel aldı ama kafa koparan kullanıyor :D
baldan yapış yapış yaptın buraları :)
Kullanıcı avatarı
cagriyk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cagriyk »

turkoxHAMSTER yazdı:
cagriyk yazdı:

ben de diyorumki eskisi gibiymiş gibi davran bu saatten sonra yapacak bişey yok.
ooo ooooo herşeyi gibiymiş gibi yapacaksak oyunu neden oynuyoruz gerçek hayat ikv ymiş gibi yapalımbiraz mantık fazla deil
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön