Benı Tanıyanlar Baksın TürkxxTekTaneM AlbaTros Benım
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Re: Benı Tanıyanlar Baksın TürkxxTekTaneM AlbaTros Benım
Zaten artık Türkxx Loncasına başvurmak için ya hırsızlıkdan sabıkan olucak yada hırsızlık yapıcaksın ilgililere duyrulur 
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Haklısın fakat bu kişinin yapmış ve ya yapmamış olmasını loncaya hitaben konuşuyo bu kişiyi aranıza alırsanız sizede tepkim aynı olur diyo bi anlamda haklı fakat ben bugüne kadar ramazanın hırsızlık yaptıgını görmedim zaten mesutun açıklaması ramazanla alakası olmadığını açıklıyor bu durumda hala daha bu olaydan ramazanı sorumlu tutmaları canımı sıkıyo onların sunmuş olduğu fotoğraflarda da aynı şekilde abisinin suçlu olduğu gayet net şekilde ortadalodosxpehivan yazdı:yaw nnoluyor burada ayrkadslar bı kendınıze gelın kıme ne dıyım turkxx loncası sızlede gorusmuslugum var ama harunuda severım adam lar bıraz arasıtırma yapmıs ortaya bısyeler koyuyuyolar dırek savunma moduna gecene kadar sızde bıraz ıce arastırıp olcup bıcım tartıp ondan sonra dırek savunsanız bu olaya ınanmak ıstemıyorum ama bazı seyler cok kafa karıstırıcı su olaya normal de karısmazdım ama ıkı tarafıda tanırım az cok neden bırbırınızı yıpratma ıhtıyacı duyuyorsunuz
yaw bıde dıyor sunuz abısı yapmıs su yapmıs ozaman su yapan adamı bı getırınde bıde o konussun ben yaptım desın yuzlesın msnde bı yerde canlı canlı soylesın su yapmıs bu yapmıs denmesın yapan gelsın ben yaptım desın enamzından bı ozur dılesın
bakın burada bı olay var adam su sagıs sorumludur kesın demıyo car ısmı yazmıs ben bu carda kım olursa olsun tepkım degısmez dıyo bı cara 50 kısıde gırıyosa ortada bı suc varsa o suca bu ıspatlanana kadar o cara gıren herkez sorumludur
ama yıne dıyorum yarın yıne yuz yuze bakıcaksınız bı mesele varsa guzellıklede hallolur yapmayın yanlıs yapılır yanlıs yapılmak ıcın vardır herkez dogru olsa dogrulugun degerı bılınmez ama gerektıgınde bı özurede kımse laf edemez. arkads yapmamıs ola bılır ama sızde eger su yaptı dıye emın senız getırın onu suraya konusturun kı mıletın aklında soru ısaretı kalmasın
lodosxpehivan
lodosxbaskanı
hepınıze saygı ve sevgılerımle saglıcak la kalın arkadslar ıns daha fazla uzamadan kapanır
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
Loncamızda böyle bir olay olduğu taktirde mağdur olacak zararını her şekilde karşılamaya hazırım benim yanımda benim kefil oldugum kişilerdende böyle bir olay olma imkanı yok rahat olabilirsin senManasiyok yazdı:![]()
ne kadar komik yorumlar geliyor buraya böyle? İyi o zaman 9 hırsız vdaha bulalım ben bi lonca kurayım 10 kişilik. Hırsızlıkları tek başımıza yapalım milletin canı yandığında adam soymuş seni bunun loncayla alakası yok diyelim
Güzel olurdu di mi?
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
Sana gelince sana yazacak birşey bulamıyorum bu lonca adına hitaben konuşmanı ise kıskanmak manasında algılıyorum belli ki çekemiyosun Türkxx loncasınıIIxDyNaCxII yazdı:Zaten artık Türkxx Loncasına başvurmak için ya hırsızlıkdan sabıkan olucak yada hırsızlık yapıcaksın ilgililere duyrulur
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
Farz edelim Ramazan denilen şahısın ağabeysi çalmış hesabı.
Peki sizlere bir sualim var.
Ağabeysi çar çalıyorsa kardeşi ne yapar ?
Ve ya Kardeşiniz bir hırsızlık yaptı ve siz ne yapardınız ?
''aferin kardeşim helal olsun hak etti o'' mu dersiniz ?
''bir daha yapma emek hırsızlığı kötü bir şey vs. vs. diyerek nasihat mi verirsiniz ?
Konu açıldı açılalı ne ağabeysi ne kardeşi konuya ''çalmadım'' diyerek bir beyanda bulunmadı.
Bunun ne demek olduğunun farkındasınız değil mi ?
Siz delil, ıspat istiyorsunuz ama kolladığınız kişiler olayı kabullenmiş
Siz o adamı kollamaya devam edin
Ama ne olur konuşmayın, konuştukça batıyorsunuz.
Kıvıracak bir konu yok.
Ya adam gibi atmıyoruz diyeceksiniz,
Ve ya bu adamı hep beraber bu oyundan kovacağız !
Ama öyle ya da böyle bu adam bu sunucudan G-İ-D-E-C-E-K- !
Var mı üstüne laf söyleyen ?
Peki sizlere bir sualim var.
Ağabeysi çar çalıyorsa kardeşi ne yapar ?
Ve ya Kardeşiniz bir hırsızlık yaptı ve siz ne yapardınız ?
''aferin kardeşim helal olsun hak etti o'' mu dersiniz ?
''bir daha yapma emek hırsızlığı kötü bir şey vs. vs. diyerek nasihat mi verirsiniz ?
Konu açıldı açılalı ne ağabeysi ne kardeşi konuya ''çalmadım'' diyerek bir beyanda bulunmadı.
Bunun ne demek olduğunun farkındasınız değil mi ?
Siz delil, ıspat istiyorsunuz ama kolladığınız kişiler olayı kabullenmiş
Siz o adamı kollamaya devam edin
Ama ne olur konuşmayın, konuştukça batıyorsunuz.
Kıvıracak bir konu yok.
Ya adam gibi atmıyoruz diyeceksiniz,
Ve ya bu adamı hep beraber bu oyundan kovacağız !
Ama öyle ya da böyle bu adam bu sunucudan G-İ-D-E-C-E-K- !
Var mı üstüne laf söyleyen ?
.
.
.
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
Artık gerçekten sıkıldım konudan uzatmıyorum sende kendi açından aklısın fakat Ben Arkadaş dediğim güvendiğim kişileri açık net olmayan nedenlerden dolayı silmem belki sende benim yerimde olsan aynısını yapardın
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Ortada olan yanlışlarda belki olmaz. Delikanlı adam yanlış varsa düzeltmeye çalışır yanlışın karşısında durur her zaman ama adam bir şey yazmıyorken senin burda onu savunman ne kadar doğru ? Birde bu kişiyi ömrü hayatında gördün mü face msn skype benzeri online sohbet yerleri dışında ? Hiç zaman geçirdin mi yani içini bilecek kadar iyi tanıyormusun ?
Türk insanı gariptir diyorum inanmıyorsunuz
Hiç görmediği elini sıkmadığı misafiri olmadığı birine ne kadar güvenebilirsin ki sen ya ? (Bana sorarsın belki sen sanki çok tanıyosun diye merak etme baya bir vakit geçirmişliğimiz ve beni misafir etmişlikleri vardır
)
Sen hiç tanımadığın yani görüp yüz yüze iki sohbet etmediğin bir kişiye Aileni emanet edebilirmisin ? (Hayır) Ederim diyosan Mezhep genişliği ararım ben bu konuda. Edemediğini var sayarsak sen bu kişiyi neyi olarak, ne diye savunuyosun savunuyosun ?
Avukatsan baroya baş vur

Türk insanı gariptir diyorum inanmıyorsunuz
Sen hiç tanımadığın yani görüp yüz yüze iki sohbet etmediğin bir kişiye Aileni emanet edebilirmisin ? (Hayır) Ederim diyosan Mezhep genişliği ararım ben bu konuda. Edemediğini var sayarsak sen bu kişiyi neyi olarak, ne diye savunuyosun savunuyosun ?
Avukatsan baroya baş vur
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: NEMESİS
Benim gözümde hırsızı deliller ve kanıtlar olmasına rağmen savunan kişide hırsızdır.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
:!:!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !

TÜM BUNLARI ABİM YAPTI DEYİP ŞİFACIYI SOYAN VE SİLEN ALBATROS'DAN BAŞKASI DEĞİLDİR.
ABİSİNİN ÇOCUĞU SİLMİŞ GÜYA, 10 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK ÇARA GİRİP İTEMLERİ AYIRIP ÇARI SİLEMEZ.DİYELİMKİ ABİSİ SİLMİŞ ÇARI, BUDA ABİSİNİN HIRSIZ OLDUĞUNU GÖSTERİR.
ABİSİNİN KULLANDIĞI ÇARLAR İSE ALBATROS'DUR. YANİ ÇARLARI SİLEN ALBATROS'DUR.
BU ADAMIN SÖYLEDİĞİ PALAVRALARA İNANMAMANIZI DİLİYORUM.
ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM KENDİSİNİN SÖYLEDİĞİ KADARIYLA ABİSİ 35 YAŞINDAYMIŞ
35 YAŞINDAKİ BİR İNSANIN BİR OYUN İÇİN HIRSIZLIK YAPACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.SİZ BUNLARI GÖRÜPTE HALA BU ADAMI BANA SAVUNUYORSANIZ SİZİNDE BU ADAMDAN FARKINIZ YOK DEMEKTİR.
Herkese iyi geceler dilerim umarım gerçekten 'hak' nedir bunu bilenler bizi biraz olsun anlamışlardır.!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !