Kendisi abime (Sonxquit) pm atıyor e-pin alıcakmış güvenilir mi diye soruyor. Gerçi benim konuşmama gerek yok herşey ortada göründüğü gibi..
Ve sonrası...
SoNxLuPuS'dan e-pini almış ve yanlış çıkmış sanırım tam olarak bilemeyeceğim. Sonxquit suclamaları ard arda geliyor. Sebep mi abim SoNxLuPuS güvenilir demiş. Yukarıdaki fotoğrafta herşeyi görebilirsiniz.
Abim SoNxFeDeRaL'de ve tartışma sürüyor.. Abimin söylediği de şu;
Oyun içi materyallerin E/pin alımı ve satışı yasaktır.Bu tür durumlara düşmemek için lütfen resmi kanallar yolu ile alışveriş yapalım.Tartışmayı argoya cevirmeden ve seviyeli bir şekilde götürmenizi rica ederim.
Oyun içi materyallerin E/pin alımı ve satışı yasaktır.Bu tür durumlara düşmemek için lütfen resmi kanallar yolu ile alışveriş yapalım.Tartışmayı argoya cevirmeden ve seviyeli bir şekilde götürmenizi rica ederim.
Yalçınbey
Yönetici Birşey rica Edicem ;
Oyuncuları Alt Seviye Gibi Hitap Etmeyin Lütfen
O ne öyle Merhabalar ; "Merhaba İnsanoğlu Biz Dostuz Gibi "
Sa Diye konuya Girin pls veya bu kadar düzenli Türkçe Yazmayın kısaltmalara yer verin :mrgreen:
Bak Eminim Daha Az Forumda Kurallar Çiğnenecek :mrgreen:
Olmuyo :mrgreen:
aNaRcHy yazdı:ChoosensxSıRTLaN'dan ufak bir reklam denemesi....
Kendisi abime (Sonxquit) pm atıyor e-pin alıcakmış güvenilir mi diye soruyor. Gerçi benim konuşmama gerek yok herşey ortada göründüğü gibi..
Ve sonrası...
SoNxLuPuS'dan e-pini almış ve yanlış çıkmış sanırım tam olarak bilemeyeceğim. Sonxquit suclamaları ard arda geliyor. Sebep mi abim SoNxLuPuS güvenilir demiş. Yukarıdaki fotoğrafta herşeyi görebilirsiniz.
Cevabı görüyorsunuz, yine de vurgulamak istiyorum çünki yüzsüzlüğünü Meran'da öğrenmeli.. Hem de iyi öğrenmeli.
'' Olur charımı silerim... vs. vs.''
Aşalayıcı uslüp yüzünden içerik silinmiştir.
Öncelikle Dünki konusma üzerine mesuliyet almıyacam demişsin hay hay ben bişi demiyorum...Ama seninin içinde çar silemem orasını wurguluyum...Okadar çar silmek istiyosan Kendi çarını silersin Bu arada Benim kim oldugumu bilseydiniz böle oranızdan buranızdan sıkmazdınız ... Sizin suan tüm çaralınızdaki madenler Vs. benim tüm çarlarıma bedel gelmez..!
Ben 49 LvL Betaxmessi
39 LvL de ise Tılsımxmessi
Bunu iyi düşünü derim .. birde Sizler benim babam yaşınızdasınınz onun için konuyu fazla büyütmek istemiyorum (2 İridyum 4 yonca benim çarlarımdaki örs param)...
Bu açıklama Yeterli Sanırım..
İyi FORMLAR.....
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
aNaRcHy yazdı:ChoosensxSıRTLaN'dan ufak bir reklam denemesi....
Ve sonrası...
Cevabı görüyorsunuz, yine de vurgulamak istiyorum çünki yüzsüzlüğünü Meran'da öğrenmeli.. Hem de iyi öğrenmeli.
'' Olur charımı silerim... vs. vs.''
Aşalayıcı uslüp yüzünden içerik silinmiştir.
Öncelikle Dünki konusma üzerine mesuliyet almıyacam demişsin hay hay ben bişi demiyorum...Ama seninin içinde çar silemem orasını wurguluyum...Okadar çar silmek istiyosan Kendi çarını silersin Bu arada Benim kim oldugumu bilseydiniz böle oranızdan buranızdan sıkmazdınız ... Sizin suan tüm çaralınızdaki madenler Vs. benim tüm çarlarıma bedel gelmez..!
Ben 49 LvL Betaxmessi
39 LvL de ise Tılsımxmessi
Bunu iyi düşünü derim .. birde Sizler benim babam yaşınızdasınınz onun için konuyu fazla büyütmek istemiyorum (2 İridyum 4 yonca benim çarlarımdaki örs param)...
Bu açıklama Yeterli Sanırım..
İyi FORMLAR.....
Tükürdüğünü yalamayacaksın, orada ap açık görünüyor ki silerim diyorsun. İşte sen busun, kıvırmaya devam. Ayrıca kim olduğun beni ilgilendirmez reklama girme sana servetin ne diye soran olmadı.. :!:
Foruma uzun aradan sonra geri döndüm ama yine bi Choosensx klasiği ile karşı karşıyayız ! .Bu adamlar dediklerini 2 dakika sonra unutuyor kısacası BALIK hafızalar sanırım , ÜnaL arkadaşım fotolarla herşeyi gayet iyi açıklamış , Choosensx'lerden biriside tükürdüğünü yaladığını kabul etmiş .
Bu oyunda herhangi bir Choosensx oyuncusunun yenildiğini , herhangi bi olayda haksız olduğunu kabul ettiğini görmemiştim ilki bu oldu ama çarımı silerim gibi diyip hava atmanın o kadar kolay bişi olmadığını bile bile neden dendiğinide düşünüyorum ops: .Herkesi kendileri gibi küçük zekalı sanıyolar ama maalesef herkes CHOOSENSX değil ...
Ne demek istediğimi umarım aktarabilmişimdir.İyi forumlar.
ikvoyuncusu2008 yazdı:Foruma uzun aradan sonra geri döndüm ama yine bi Choosensx klasiği ile karşı karşıyayız ! .Bu adamlar dediklerini 2 dakika sonra unutuyor kısacası BALIK hafızalar sanırım , ÜnaL arkadaşım fotolarla herşeyi gayet iyi açıklamış , Choosensx'lerden biriside tükürdüğünü yaladığını kabul etmiş .
Bu oyunda herhangi bir Choosensx oyuncusunun yenildiğini , herhangi bi olayda haksız olduğunu kabul ettiğini görmemiştim ilki bu oldu ama çarımı silerim gibi diyip hava atmanın o kadar kolay bişi olmadığını bile bile neden dendiğinide düşünüyorum ops: .Herkesi kendileri gibi küçük zekalı sanıyolar ama maalesef herkes CHOOSENSX değil ...
Ne demek istediğimi umarım aktarabilmişimdir.İyi forumlar.
Alının forolarda ben Biyerde çarımı silecem die bahsetmedim onun için ötmek sizin için kolay onun için bu kadr büyütmye gerek yok .. Tabi 60 yasındaki insanlardan ne beklersn Siz oyunu bırakın Torunlarınız oyunasın Hiç de bilmiyosanız torunlarınızı sevin
iyi Formlar..
Konu Burada Kapanmıstır..
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
Alqoholiq yazdı:Alının forolarda ben Biyerde çarımı silecem die bahsetmedim...
Vallahi bravo.. Bu kadar haysiyetsizliğe de pes doğrusu... Söylediğim lafın arkasında duramadım de sen şuna. Yeterince kendini rezil ettin zaten konu kapanabilir. Benim için yeterliydi bu çırpınışlarını görmek.
CHOOSENSX LERİN GENEL KLASİĞİ BİRİ CHAR SİLİCEM DER SİLMEZ ... BİRİ VS DE YENİLİR PARAYI VERMEDEN ALT F 4 ÇEKER SONRA ÜSTÜNE ÜSTELİK GELİP BÖLGEDEN YENİLDİĞİ ADAMI REZİL ETMEYE HIRSIZ SUÇLAMALARI YAPMAYA + KENDİ YANDAŞLARINIDA KULLANARAK REZİL ETMEYE ÇALIŞIR...
CHOOSENSX LERDEN VARSA 1 VEYA BİLEMEDİN 2 ADAM ÇIKAR GERİSİ HİKAYE ... ONUN İÇİN BU LONCA İLE İLGİLİ BOŞUNA KONU AÇIP DURMAYIN ... SADECE BİR TAVSİYE ... ! İYİ FORUMLAR