KaraKuLes yazdı:Meraba ;
Çok GüzeL Konuya değinmişşsin
Ayreten Dostluk Dayanışma Vardı Oyunda Herkes Herkese Yardım Eder 'di....
Selametle.
Beta Dönemi Sanki Bu Yüzden Özleniyor...
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Beta Dönemi Sanki Bu Yüzden Özleniyor...
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
HALA İYİ İNSANLAR VAR EMİMİMMMMMMMMMMMMMMMMMM !
Maden Sırayla çekilmezdi o hariç ..BETA SÜPERDİ.
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
BETA DÖNEMİ ÇOK GÜZELDİ ÇÜNKÜ O ZAMAN OYUNUMUZ DAHA YENİ AÇILMIŞTI VE TESTLER VARDI VE İSMİNİ VERMEK İSTEMEDİĞİM BAZI GM ARKADAŞLARIMIZ VARDI ONLARI ÖZLEDİK YALAN YOK BETA DÖNEMİNDE SIRAYLA MADEN TOPLAMA GERÇEKTEN VARDI İLK LONCAYI PAŞAX LONCASINI KURDUK BEN KURMADIM AHMET HAKTANYANA DEĞERLİ ABİMİZ KURMUŞTU (PAŞAXHAKTANYA) BENİ LONCASINA ÇAĞIRMIŞTI VE BÖYLE BÖYLE HAŞİR NEŞİR OLDUK ŞİMDİ GELELİM SADETE GM ARKADAŞLARIMIZ BAZEN İSTER İSTEMEZ YANLIŞLAR YAPA BİLİRLER ÇÜNKÜ ONLARDA BİZİM GİBİ İNSAN BİZİM GİBİ OYUNCUYLARDI İKV DE SONRADAN GM OLDULAR BENCE İKV HALA GÜZEL ESKİSİ GİBİ OLMASADA HALA GÜZEL NİYE ESKİSİ GİBİ DESENİZ YAŞANMIŞ BİR OLAYI ANLATAYIM BEN URFALIYIM BİZİM Bİ ARKADAŞ VARDI Crazyxkiller İSMİNİ VERMEKTE SAKINCA BULMUYORUM ONUN ÇHARINI ÇALDILAR ÇALAN KİŞİ DAYISININ OĞLUYDU EĞER DAYISININ OĞLU OLMASAYDI İLA ALIRDIK ÇHARINI AMA ADAM BÜYÜKLÜK ETİ BOŞVER DEDİ BEN ONA SAYGI DUYARIM NEDENİ ODA TAM BİR BETA OYUNCUSU GİBİ DAVRANDI BETA OYUNCULARI OYUNDA KENDİLERİNİ BELİRTİRLER İSİM DEĞİŞİLİKİ YAPANLARIDA VAR MESELA BEN AMA OYUNDAKİ GEREK AHLAKI GEREK HASİYETİYLE BELİ EDERLER KENDİLERİNİ OYUNDA HIRSIZLIKLARDA OLA BİLİR HER OYUNDA OLDUĞU GİBİ ONUNDA ÇHARESİ VAR YA BETA OYUNCUSU GİBİ HİÇ KAFANA TAKMAZSIN YADA KLANDA BÖLGEDE İSTEDİĞİN HERŞEYİ SÖYLERSİN Kİ BU ONU DAHA ÇOK HIRSLANDIRIR... SİZDEN TEK BİR RİCAM VAR GM ARKADAŞLARI ZOR DURUMDA BIRAKMAYIN UNUTMAYINKİ ONLARDA İNSAN BİZİM GİBİ OYUNLARDA YANLIŞLAR YAPA BİLİRLER...

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Bakınız Forum Kuralları Madde 10
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- atmacaoglu
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
vay arkadaş!TAKVA yazdı:Bakınız Forum Kuralları Madde 10
böyle bir konuda böyle bir uyarıyı mı uygun gördün !
bırakta bu maddesel uyarıları yetkililer yapsın ki yetkili de buna gerek duymamış gibi gözüküyor.
Yetkililer bişey görücek modda değil şu an herkes kendi çapında takılıyor işte sende bende dahil..alabildiğin kadarr anlıcan sen anlamasan birileri anlar belki ama büyük yazı şu an hakkaten uçuk kaldıatmacaoglu yazdı:vay arkadaş!TAKVA yazdı:Bakınız Forum Kuralları Madde 10
böyle bir konuda böyle bir uyarıyı mı uygun gördün !
bırakta bu maddesel uyarıları yetkililer yapsın ki yetkili de buna gerek duymamış gibi gözüküyor.
beta da
Komutan ın yukarısında tepegöz yada kurtadamlar vardı
Örsler beleşdi
Kabadayı ve KP yoktu
AKÇE yokdu
madenler çözülüyordu
Komutan ın yukarısında tepegöz yada kurtadamlar vardı
Örsler beleşdi
Kabadayı ve KP yoktu
AKÇE yokdu
madenler çözülüyordu
Mareeşal (49) ^